Αχ Δαυίδ, μόνο που τότε που τα έβγαζε αυτά φίλτατε, ακόμα μπουσούλαγες ?H jungle/rave είναι η Music of Ages.
εδώ ο φίλος έκανε fusion με hard rock/rock alternative.
Καλό break beat.
Είναι πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, τον υποστηρίζει καλά παρόλο τον θα έλεγα αχταρμά που όμως αυτά τα fusion είναι από τα αγαπημένα μου, οι μιξεις των αγαπημένων μου ειδών, τα κάνω και εγώ σε κάποια κομμάτια μου, ξεκινάω με ambient rock και καταλήγω σε σκυλάδικο τσιφτετέλι με τελείωμα death metal ?
Καλός ο David αυτός, Bowie? Του εύχομαι τα καλύτερα ?
Κακώς. Στα είδη προς εξόντωση θα έπρεπε να ανήκει, και εμείς που τον τρώμε στη μάπα στα προστατευόμενα είδη. Σαν ευάλωτη/ευπαθή ομάδα δε θα έπρεπε να παίρνουμε και 5-6 επιδόματα.Ναι, ανήκει στα προστατευόμενα είδη - ο αγαπητός μας
Και Φα δίεση μάλιστα...Όντως, αλλά παραμένει φιοΝγκος ?
Γι αυτό εγώ ζω και αυτός τώρα ...................... Adios amigo!Αχ Δαυίδ, μόνο που τότε που τα έβγαζε αυτά φίλτατε, ακόμα μπουσούλαγες ?
Είσαι γνωστή επιδοματική λινάτσα και δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώσεις.Κακώς. Στα είδη προς εξόντωση θα έπρεπε να ανήκει, και εμείς που τον τρώμε στη μάπα στα προστατευόμενα είδη. Σαν ευάλωτη/ευπαθή ομάδα δε θα έπρεπε να παίρνουμε και 5-6 επιδόματα.
Ήθελα να το πιω νωρίτερα και στη τελική δεν τρέχει κάτι, δεν θα αλλάξει η ζωή μου, μα πριν λίγο με πήρε ο Λάνθημος και με ήπιε αν ημπορεί να χρησιμοποιήσει το άσθμα και σκηνές απ το οβίνδεο στη νέα του ταινία, με το αζημίωτο φυσικά κλπ κλπSamy, πέσε. Ο Tom είχε μια επείγουσα δουλειά και δεν θα μπορέσει.
Όχι ρε, ποιο αλεξίπτωτο? Δεν χρειάζεται...
Κάτσε να μαντέψω,? από Zappa, Kraftwerk ("Κράφτβερκ" προφέρονται ρε καράβλαχε απ'το Austin?) και Floyd ακούς κυρίως τα ψυχεδελικά/"φασαριόζικα"/μη-μελωδικά έργα τους, μια και αυτά είναι και πιο κοντά στα "τραγούδια" των ατάλαντων punks που ακούς κατά καιρούς. Μου βάζεις στο καπάκι και Van Der Graaf τρομάρα σου...?Πως τα φέρνει η ζωή, εγώ έχω δει λαίβ το Χαμηλό στο σπόρτινγκ, μου αρέσει ο Ζάππας, οι Κράφτγουερκ, ο Ζαρ και οι Φλόιντ .
35 λεπτά πριν, mpamps είπε