- Πόντοι
- 898
1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε
Ότι είχαν, είχαν...
Εννοείται, άλλο παίξιμο, δεν έχει σχέση με τους πιό πάνω.
1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε
Ότι είχαν, είχαν...
Τι σχέση να έχουν? Οι μεν είναι καλαμπόρτζοι? και οι δε επαγγελματίες και παγκόσμιοι θρύλοι.?Εννοείται, άλλο παίξιμο, δεν έχει σχέση με τους πιό πάνω.
Έλα τώρα, μολόγα, έψαξες τα πάντα όλα να βρεις κάτι με πνευστά στους Ντου Που, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κάτι μεταξύ Μάγιαλ και Αλέξις Κόρνερ γραμμένο μετά από 50 χρόνια και αφού είχαν περάσει απ το Κόρνερ και το Μάγιαλ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, όσοι σιχαίνεσαι, ΟΙ STONES xaxaxaxaxaxa και οι Ντου Που δεν ήξεραν ούτε το χαλκό σα μέταλλοΤι σχέση να έχουν? Οι μεν είναι καλαμπόρτζοι? και οι δε επαγγελματίες και παγκόσμιοι θρύλοι.?
Ναι ρε, από αυτούς έχουν επηρεαστεί, γνωστά αυτά.? Ο Jon Lord στην εισαγωγή είπε από πότε είναι το κομμάτι (1968), αλλά εσύ δεν ακούς. Σύνθεση του '68 λοιπόν, λίγους μήνες πριν παίξουν rock-classical fusion στο Albert Hall, την ίδια εποχή που οι RS δεν ήξεραν ακόμα πόσες χορδές έχει μια κιθάρα.?Έλα τώρα, μολόγα, έψαξες τα πάντα όλα να βρεις κάτι με πνευστά στους Ντου Που, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κάτι μεταξύ Μάγιαλ και Αλέξις Κόρνερ...
Σύμφωνα με το Ρίτσαρντς, η σωστή κιθάρα, Η ΑΝΤΡΙΚΗ, έχει 5 χορδαί και όταν ο Α Γιάννης ο Λόρδας έκαμνε αφιέρωμα στο Κόρνερ, δεν ήξευρε, ούτε τη ΛΑτην ίδια εποχή που οι RS δεν ήξεραν ακόμα πόσες χορδές έχει μια κιθάρα.?
9 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Θα γουρουνιάσω αύριονενέ
Αστικοί μύθοι... μην τους πιστεύεις. Απλά φούμο για να καλύψουμε το σχεδιαστικό λάθος.Σύμφωνα με το Ρίτσαρντς, η σωστή κιθάρα, Η ΑΝΤΡΙΚΗ, έχει 5 χορδαί
καθότι η μπάσα ΜΙ ήταν λόγω του καβαλάρη εκτός intonation.
6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε
Joey, λείπεις....?
Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψεις να βγάζεις το ανόητο ΕΓΩ σου. Στο τέλος της ημέρας, δεν είσαι τπτ άλλο, παρά ένας μπασίστας της σειράς, που θα ήθελε να παίξει δίπλα σε έναν ΤΙΤΑΝΑ σαν εμέναΑστικοί μύθοι... μην τους πιστεύεις. Απλά φούμο για να καλύψουμε το σχεδιαστικό λάθος.
Ως γνωστό η αρχαία tele έμεινε στην ιστορία ως 5χορδη, καθότι η μπάσα ΜΙ ήταν λόγω του καβαλάρη εκτός intonation.
Θα στα εξηγήσει βέβαια καλύτερα ο teleκάστορας @Superfunk
Λοιπόν τώρα που σε βλέπω έτσι αραχτό, με την tele ανά χείρας, νομίζω ότι κάτι λείπει απ' την εικόνα... ?θα ήθελε να παίξει δίπλα σε έναν ΤΙΤΑΝΑ σαν εμένα