- Πόντοι
- 2,598
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε από ποιο νήμα αντλήθηκε η έμπνευση ?
Απ'το "Ήγγικεν η ώρα..."??Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε από ποιο νήμα αντλήθηκε η έμπνευση ?
2 λεπτά πριν, Nestoras είπε
5 λεπτά πριν, Nestoras είπε
Χαχα, ποσό καιρό έχουμε. ν’ ακούσουμε τραγούδι που έχει στοιχειώδη μελωδική γραμμή.Ρε συ Νέστορα, για τσέκαρε το λιννκ σου, πρέπει να έγινε κάποιο λάθος.
+4 απο σας + μερικούς ακόμα στο νοιζ που πατάνε κουμπιά απο περιέργεια να δουν τι γίνεται παρακάτω200.000.000 προβολές για τον εσπρέσσο? Αν έλεγε για φραπέ θα 'πιανε χαλαρά 1δις.
Η θεία της είναι αυτή που κάνει τη φωνή του Bart Simpson
Χάνεις.+4 απο σας + μερικούς ακόμα στο νοιζ που πατάνε κουμπιά απο περιέργεια να δουν τι γίνεται παρακάτω
έτσι γίνονται τα 200 μύρια
εγω δεν πατάω
το άσμα εγώ το άκουσα χωρίς να κλικάρω (από το παραδοσιακό ράδιο).Χάνεις.
Όπως ξέρεις είμαι λιτός στη γραφή. Η περιγραφή εδώ απαιτεί γλαφυρότητα.το άσμα εγώ το άκουσα χωρίς να κλικάρω (από το παραδοσιακό ράδιο).
το τι χάνω ως θέαμα θα μου το περιγράψεις
Όπως ξέρεις είμαι λιτός στη γραφή. Η περιγραφή εδώ απαιτεί γλαφυρότητα.
13 ώρες πριν, MGs είπε
Παιρνετε με μαλλιά ή χωρις?Θα κάνω ένα μικρό spoiler και θα αποκαλύψω ότι ο sir θέλει να δημιουργήσει disco μπάντα, όπου τα βίντεο κλιπ θα κινούνται στο ύφος της Sabrina, όσον αφορά τις πρωταγωνίστριες. Για τους βοηθητικούς ρόλους παρακαλείστε όπως αποστείλετε CV και portfolio με pm.
Ευχαριστώ...
Ακόμα δεν γνωρίζω. Περιμένω να μου στείλει τα specs ο καλλιτέχνης. Θα ενημερωθείτε πάραυτα.Παιρνετε με μαλλιά ή χωρις?
Γκριζα ή βαμμένα?
Σκεμπέ ή χωρις?