Τι μουσική ακούτε τώρα;

Για τους ψαγμένους και καλόγουστους του φόρουμ το παρακάτω (μα, τι πετάγεσαι ρε Samy???) [SIZE=15.4px]από το άλμπουμ [/SIZE][SIZE=15.4px]"Live At Rockpalast"[/SIZE][SIZE=15.4px] που κυκλοφόρησε σε CD+DVD στα τέλη Ιουλίου. Απ'ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο live είχε ξανακυκλοφορήσει αλλά μόνο σε DVD. Ο ήχος στη νέα έκδοση είναι remastered και αρκετά καλύτερος. [/SIZE]

Το παρακάτω βίντεο είναι από την πρώτη έκδοση. Όσοι θέλετε να δείτε ολόκληρο το live στη νέα έκδοση και δωρεάν, η Repertoire Records το ανέβασε στο κανάλι της στο youtube πριν 4 μέρες (λινκ πιο κάτω)

Liveάρα!?

Brian Auger & The Trinity - Cry Me A River

Brian Auger - Hammond & stage piano?
Savannah Auger - vocals
Les King - bass
Karma Auger - drums

Recorded live at Harmonie club, Rockpalast Crossroads Festival, Bonn on 20 October 2011.

CD+DVD

image.png

Για τους ψαγμένους και καλόγουστους του φόρουμ το παρακάτω (μα, τι πετάγεσαι ρε Samy???) [SIZE=15.4px]από το άλμπουμ [/SIZE][SIZE=15.4px]"Live At Rockpalast"[/SIZE][SIZE=15.4px] που κυκλοφόρησε σε CD+DVD στα τέλη Ιουλίου. Απ'ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο live είχε ξανακυκλοφορήσει αλλά μόνο σε DVD. Ο ήχος στη νέα έκδοση είναι remastered και αρκετά καλύτερος. [/SIZE]

Το παρακάτω βίντεο είναι από την πρώτη έκδοση. Όσοι θέλετε να δείτε ολόκληρο το live στη νέα έκδοση και δωρεάν, η Repertoire Records το ανέβασε στο κανάλι της στο youtube πριν 4 μέρες (λινκ πιο κάτω)

Liveάρα!?
όλα καλά, το γκλίτερ τι το ήθελε πάνω στο ηλικιωμένο όργανο....

εδώ στο ιστορικό άσμα μαζί με τον Έρικ και όλα τα παιδιά

Λοιπόν τώρα που σε βλέπω έτσι αραχτό, με την tele ανά χείρας, νομίζω ότι κάτι λείπει απ' την εικόνα... ?

Νομίζω ότι θα ήθελα να δω το ίδιο, αλλά με την προσθήκη ενός SF δίπλα σου, φυσικά με μια αμπιγιέ tele.
Ρε συ ούτος ανά δεκάλεπτο θα θέλει να αλλάζω χορδές, ούτε γουλιά τσίπουρο δε θα προλάβω να πιω.

Άσε με ήσυχο λαίμαι

Λατινο-έκδοση του "Εδώ να μείνεις", ως σλόγκαν.

Το ψάρεψα σε μία ταινία που είδα πρωινιάτικα.

7 λεπτά πριν, trolley είπε

Θα το αφιερώσω στον @cos_dr.

Απο τα εύκολα βλέπω που είναι δύο νότες.?

Πολύ καλό, πολύ δυνατή παραγωγή.Τα earbuds μου πήραν φωτιά Θα το ξανακούσω. Με πέτυχες και αραχτό σε ωραίο τοπίο. 

17233714569626365408859449201311.jpg

ψυχή γύρω ???

Αγαπητοί συνπορδουμίσται είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω μια δυσαναπλήρωτη απώλεια.

Ο συνπορδουμίτης Κατάρ-Κ έχασε σήμερον τη πρωίαν ένα ζεύγος Λέσλι που τα χρησιμοποιούσε ως έρμα σε μια βαρκούλα που έριχνε πλησίον της παλαιάς γέφυρας του Ευρίπου δια να προσπορίζεται τον επιούσιον αλλάζοντας τα νερά του στενού.

Όπως καταλαβαίνεται, μην έχοντας ήδη Χαμούνδ, εδώ και χρόνια και χάνοντας τη μουναδική ανάμνηση που είχε απ τη ταλαίπωρη ζωή του ως ωτακουστής στα ΚΕΠΥΚ ΤΗς ΜΟΥΝΆΔΑς μέσω των Λέσλι και καθότι σε ηλικία απόσυρσης προτείνω, όπως..

Α. δωρεάν δαπάνοις γίνει η αποτέφρωσή του εις το αποτεφρωτήριων Ριτσώνας

και

Β. όπως αι στάχται του αφεθούν εις τα κοτοπουλάδικα της Ν. Αρτάκης δια να αποτελέσουν έμπνευση για τις κότες της περιοχής

Γ. φόρο τιμής εις την απόθεση της στάχτης στο κοτοπουλάδικο θα αποτείνουν οι κάτωθι καλλιτέχναι

Λαίδη Γκαγκά

Μαρίνα Σάτι

Σάμυ Παράγκα

Θα ήθελαν να παρευρεθούν ο Άη Γιάννης ο Λόρδας και ο Βαγγέλας ο Πατατανατσίου, αλλά με επιστολές τους γνωστοποίησαν πως το πρόγραμμά τους δεν θα το επιτρέψει

Ας είναι ελαφριές αι κόται που θα σε φαν κάμπια της Κανήθου και τιμημένη σαύρα των Καθαινών. Οι σημαία του ναυαγοσώστη στις Αλυκές θα κυματίζει  μεσίστια, λόγο καιρού

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
18 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Υπερπαραγωγή βλέπω οι νονοί της νύχτας που βάφτιζαν μέρα, τύφλα να'χουν οι Pink Floyd... image.gif

Που κρύφτηκες μαρή συναγρίδα του Southampton‎‎?? 

Ευκαιρία να ακούσουμε κάτι πχιοτικό πριν ξαναμπεί ο νονός.

Marcus Miller - Teen Town (1993)

Marcus Miller - bass & bass clarinet

Hiram Bullock - guitar
Philippe Saisse - keys
Omar Hakim - drums
Steve Ferrone - drums

Andy Narell - steel drums
Don Alias - congas
Paulinho Da Costa - percussion

To "Μικρο(τ)σίρκο" είναι ότι πρέπει για την περίπτωση του...?
Ναι, ανήκει στα προστατευόμενα είδη - ο αγαπητός μας 

Αν και, τώρα που το σκέφτομαι, βρίσκω καλύτερο το "μαρή συναγρίδα του Southampton" που σκαρφίστηκες προηγουμένως 

4 λεπτά πριν, trolley είπε

Ο πρώτος διδάξας λαίμαι. Αυτό το εφιερώνω στον Πσάμη.

H jungle/rave είναι η Music of Ages.

εδώ ο φίλος έκανε fusion με hard rock/rock alternative.

Καλό break beat.

Είναι πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, τον υποστηρίζει καλά παρόλο τον θα έλεγα αχταρμά που όμως αυτά τα fusion είναι από τα αγαπημένα μου, οι μιξεις των αγαπημένων μου ειδών, τα κάνω και εγώ σε κάποια κομμάτια μου, ξεκινάω με ambient rock και καταλήγω σε σκυλάδικο τσιφτετέλι με τελείωμα death metal ?

Καλός ο David αυτός, Bowie? Του εύχομαι τα καλύτερα ?

Μονο και μονο για το πως πρεπει να ειναι το  ΚΟΙΝΟ σε ενα live το βαζω, το ασμα ειναι all time classic ετσι κι αλλιως 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back