Όταν τα ναρκωτικά ήταν της μόδας και τα πρότυπα ήταν αληθινοί αλητάμπουρες
Μπα, με την μια μου έκατσε. Πολύ ωραίο για τα γούστα μου.θέλει 3-4 ακούσματα για να κάτσει...
Στο repeat. Τι ωραία πράγματα γίνονται!
Ποιες; Η Εύη Χασαπίδου των Echo Tattoo? Μια από τις καλύτερες indie rock και όχι μόνο φωνές που πέρασαν από την Ελλάδα;Και αυτή αλλά και η προηγούμενη κοπέλα που ανάρτησες έχουν πολύ ιδιαίτερες φωνές... Αν τις ξέρεις προσωπικά πες τους να ασχοληθούν με το λαϊκό, ότι έτσι είπε ο Άγιος πες τους
www.megaron.gr
Αυτές και τη Χατζηφραγκέτα λέω. Το ότι δεν τις ξέρει κανείς είναι εξαιτίας του είδους του τραγουδιού που επέλεξαν να υπηρετούν, αλλιώς θα τις ξέραμε γιατί έχουν φωνές...Ποιες; Η Εύη Χασαπίδου των Echo Tattoo? Μια από τις καλύτερες indie rock και όχι μόνο φωνές που πέρασαν από την Ελλάδα;
Και η Χριστίνα Ψύχα ? Που έχει εδώ και χρόνια τη δική της καριέρα και συνθέσεις, και ιδιαίτερη jazz-κλασικίζουσα-παραδοσιακή καλλιτεχνική ταυτότητα;
![]()
Χριστίνα Ψύχα - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Χριστίνα Ψύχα είναι τραγουδίστρια και συνθέτρια με έδρα την Αθήνα. Τον Νοέμβριο του 2021, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο 7th European Katara Jazz Festival στην πόλη Ντόχα του Κατάρ και ακολούθησε η συμμετοχή της στο 21ο Athens Jazz Festival τον Μάιο στην Αθήνα, όπου κέρδισε τον διαγωνισμό στην...www.megaron.gr
Δε νομίζω...!!!
Το ότι δεν τις ξέρει κανείς είναι εξαιτίας του είδους του τραγουδιού που επέλεξαν να υπηρετούν, αλλιώς θα τις ξέραμε γιατί έχουν φωνές...