Τι μουσική ακούτε τώρα;

Μιλκο η μωβέ κάμπια, μόνο Μιλκο πίνει τα υπόλέπειδα να είχαμε να λέγαμε, άντε να πιει κανά ανθρακούχο στα κέφια του, όταν ακούει σμοκ ον δε γοάτα, πέπσες ζίρο και πίτσα χατ. Είναι και της υγιεινής διατροφής ο κάμπιας ο μωβέ.

Μνημόσυνα καθ εκάστη για το μασιν χεντ,λες και είχαν και κανά άλλο άλμπουμε αυτά τα χρέπια οι κουρελίδες που αλλάζαν μέλη σα σωβρακοφανέλες και του κάμνει εντύπωση του μπαγλαμά, πως έπαιζαν τα άσθματα διαφορετικά κάθε φορά.

Με συγχύζεις Mg θα σε βάνω να ακούεις Πατατανατσίου-τσίου

Οι κασσέτες και οι δίσκοι ακούγονται καλύτερα ρεεεεεεε!!!! Πότε θα το παραδεχτείτε επιτέλους ? ?

Βγάλτε τα compact έξω και ακούστε μουσική σαν άνθρωποι, όχι σαν ζόμπι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ξεσηκωθείτε!!!!!!!!?

mxkg3tfdjjds1ogpkwit.webp

15 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Η αλήθεια είναι πως σιχαμένιοι τύποι σαν εσένα, ΔΕΝ πρόκειται... το πρόβλημα, γίνεται πιο σοβαρό, όταν λαίμαι για τον Σερ ... ΔΕΝ ημπορεί, όπως ΚΑΙ ΕΣΥ, είσαι ανεπαρκής

Τι έκανα πάλι;

Απουσία πάλι. Κλασικά.? Δεν είναι τυχαίο που ακόμα RS ακούει αυτό το παιδί, ζήτημα να έχει πατήσει το πόδι του στην τάξη 5-6 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. 

Ας είναι, το μάθημα αρχίζει κανονικά και χωρίς αυτόνανε.?

Jay Gordon's Blues Venom - Winds of Thor (2011)

Jay Gordon - vocals & guitar
Sharon Butcher - vocals & bass
Harlen Spector - Hammond B3
Rich Gordon Lambert - drums

Bluesrock αδάμαντας από τον μεγάλο Tinsley Ellis.??

Tinsley Ellis - A Quitter Never Wins (1994)

Tinsley Ellis - vocals & lead guitar
Oliver Wood - guitar
Chuck Leavell - Hammond
James Ferguson - bass
Stuart Grimes - drums

Bluesrock αδάμαντας από τον μεγάλο Tinsley Ellis.??

Tinsley Ellis - A Quitter Never Wins (1994)

Tinsley Ellis - vocals & lead guitar
Oliver Wood - guitar
Chuck Leavell - Hammond
James Ferguson - bass
Stuart Grimes - drums
Νομίζω είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αν και όλα τα μαμπεμπεγοζγκόνικα που βάνεις, έχουν αυτή τη χάρη.

Αυτό το κοντοσούβλι που παίζουν τύποι σα το Γκάρη Μουρ εκτός από βαρετό, είναι και εντελώς ανέμπνευστο

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Νομίζω είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αν και όλα τα μαμπεμπεγοζγκόνικα που βάνεις, έχουν αυτή τη χάρη.

Αυτό το κοντοσούβλι που παίζουν τύποι σα το Γκάρη Μουρ εκτός από βαρετό, είναι και εντελώς ανέμπνευστο

Ρε συ Samy, πέρνα μια βόλτα απ'το Wiktionary, έχουν τη συζήτηση σου...?

image.png

το θυμήθηκα ξαναβλέποντας σήμερα το Quadrophenia... πολυαγαπημένο μου (αν και κλεμμένο) όπως και στις ξανθούλες της εφηβείας μου... σας θυμίζουν τίποτα οι μοντ φατσούλες; ειδικά αυτή με την μυτούλα αλά Κλεοπάτρα by Uderzo...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back