Τι μουσική ακούτε τώρα;

Σιγά τη μεγαλοφυία. Υπερτιμημένη του κερατά ήταν. 
Ωχ, τα νεύρα σου έχεις 

Θα περίμενα από έναν εξαιρετικά ευγενή άνθρωπο, όπως αποδεδειγμένα είσαι εσύ περισσότερη, … φτου σου ποια είναι η σωστή λέξη; empathy? για μια μακαρίτισσα 

Ακολουθεί το πλέον υπερεκτιμημένο 

Το έχουν ακούσει 1.1 δισεκατομμύρια μαλακες 

Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση - 

Και εγώ  που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα; 
Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες.

Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες.
Δλδ η Λίπα είναι ανωτέρα της Μαρίνας της καρδιάς μας ?

Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση - 

Και εγώ  που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα; 
Να ανοίξω κουβέντα με κάποιον που πιστεύει ότι η Amy Winehouse ήταν μεγαλοφυία (ούτε καν ιδιοφυία?)? 

Ε όχι δα...

To 17 είχα πελάτη σε ενα μπαλκόνι ξενοδοχείου που έπαιζα τον βασικό κιθαρίστα που έγραφε.

Αυτό ήταν η αιτία που είχα βάλει στην αρχή και πιάσαμε κουβέντα.

Ολη η παρέα του από την μουσική βιομηχανία,με 1 παραγωγό και εναν ιδιοκτήτη καναδικής εταιρίας.

Μονο υπερτιμημένη δέν την έβγαλαν,ασχέτος τα προβλήματα που είχε.

Άντε, μπας και αρχίσουν τα μπάνια του λαού...?
Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργανα

Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργανα
Εγώ φίλος 12+ την κάνω για έξω, αι γυναίκαι περιμένουν.? Οπότε το νου σου, ό,τι πανκοντίσκοβλάχοποπρόκ έχεις να βάλεις, βάλ'το πριν τις 12.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως, διαβάζω ότι η Winehouse πέθανε στα 27 και έγραφε τα τραγούδια της, έστω σε συνεργασία. Η Lipa επίσης γράφει τα τραγούδια της, διαβάζω.  Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα.

Σάμη, ποια ταινία βλέπεις;

Πάντως, διαβάζω ότι η Winehouse πέθανε στα 27 και έγραφε τα τραγούδια της, έστω σε συνεργασία. Η Lipa επίσης γράφει τα τραγούδια της, διαβάζω.  Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα.

Σάμη, ποια ταινία βλέπεις;
https://www.ertflix.gr/vod/vod.392866-to-ainigma-e-anakrise-1

Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα.
Εσύ είσαι σκέτη ιδιοφυία... image.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back