• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

Cee Cee James - Wounds (2012)

Cee Cee James - vocals
Robert 'Slideboy' Andrews - guitar
Susan Julian - keys
Dan Mohler - bass
Chris Leighton - drums & percussion

Καθόσον έχει να δώκει σήμα κανά 24ωρο, θεωρώ πως οι λουκουμάδες έκαναν δουλίτσα και πλέον αναπαύεται σε τόπο χλοερό

Α ρε Κατάρ-κ , εις ανάμνησίν σου ταύτο

Λοιπόν αυτός ο συνδυασμός κιθαρώνε είναι ο πιο ενδιαφέρον μετά απο οτιδήποτε έχει σχέση με Τέλε . Αυτό το γύπσον ήταν πάντα σούπερ και μάλλον το μοναδικό που συμπαθούσα πάντα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ούτε ραντεβού να είχαμε ρε μπαγάσα...? 

Μια και πέρασες απ'τα μέρη μας, έλα να σε τρατάρω ένα blues που μόλις ανέβασα στο youtube.

Μην ξεχάσεις να κάνεις like?? και subscribe✌?️ στο κανάλι μου.?

Andy J. Forest & The Snapshots - Back On The Street (1982)

Andy J. Forest - vocals & harmonica
Steve Werner - guitar
James Thompson - sax
Jim Lang - Hammond
Davey SRB - bass
Gary Durrett - drums

Έτος 2054, σε κάποιο απομακρυσμένο ορεινό χωριό και μέσα σε ένα καφενείο στο οποίο ακούγεται δυνατά blues μουσική, ο υπέργηρος ιδιοκτήτης του, Samy, συζητάει με έναν νεαρό τουρίστα.

- "Και δεν μου λες παππού, πού έμαθες να ακούς τόσο πχιοτική blues μουσική? Πραγματικά με εντυπωσίασες με τις καλόγουστες και ψαγμένες επιλογές που κάνεις, καθώς και τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο."

- "Μεγάλη ιστορία γιε μου, με πας πολλά χρόνια πίσω.? Δάσκαλος και μέντορας μου ήταν ο περιβόητος Blues/Jazz/Prog Guru Waterfall-K, κατά κόσμον Κώστας Α......ς, τον οποίο είχα γνωρίσει διαδικτυακά σε ένα Ελληνικό τεχνικό μουσικό φόρουμ. Την εποχή εκείνη άκουγα ότι μαλακία μπορείς να σκεφτείς, από Rolling Stones μέχρι The Fall, για να πάρεις μια ιδέα της μουσικής κατάντιας που είχα τότε.? Ευτυχώς και για καλή μου τύχη γνώρισα αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο και δάσκαλο,? και έκτοτε η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο μουσικά..."

image.gif

What's wrong with you λοιπόν, γεννήθηκες τη δεκαετία του 70 και δεν χάρηκες καμιά εξέλιξη στη μουσική τουλάχιστον, γιατί και στις υπόλοιπες τέχνες είσαι χαμουδ

Κάποιοι εξ ημών παρότι γεννηθήκαμε πριν από εσένα, νοιώσαμε πως κάτι συνέβη συγχρόνως με την ηλικιακή μας ωρίμανση, τέλη 70 αρχές 80.

Μπορεί να μη ξαναβγήκαν Stones, Beatles, Who, Kinks, Bowie κλπ -ουχί πάντως Ντου Που- αλλά ρε φίλε ακούσαμε μερικά πράγματα παραπέρα απ αυτά που έφτιαξαν οι άνθρωπες της δεκαετίας του 60 και φυσικά δεν μιλάω για κάτι φρικιά τύπου Γες,  Άλαν Πράσον κλπες αηδίες, που θέλησαν να φαντασιωθούν πως θα γίνουν οι νέοι Μπετόβεν με στολή Μακάρτνει και Ρίτσαρντς.

Συνέχισε να βαυκαλίζεσαι με χιλιοπαιγμένα βαρετά και ανούσια μοτίβα που απλά έχουν ΧΑΜΟΥΝΔ -γιατί κι εδώ έχεις φάει κόλλημα- και άσε τον υπόλοιπο κόσμο να ακούει μουσικούλα της προκοπής, να διαβάζει βιβλία, να παίζει μουσική και να ασχολείται με τις τέχνες όσο μπορεί και δύναται όταν δεν υπάρχουν άνθρωπες σαν και του λόγου σου κλεισμένοι σε ένα τόσα δα κουτάκι που χωράει μόνο ένα χαμούνδ και βαριά βαριά, ένα ηχείο λέσλι

Everyday DP

υνέχισε να βαυκαλίζεσαι με χιλιοπαιγμένα βαρετά και ανούσια μοτίβα που απλά έχουν ΧΑΜΟΥΝΔ
Και εμένα μου αρέσουν τα hammond

δε βαριέσαι ποτέ το hammond?

Everyday DP
Ένα απλό "Ευχαριστώ Δάσκαλε" αρκούσε, τι κάθεσαι και γράφεις σεντόνια??

Έλα, για πάρτη σου το παρακάτω. Και Βlues και Hammond -2 σε 1- από τους πλέον κατάλληλους (που εσύ βέβαια αγνοείς καθότι "τρία πουλάκια κάθονται κι ακούνε RS" ?).

Albert sCollins - A Good Fool Is Hard To Find (1986) image.gif

Albert Collins - vocals & guitar
Mel Brown - rhythm guitar
Jimmy McGriff - Hammond
Johnny Gayden - bass
Morris Jennings - drums

+ horn section

Και μια και ακούσαμε παραπάνω σαν guest τον τιτάνα McGriff, ας τον ακούσουμε και σε μια δική του δουλειά. 

1962 και ο Master δίνει μαθήματα στο κλασικό "'Round Midnight" του Thelonious Monk.?

Jimmy McGriff - Hammond image.gif
Morris Dow - guitar
Jackie Mills - drums

17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Έλα, για πάρτη σου το παρακάτω. Και Βlues και Hammond -2 σε 1- από τους πλέον κατάλληλους (που εσύ βέβαια αγνοείς καθότι "τρία πουλάκια κάθονται κι ακούνε RS" ?).

Όταν έβλεπα ζωντανά τον Άλμπερτ σε συναυλίες Ελλάδα και Αγγλία, εσύ άκουγες σμοκ ον δε γουάτα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back