Τι μουσική ακούτε τώρα;

Θα πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο σε 20 χρόνια. 

Morblus - I Believe To My Soul (2013)

Roberto Morbioli - vocals & guitar
Daniele Scala - Hammond & el. piano
Stefano Dallaporta - bass
Diego Pozzan - drums

21 hours ago, Waterfall-K said:

Μια και αναφέρθηκε ο μεγάλος Hancock, να ποστάρουμε κι εμείς το κατιτίς μας, μια και διαθέτωμεν καμιά 40ριά άλμπουμς του στην πτωχή πλην τιμία συλλογή μας.?

Να ακούσουμε λοιπόν κάτι που δεν ξέρουν (ή δεν θυμούνται) πολλοί. Το παρακάτω κομμάτι είναι απ'το soundtrack της cult ταινίας "Death Wish" (Ελληνικός τίτλος "Ο Εκτελεστής της Νύχτας") με πρωταγωνιστή τον Charles Bronson.

O Hancock συνθέτει, παίζει, ενορχηστρώνει και διευθύνει την ορχήστρα, ενώ τον συνοδεύει και η τότε μπάντα του "The Headhunters".Προβολή συνημμένου 45112

αυτο ήταν το βιτζιλάντε ???

Έλα @Superfunk, πιάσε και κόψε 5-6 με ελληνικό στίχο.

Εχει και μια stratocaster απο τα 70ς μέσα, που εχει καπνισει 20 χρονια σεζόν το λουστρο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έλα @Superfunk, πιάσε και κόψε 5-6 με ελληνικό στίχο.
Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε...

Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε...
Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση?

Το θέμα δεν είναι να κλέβεις, αλλά να το κάνεις με στυλ! ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση?
Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". ?

Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". ?
Απο παλιά και Άκης Πάνου έλεγε "το θέμα ειναι  να εχεις στίχο. Μουσική έτσι κανεις εδώ γυρω γύρω και φυτρώνει" και έκανε τη χαρακτηριστική ελλειπτική κίνηση με το χέρι.

Η αντιγραφή στη μουσική ποτέ δεν μου άρεσε, διασκευή με σκοπό να το κάνεις καλύτερο ναι

Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back