Σιγά τη μεγαλοφυία. Υπερτιμημένη του κερατά ήταν.Τι κρίμα που δεν είχε κανέναν να την προστατεύσει από τη μεγαλοφυία της
Ωχ, τα νεύρα σου έχειςΣιγά τη μεγαλοφυία. Υπερτιμημένη του κερατά ήταν.
Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση -Γέμισε ο πλανήτης μεγαλοφυίες...
Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες.Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση -
Και εγώ που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα;
Δλδ η Λίπα είναι ανωτέρα της Μαρίνας της καρδιάς μας ?Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες.
Να ανοίξω κουβέντα με κάποιον που πιστεύει ότι η Amy Winehouse ήταν μεγαλοφυία (ούτε καν ιδιοφυία?)?Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση -
Και εγώ που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα;
Πόσταρε κάτι ρε συ, 10 πάει...?Δλδ η Λίπα είναι ανωτέρα της Μαρίνας της καρδιάς μας ?
Άντε, μπας και αρχίσουν τα μπάνια του λαού...?Άντε να τελειώνουμε αύριο (λαίμαι τώρα... ξημερώματα Δευτέρας θα είναι) διότι και η υπομονή έχει τα όρια της... ?
Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργαναΆντε, μπας και αρχίσουν τα μπάνια του λαού...?
Εγώ φίλος 12+ την κάνω για έξω, αι γυναίκαι περιμένουν.? Οπότε το νου σου, ό,τι πανκοντίσκοβλάχοποπρόκ έχεις να βάλεις, βάλ'το πριν τις 12.?Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργανα
https://www.ertflix.gr/vod/vod.392866-to-ainigma-e-anakrise-1Πάντως, διαβάζω ότι η Winehouse πέθανε στα 27 και έγραφε τα τραγούδια της, έστω σε συνεργασία. Η Lipa επίσης γράφει τα τραγούδια της, διαβάζω. Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα.
Σάμη, ποια ταινία βλέπεις;