- Πόντοι
- 1,848
Δεν ήξερα ότι ο Ντε Βίτο είχε μουστάκι νέος...?
Ωραίος πάντως, δηλώνω μεγάλος φαν.?![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Ωραίος πάντως, δηλώνω μεγάλος φαν.?
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Αυτό σου έλειπε, να μην εκτιμούσες το ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Άκου εδώ την πενιάΔεν ήξερα ότι ο Ντε Βίτο είχε μουστάκι νέος...?
Ωραίος πάντως, δηλώνω μεγάλος φαν.?![]()
Κάτι σαχλαμπούχλες αρχαιολάγνοι σα τον Κατάρ-Κ -ΛΚ-Τρόλευ-ΣΦ-Παργκασ-Νέστορας-κλποι
Τελειώσαμε και δεν το καταλάβατε το Γκάρι Μουρ σας μέσα, τον ΣΡΒου κλοιπές αηδείες
Πάρε τον Samy, βρέστε και 2-3 άλλους (δεν υπάρχουν και παραπάνω?) απίθανους με τα ίδια κάκιστα μουσικά γούστα και φτιάξτε μια μπάντα. "The NOIZ Deaf People Band" είναι ένα καλό όνομα. Λίγες πρόβες θέλετε μόνο, και σας βλέπω σύντομα να ανοίγετε τα lives της Satti στο Café de La Danse του Παρισιού ή σε ανάλογες τρύπες στα Εξάρχεια.?Άκου εκεί ακούω Gary Moore και SRV.... μακρυά από εμένα, καλύτερα να γίνω κομμουνιστής δημόσιος υπάλληλος.
Εγώ είμαι ιδιαίτερος συνθέτης, πιο κινηματογραφικός. Είμαι ο Hans Zimmer με στοιχεία του John Williams αν και αυτός είναι λίγο πιο σπουδαγμένος μουσικά θα έλεγα, όχι πως με κομπλεξάρει πολύ αυτό, αλλά όσο να είναι με κάνει να είμαι λίγο ανήσυχος. Από μουσικά γούστα, θα έλεγα πως έχω καλό μουσικό γούστο αν και επειδή μου αρέσουν και ελληνικά συγκροτήματα σαν τους ΠΥΞ ΛΑΞ και κάποια όλα μου προσάπτουν ανά καιρούς μια μουσική ελαφρότητα. Δε με απασχολεί αυτό. Δε νιώθω πως πρέπει να απολογηθώ, ξέρω πως είμαι ο καλύτερος και πως είμαι μουσικά και όχι μόνο δημοφιλής.Πάρε τον Samy, βρέστε και 2-3 άλλους (δεν υπάρχουν και παραπάνω?) απίθανους με τα ίδια κάκιστα μουσικά γούστα και φτιάξτε μια μπάντα
Αυτό το εξώφυλλο πήγα να βάλω αρχικά, αλλά άλλαξα γνώμη.Τα στρουμφάκια φίλος είναι ιερά, από τότε που μπήκαν στο εξώφυλλο του Friends, το οποίο ήταν το πρώτο άλμπουμ του Τσικ που άκουσα.
O Hans Zimmer είναι αυτοδίδακτος, νότα δεν μπορεί να διαβάσει κι αυτός (όπως κι ο Παπ.), οπότε μην ανησυχείς.?Είμαι ο Hans Zimmer με στοιχεία του John Williams αν και αυτός είναι λίγο πιο σπουδαγμένος μουσικά θα έλεγα, όχι πως με κομπλεξάρει πολύ αυτό, αλλά όσο να είναι με κάνει να είμαι λίγο ανήσυχος.
Μπήκες λίγο "περίεργα" στον κόσμο του Chick, δηλαδή πριν το "Friends" δεν είχες ξανακούσει δουλειές του Corea, προσωπικές
Καλά, αυτό δεν παίζει ρόλο, μπορεί να τύχαινε να ακούσεις στην ίδια ηλικία παλιότερες του δουλειές. Εγώ όταν άκουσα για πρώτη φορά το Friends είχα ήδη καμιά 30ριά άλμπουμς του, παλιότερα ή μεταγενέστερα. Η δισκογραφία του είναι τεράστια, τι να πρωτακούσει κανείς. Στη συλλογή μου αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν 98 ή 99 άλμπουμς του, ζωή να'χουν.?Ήμουν 13 χρονών ρε τρελοκομείο, το 78 που βγήκε το Friends. Πότε να τον ακούσω τον άνθρωπο, στην κολυμπήθρα;
Τα'χω και τα δύο. Κορυφαία lives.?Το δεύτερο άλμπουμ του που άκουσα ήταν το δεύτερο (όχι το πρώτο) που έβγαλε με τον Hancock που παίζουν αντικρυστά (1979).
Εγώ όταν άκουσα για πρώτη φορά το Friends είχα ήδη καμιά 30ριά άλμπουμς του, παλιότερα ή μεταγενέστερα.
Από που προκύπτει ότι κάποιος αυτοδίδακτος δεν ξέρει να διαβάσει η δεν ξέρει από νότες κλίμακες αρμόδια κτλ;O Hans Zimmer είναι αυτοδίδακτος, νότα δεν μπορεί να διαβάσει κι αυτός (όπως κι ο Παπ.), οπότε μην ανησυχείς.?
'Οχι, στα 13 άκουγα κυρίως rock, blues και ηλεκτρονική, λίγο αργότερα άρχισα να καταπιάνομαι με την Jazz και κόλλησα άσχημα.Φαντάζομαι, όχι 13 ετών.
Απ'το bio του...Από που προκύπτει ότι κάποιος αυτοδίδακτος δεν ξέρει να διαβάσει η δεν ξέρει από νότες κλίμακες αρμόδια κτλ;
Πάρε τον Samy, βρέστε και 2-3 άλλους (δεν υπάρχουν και παραπάνω?) απίθανους με τα ίδια κάκιστα μουσικά γούστα και φτιάξτε μια μπάντα. "The NOIZ Deaf People Band" είναι ένα καλό όνομα. Λίγες πρόβες θέλετε μόνο, και σας βλέπω σύντομα να ανοίγετε τα lives της Satti στο Café de La Danse του Παρισιού ή σε ανάλογες τρύπες στα Εξάρχεια.?
Προβολή συνημμένου 45057