Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τώρα που ο καταγγελόμενος είναι δημοσιογράφος, ούτε το ονοματάκι του δεν λένε.

Χθες μας "άφησε" στα 85 του ο 'Papa' John DeFrancesco, Jazz οργανίστας και πατέρας του Joey DeFrancesco. 

Δυστυχώς έζησε αρκετά για να δει την απώλεια του γιου του Joey ακριβώς δύο χρόνια πριν.

RIP.?

'Papa' John DeFrancesco - Maricopa (2009)

'Papa' John DeFrancesco - organ

John DeFrancesco Jr. - guitar
Joey DeFrancesco - keys
Jerry Weldon - sax
Mike Boone - bass
Byron Landham - drums

'Papa' John DeFrancesco - 24/7 (2003)

'Papa' John DeFrancesco - Hammond B3
John DeFrancesco Jr. - guitar
Jacques Johnson - sax
Glenn Ferracone - drums & percussion

Ούτε των Nouvelle Vague ούτε των Tuxedomoon φαίνεται να αρέσει στους θαμώνες
Και των Ταξίντο και των Νουβέλ καλά είναι.

Οι κοπελίτσες βέβαια, χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν έχουν γράψει μουσική, απλά παίρνουν τραγούδια από διάφορα είδη και ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο μοτίβο, τα διασκευάζουν όλα στον ίδιο το ΄΄σκοπό΄΄ όπου κάτι γερούνδια σαν εμένα, βλέπουν λίγο γάμπα, λίγο Ντεντ Κέννεντις σε χαμηλότερο τέμπο και μπόλικο νάζι και θέλουν να τις ανεβάσουν σε κανά πλυντήριο.

Οι ταξίντο και δική τους μουσική έγραψαν και κάποιες λίγες διασκευές έκαναν σε άσθματα που γούστερνα, είναι άλλη φάση.

Θα με άρεσε να κάμνω πολλές διασκευές. Απ όσο θυμάμαι, στα χρόνια που έπαιζα με το γκρουπ για καμιά 10ετία στα λίβε 4 διασκευές είχαμε κάμνει κι αυτές προσπαθούσαν να ακολουθήσουν το αυθεντικό, ποτέ όμως όλες την ίδια εποχή, δλδ είχαμε στο σετ ανά διαστήματα και μία.

jUMPING JACK FLASH-ANARCHY IN THE UK-I WANNA BE YOUR DOG-I CAN;T SEEM TO MAKE YOU MINE

Στα γεράματα πολλά με έχουν έρθει, κυρίως πλέον Ελληνικά, μα τελικά με ένα ασχολήθηκα και με πήρε 10 χρόνια ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕ κιόλας 

DP είχατε διασκευάσει? Αν ναι, ρίξ'το... image.gif

Ξεκολήστε ρε από το νιμού, κοτζάμ μαντράχαλοι.

Τα εκτιμάμε τα κορίτσια για την καλογουστιά τους, ούτε καν σε φωτό δεν τις έχω δει....

Ξεκολήστε ρε από το νιμού, κοτζάμ μαντράχαλοι.
Ποτέ δε θα ξεκολλήσουμε. Στο λιγοστό μας μυαλό μόνο αυτό σκεφτόμαστε όλη μέρα. ?

Όχι, όχι δεν ήμουν εγώ, άλλος ήταν.... (μετάφραση της τελευταίας φράσης):

Είναι αυτές οι κιουρίες , οι ιντελεκτουελίστριες που μετά πάνε με τους Λύτρες . Ημείς κύριε πλυντήριο δεν έχουμε, πλένουμε στο χέρι, παστρικές δουλειές 

Χορός..αν εξαιρέσουμε αυτό το άθλιο νιρου νίρου από Μονταζζζζζζζζ θα είναι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back