- Πόντοι
- 1,848
Jimmy Bruno - Burnin' (1994)
Jimmy Bruno - guitar
Craig Thomas - bass
Steve Holloway - drums
Jimmy Bruno - guitar
Craig Thomas - bass
Steve Holloway - drums
Θα στο εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό με τους Ντου Που και είναι απλό, σε κάθε συναυλία, παίζουν άλλοι μουζίκοι.Στο 90% των Rock groups, αν ακούσεις μία συναυλία τους είναι σαν τις έχεις ακούσει όλες. Στην περίπτωση των DP αυτό δεν ισχύει, μια και κάθε φορά παίζουν διαφορετικά τα κομμάτια
Βυθισμένο Χαμούνδ, έξω απ το Καψάλι Κυθήρωνε ?Σάμη, στο βίντεο τι είναι; Το υποβρύχιο Παπανικολής;
Με 15 μουσικούς μέσα σε μισό αιώνα λίγο δύσκολο να γίνει αυτό που γράφεις. Εκτός από τα Γιαπωνέζικα σου, χρειάζονται ξεσκόνισμα και τα μαθηματικά σου.Θα στο εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό με τους Ντου Που και είναι απλό, σε κάθε συναυλία, παίζουν άλλοι μουζίκοι.
Στην περίπτωση των Stones, το μόνο που συμβαίνει στις υπερσπάνιες συναυλίες τους (μια και δεν είναι ενεργή μπάντα εδώ και δεκαετίες αλλά απλά επιχείρηση) είναι να κουβαλάνε τους μισούς σεσιονάδες του πλανήτη, αφού ακόμα και τα τραγουδάκια που έχουν γράψει είναι δύσκολο να παιχτούν απ'αυτούς, καθότι αποδεδειγμένα κουλοί.?Στη περίπτωση των Στόουνς επίσης συμβαίνει
Καταρχάς το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν στο κανάλι μου. Αλλά δεν έχει σημασία που ήταν, η γκαντέμικη αύρα σου είναι ικανή να κατεβάσει ολόκληρο το youtube για ώρες...?αν δεν θες να σε διαγράφουν οι ''αγαπημένοι σου'' τρόμπες συγκροτήματα τύπου Ντου Που ? τραγουδάκια και καλά σπάνια λόγο δικαιωμάτων, όπως κακώς με κατηγόρησες για γκαντέμη, απλά ανέβαζέτα εις του Σωλήνα ως ''μη καταχωρημένα'' και κάνε διαμοιρασμό του λινκ σε όσους γουστάρεις
Μόλις διαπίστωσα κι εγώ, πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα...παραταύτα με δίνει κάποια δικαιώματα, που βαριέμαι τώρα να εφαρμόσω και να εξηγώ,μέχρι να ασχοληθώ με τα νέα δεδομένα του ΣουλήναΣάμη, το βίντεο με τον Young δε φαίνεται μπρε...
Είναι ιδιωτικόν.
Kάν'το unlisted (αν δεν στο έχουν μπλοκάρει ήδη?) και πόσταρε εδώ το λινκ.Μόλις διαπίστωσα κι εγώ, πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα...παραταύτα με δίνει κάποια δικαιώματα, που βαριέμαι τώρα να εφαρμόσω και να εξηγώ,μέχρι να ασχοληθώ με τα νέα δεδομένα του Σουλήνα
Μην είσαι τόσο σίγουρη μωβ κάμπια της Κανήθου για το τι συμβαίνει στου Σωλήνα. Συμμετέχω με οβίνδεο, ''ακατάλληλα για παιδιά΄΄, ''ιδιωτικά'' , ''μη καταχωρημένα΄΄, με χρήση ''δικαιωμάτων τρίτων'' κλπΚαταρχάς το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν στο κανάλι μου. Αλλά δεν έχει σημασία που ήταν, η γκαντέμικη αύρα σου είναι ικανή να κατεβάσει ολόκληρο το youtube για ώρες...?
Κι όσο για τα unlisted videos (έχω πάρα πολλά) δεν λειτουργούν όπως νομίζεις. Όταν ανεβάζεις βίντεο, ο αλγόριθμςο του youtube το τσεκάρει για copyrighted υλικό, και ανάλογα την περίπτωση το αφήνει να παίξει (αν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων το επιτρέπει) ή το μπλοκάρει σε κάποιες χώρες ή και παντού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το τι status θα δώσεις στο βίντεο σου, public, unlisted ή prive, αν βρεθεί copyrighted υλικό το βίντεο μπορεί να μπλοκαριστεί ή/και κατέβει απ'το κανάλι, κι ας το'χεις και prive.
Γκέγκε?Προβολή συνημμένου 45010
Mετά από περισσότερα από 500 βίντεο που έχω ανεβάσει, επέτρεψε μου να ξέρω πως λειτουργεί το youtube. σου έγραψα τι παίζει με τον αλγόριθμο για τα πνευματικά διακαιώματα, ό,τι και να ανεβάσεις θα ελεγχθεί αυτόματα και ανάλογα θα το αφήσει ή θα το μπλοκάρει.Μην είσαι τόσο σίγουρη μωβ κάμπια της Κανήθου για το τι συμβαίνει στου Σωλήνα.
Mετά από περισσότερα από 500 βίντεο που έχω ανεβάσει, επέτρεψε μου να ξέρω πως λειτουργεί το youtube. σου έγραψα τι παίζει με τον αλγόριθμο για τα πνευματικά διακαιώματα, ό,τι και να ανεβάσεις θα ελεγχθεί αυτόματα και ανάλογα θα το αφήσει ή θα το μπλοκάρει.
Επίσης, μια και σε έχω ικανό,? να σε ενημερώσω ότι, ό,τι και αν γράψεις στην περιγραφή του βίντεο σου, δηλαδή χαζομάρες τύπου "Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Τα Πνευματικά δικαιώματα των μουσικών κομματιών ανήκουν στους δημιουργούς τους και στις εκάστοτε δισκογραφικές εταιρείες των ερμηνευτών. Η ανάρτηση αυτή δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα" και άλλα τέτοια αστεία, ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως νομική ή άλλη αξία. Κανείς δεν τα διαβάζει, και σίγορα όχι ο αλγόριθμος του youtube ο οποίος λειτουργεί σαν το Shazam.
Ό,τι άλλη απορία έχεις, εμένα ρώτα, και θα σε βοηθήσω να τη λύσεις.Προβολή συνημμένου 45012
Φιλαράκι, αφού σε φορέσει τα τσιμεντένια μποτίνια ο Κοζ και περάσουν μερικές μέρες-μήνες, θα εμφανίσω οβίνδεο, με τη τελευταία σου μπουγάδαΚάνα βίντεο από κάποιο σοβαρό μέρος, Χαλκίδα πχ, έχεις να ποστάρεις? Προβολή συνημμένου 45013
Θα περιμένω να πάρει το Montage Μ και θα πάω να του το πάρω.ιλαράκι, αφού σε φορέσει τα τσιμεντένια μποτίνια ο Κοζ και περάσουν μερικές μέρες-μήνες,
Τα μπράτσα σου είναι μια θάλασσα πλατιά, νοιώσε στα στήθη το ΡΙΓΟς της νυχτιάς λαίμαι.Θα περιμένω να πάρει το Montage Μ και θα πάω να του το πάρω.
Και θα μπω και στο Νάκα να τους ληστέψω μέρα μεσημέρι να πάρω ένα ζεύγος Yamaha HS8
cos_dr, o ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ