Τι μουσική ακούτε τώρα;

5 ώρες πριν, odis13 είπε

Robert Glasper Experiment, μιας και τους θυμηθηκα χτες σε αλλο thread. @Terry RoscoeBeck5 ακου τι ήχο βγάζει ο φίλος με το Status, απο το 2ο κομμάτι και μετά (8ο λεπτο), όχι παει πίσω το Jazz δηλαδή...

Οδυσσέα τώρα είμαι σε διακοπές και το κινητό δεν ενδείκνυται για ακρόαση. Μόλις επιστρέψω όμως θα το τιμήσω.

Καθώς τα ξημερώματα θα περνάω πλησίον του Ευβοϊκού κατεβαίνοντας απ τα Βόρεια  θα ρίξω μια ροχάλα στα στενά η οποία θα περιέχει τον ιό που καταστρέφει τη κάμπια της Κανήθου.

Αρκούσε βέβαια ο τραγουδιστής και η κιμβουρδίστρα (δια το λουκ) τους υπόλοιπους θα τους πέταγα πλησίον του Κατάρ-Κ με τσιμεντοπέδιλα.

Ουραίο άσθμα, κακή μπάντα

Αρκούσε βέβαια ο τραγουδιστής και η κιμβουρδίστρα (δια το λουκ) τους υπόλοιπους θα τους πέταγα πλησίον του Κατάρ-Κ με τσιμεντοπέδιλα.
Αυτή η πληκτρού πρέπει να είναι μεγάλο γίδι. image.png

1ον: Παίζει με Minim??g Voyager XL?

(δεν της έφταναν βλέπεις τα 44 πλήκτρα του κανονικού Voyager, ήθελε 61 πλήκτρα για να παίζει τους μονοφωνικούς του ήχους?)

2ον: Παίζει με το κοινό πλάτη. Αν είναι δυνατόν ρε π@$%η μου, να πας να παίξεις live και να το βγάλεις με γυρισμένη πλάτη βλέποντας τοίχο.  image.gif image.gif

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτή

2ον: Παίζει με το κοινό πλάτη. Αν είναι δυνατόν ρε π@$%η μου, να πας να παίξεις live και να το βγάλεις με γυρισμένη πλάτη βλέποντας τοίχο. 

αυτό θα έλεγα και εγώ.

Ασέβεια

Ασέβεια προς το κοινό αλλά και μέγιστη βλακεία για την ίδια, μια και χάνει όλο το live.

Portico Quartet - Clipper (2009)

Jack Wyllie - sax & electronics
Milo Fitzpatrick - bass
Duncan Bellamy - drums & marimba
Nick Mulvey - hang & percussion

Θυμήθηκα κάτι παλιές ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες, όπου ο πιανίστας παίζει σε όρθιο πιάνο με την πλάτη στο κοινό.
Στις 9 απ'τις 10 ταινίες είναι το ίδιο πιάνο.?

Τώρα γι'αυτήν τι να πω; άποψη...
Ντρέπεται να δει το κοινό της στα μάτια...?

Todmobile & Jon Anderson - Awaken (διασκευή YES)

RIP Alain?

Ήσουν ο μοναδικός πιο ωραίος άντρας από εμένα. Η κορυφή με κάνει ήδη να νιώθω μοναξιά.  

Ας το ακούσουμε εις μνήμην σου. 

Κάποιοι δεν επισκεπτόμαστε το facebook, απλά να το έχεις υπόψη σου
Το εχω, αλλα δεν υπηρχε εναλλακτικη. Τουλαχιστον οσοι μπορουν εχουν την ευκαιρια να δουν τον pass με fender. 

Ευχαριστω που σπευδεις να με διορθωνεις. Γίνομαι έτσι καλυτερος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back