Οσονούπω θα λάβεις και το κεραυνό του Δία, μα το Τουτάτη, που με συγκίσατε τη κάμπια της Κανήθου και δεν ομιλεί.Περίεργο,είμαι έξω για μπύρα και λαμβάνω στο κινητό ειδοποιήσεις απο εδώ μέσα.
26 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Οσονούπω θα λάβεις και το κεραυνό του Δία, μα το Τουτάτη, που με συγκίσατε τη κάμπια της Κανήθου και δεν ομιλεί.
Προς ώρας, κάτσε και ψήσου κι απ τις δυο μεριές σα το ψάρι του πως τον λέγαν. Όσο για τα ποδαρικά, εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε 18 βαθμούς και η Χαλκίδα βλέπω 36, νταμπλ σκορ, κερδάτε, κερδάτεΡε συ samy, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιον να έρθει την Πρωτοχρονιά να μου σπάσει το ρόδι. Νομίζω είσαι ο πλέον κατάλληλος γι αυτό. Κοίτα κανόνισε αν μπορείς και πες μου, κι εγώ δεν θα σ'αφήσω έτσι.?
Πάρε αγκαλιά το μοντάζζζζζζζζζζζζζζ να δροσίζεσαι, φαίνεται είναι σα τα αγγούρια, άλλους ζορίζει και άλλους ζορίζειΔεν ψήνομαι από καμία μεριά, εδώ στη Χαλκίδα έχουμε κλιματισμό στα σπίτια, χρόοοοονια τώρα.
Σκέψου αυτό που σου είπα, και θα σε κεράσω ένα 10-CDR "Best Of" boxset των DP,? να έχεις να ακούς τις κρύες νύχτες εκεί πάνω στα κορφοβούνια που σκαρφαλώνεις.
Και γιατί δεν γράφεις κατευθείαν ότι όλους τούς ζορίζει??άλλους ζορίζει και άλλους ζορίζει
΄Το περίμενα, ήταν απάντηση παγίδα...Και γιατί δεν γράφεις κατευθείαν ότι όλους τούς ζορίζει??
Δεν ψήνομαι από καμία μεριά, εδώ στη Χαλκίδα έχουμε κλιματισμό στα σπίτια, χρόοοοονια τώρα.
Που να τρέχω τώρα στη Στενή να βρω πραγματική δροσιά δίπλα στο ποτάμι? Artificial dew made by Samsung λοιπόν και όλα καλά.?Ναι, αλλά αυτό δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δροσιά!
?
23 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ... όταν κάποια χειμαδιά άκουγαν τα αποκαίδια των Φλόυδ, τύπους σα τον Άλαν Πράσον λαίμαι, ήμαρτόνε δηλαδή
Η αλήθεια είναι πως οι Ντου που, είχαν πάντα καυλήτεραΤα πνευστά τους μάραναν...?
Ότι είχαν, είχαν...Η αλήθεια είναι πως οι Ντου που, είχαν πάντα καυλήτερα