• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

12 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Δεν ήξερα αυτά τα παλικάρια. Dream Theaterίζουν πολύ, αλλά μου άρεσαν.

Δεν ήξερα αυτά τα παλικάρια. Dream Theaterίζουν πολύ, αλλά μου άρεσαν.
O καλεσμένος Roy Khan τραγουδούσε στους καταπληκτικούς Conception και μετά στους αδιάφορους σε μένα Kamelot. Kαι μιας και τους ανέφερα, κάτι από το εκπληκτικό album Parallel Minds

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
2 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

O καλεσμένος Roy Khan τραγουδούσε στους καταπληκτικούς Conception και μετά στους αδιάφορους σε μένα Kamelot. Kαι μιας και τους ανέφερα, κάτι από το εκπληκτικό album Parallel Minds

Άλλο πράγμα αυτοί εδώ... Πιο power metal να το πω;

Την ταινία El Greco του Γιάννη Σμαραγδή του 2007 την έχετε δει? Αν όχι να τη δείτε. Νομίζω ότι η εμφάνιση του Σωτήρη Μουστάκα σ'αυτή είναι η τελευταία του, ήταν ήδη πολύ άρρωστος και αρνήθηκε μάλιστα να πάρει και αμοιβή. Το soundtrack το είχε γράψει ο Β. Παπαθανασίου, χωρίς να πάρει κι αυτός αμοιβή. Μιλάμε για εξαιρετική δουλειά, που δεν πρέπει όμως να μπερδεύεται με το άλμπουμ "El Greco" του ίδιου που κυκλοφόρησε το 1995 & 1998. 

Το "El Greco" OST είναι γενικά σπάνιο να βρεθεί, μια και από τις 6 εκδόσεις/επανεκδόσεις οι 5 ήταν μόνο για την Ελληνική αγορά και μία μόνο για την Ευρωπαϊκή. Στο soundtrack υπάρχουν και δύο συνθέσεις των Λουδοβίκος των Ανωγείων και Ψαραντώνη.

Part 12 ?

?

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back