Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τι σχέση να έχουν? Οι μεν είναι καλαμπόρτζοι? και οι δε επαγγελματίες και παγκόσμιοι θρύλοι.?
Έλα τώρα, μολόγα, έψαξες τα πάντα όλα να βρεις κάτι με πνευστά στους Ντου Που, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κάτι μεταξύ Μάγιαλ και Αλέξις Κόρνερ γραμμένο μετά από 50 χρόνια και αφού είχαν περάσει απ το Κόρνερ και το Μάγιαλ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, όσοι σιχαίνεσαι, ΟΙ STONES xaxaxaxaxaxa και οι Ντου Που δεν ήξεραν ούτε το χαλκό σα μέταλλο 

MG Τα τσιμεντοπέδιλα του κυρίου, να είναι Χαλκίς

Έλα τώρα, μολόγα, έψαξες τα πάντα όλα να βρεις κάτι με πνευστά στους Ντου Που, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κάτι μεταξύ Μάγιαλ και Αλέξις Κόρνερ...
Ναι ρε, από αυτούς έχουν επηρεαστεί, γνωστά αυτά.? Ο Jon Lord στην εισαγωγή είπε από πότε είναι το κομμάτι (1968), αλλά εσύ δεν ακούς. Σύνθεση του '68 λοιπόν, λίγους μήνες πριν παίξουν rock-classical fusion στο Albert Hall, την ίδια εποχή που οι RS δεν ήξεραν ακόμα πόσες χορδές έχει μια κιθάρα.?

Μάθε ιστορία λέμεεεεε....?

την ίδια εποχή που οι RS δεν ήξεραν ακόμα πόσες χορδές έχει μια κιθάρα.?
Σύμφωνα με το Ρίτσαρντς, η σωστή κιθάρα, Η ΑΝΤΡΙΚΗ, έχει 5 χορδαί και όταν ο Α Γιάννης ο Λόρδας έκαμνε αφιέρωμα στο Κόρνερ, δεν ήξευρε, ούτε τη ΛΑ

ΛΑ

ΛΑ

ΛΑ                         

ΛΑ

επίσης, η σωστή 5χορδη κιθάρα, είναι ΤΕΛΕ και κανένας απ τα 850 μέλη σε 2-3 χρόνια ιστορίας των Ντου Που, δεν γνώρισε

Άκου τώρα και κάτι άλλο σπουδαίο, με πλήχτρα ΛΑΙΒΆΡΑ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επιτέλους δλδ, επαέ μέσα, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΑΠΌΒΛΗΤΟΙ κιμβουρδίσται που δεν γνωρίζουν την ιστορία του οργάνου.

Άθλια χαμούνδια κυρίως και να ομιλούν.

ΤΑΙΛΩΣ  τσιμέντο

Σύμφωνα με το Ρίτσαρντς, η σωστή κιθάρα, Η ΑΝΤΡΙΚΗ, έχει 5 χορδαί
Αστικοί μύθοι... μην τους πιστεύεις. Απλά φούμο για να καλύψουμε το σχεδιαστικό λάθος.

Ως γνωστό η αρχαία tele έμεινε στην ιστορία ως 5χορδη, καθότι η μπάσα ΜΙ ήταν λόγω του καβαλάρη εκτός intonation.

Θα στα εξηγήσει βέβαια καλύτερα ο teleκάστορας @Superfunk

6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Joey, λείπεις....?

Μια μουσακά στο 4, 2 χωριάτικες, μια τζατζίκι, ψωμί και επιτέλους ας πει κάποιος του μαλάκα να κλείσει αυτό το χαμούνδ, δε μπορούνε να φάνε οι πελάτες με το νίρου νίρου

Αστικοί μύθοι... μην τους πιστεύεις. Απλά φούμο για να καλύψουμε το σχεδιαστικό λάθος.

Ως γνωστό η αρχαία tele έμεινε στην ιστορία ως 5χορδη, καθότι η μπάσα ΜΙ ήταν λόγω του καβαλάρη εκτός intonation.

Θα στα εξηγήσει βέβαια καλύτερα ο teleκάστορας @Superfunk
Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψεις να βγάζεις το ανόητο ΕΓΩ σου. Στο τέλος της ημέρας, δεν είσαι τπτ άλλο, παρά ένας μπασίστας της σειράς, που θα ήθελε να παίξει δίπλα σε έναν ΤΙΤΑΝΑ σαν εμένα

Mg τα τσιμεντοπέδιλα στο κύριο ΤΩΡΑ

Σηκώθηκαν τα ποδάρια να χτυπήσουν τη κεφάλα και καυλά έκαμναν με τοιούτους που μπλέξαμε τον Άι Λόρδα μου μέσα

Κάποια στιγμή οφείλουμε ως φύλο φύλλο να πάρουμε τα πράματα στα χέρια μας

Αναμείνατε πρωτοβουλία

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ

Εδώ, ένα μίνι ξεπαρθένιασμα αυτιών, από το κατά τεκμήριο αντίδοτο στην λατρεία των "αθλητικών" προκρίσεων, από την εκ' του έθνους μας διευθύντρια ορχήστρας, Καρίνα.

θα ήθελε να παίξει δίπλα σε έναν ΤΙΤΑΝΑ σαν εμένα
Λοιπόν τώρα που σε βλέπω έτσι αραχτό, με την tele ανά χείρας, νομίζω ότι κάτι λείπει απ' την εικόνα... ?

Νομίζω ότι θα ήθελα να δω το ίδιο, αλλά με την προσθήκη ενός SF δίπλα σου, φυσικά με μια αμπιγιέ tele.

Χμμμμ... δεν θα είναι κακό

Και από Paragas θα γίνετε οι telebrothers - τι σκέφτηκα πάλι ο πύραυλος ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back