Τι μουσική ακούτε τώρα;

Θα μπει πάλι η Κανηθιώτισα μπλαβί κάμπια να πει ανέκδοτα, αλλά δεν πειράζει, όποιος απ τους άνω των 50 του φόρουμ, αξίζει να το δει . Ο Παπαστεφάνου ήταν πάντα εγγύηση, όπως φυσικά και η Μπέλλου

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Ακολουθούν δείγματα της παρακάτω blues δισκάρας.

Τ'ακούς Samy? 

Xypna.mp3

?

image.png

Attachments

Μου αρέσει ο Zimmer, δε λέω... Αλλά μήπως τώρα με επηρέασε αφτός ο κανάγιας ο ινφλουένσε με τις JM; ? ?

28 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Μου αρέσει ο Zimmer, δε λέω... Αλλά μήπως τώρα με επηρέασε αφτός ο κανάγιας ο ινφλουένσε με τις JM; ? ?

Ποιος είναι αυτός ο κατσαπλιάς πάλι
Αυτός που θα ακούσεις τώρα και θα τρέξεις να κατεβάσεις τη δισκογραφία του.☝️

Με ευχαριστείς αργότερα...?

Melvin Taylor & The Slack Band - Help The Poor (2002) image.gif

Melvin Taylor - vocals & guitars
Lucky Peterson - keys
Dave Smith - bass
Steve Potts - drums & percussion

Attachments

• image.gif
    image.gif
    635 bytes · Εμφανίσεις: 0
  • image.gif
    image.gif
    636 bytes · Εμφανίσεις: 0
Tι κρίμα να μην υπάρχει Oscar Μουσικής Κακογουστιάς, θα είχαν βαρεθεί να στο δίνουν κάθε χρόνο...?

Θάνατος στα Χαμούνδ, όπου τα βρείτε καταβυθίστε τα.

Φρόνιμα μαμπεμπεγοζγκόνη θα λείψω καμιά 15ρια μέρες, μπας και πληρώσω κάτι αντικρατιστές σαν εσένα-ξέρω πως τσάμπα τα δίνω - εσύ είσαι καμένο χαρτί, καμένο δάσος, καμένο γενικά  ?

https://el.wiktionary.org/wiki/υπερσυντέλικος

doom town

Για καμιά 7-8 χρόνια εκείνη την εποχή βρισκόμασταν με το Μήτσο και είχα γνωρίσει εκτός από αυτόν το Τιτάνα και διάφορους άλλους, έβλεπα τότε τον Πιλαλή και νόμιζα πως ο τύπος ήταν χωμένος με τα μπούνια σε όλα και απεδείχθει, πως ο άνθρωπας,ούτε αλκοόλ δεν έπινε, ούτε καν τσιγάρο, δεν είχε καπνίσει, τον δε Παπαντίνα, τι να πιω ...τσάμπα πήγε και έρχονται τώρα κάτι αρκουδιαραίοι και μιλάνε για Μάλμστην ξέρω γω, ΝΤΡΟΠΗ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αμάν! Λευκοί παίζουν blues!? Τιναφτάρε??

(o βιολιτζής είχε ξεμείνει απ΄το προηγούμενο live??)

Trending...

Νέα θέματα

Back