Τι μουσική ακούτε τώρα;

Γυναίκαι, ΔΕΝ υπάρχουν, μαύροι, ΔΕΝ υπάρχουν, πνευστά, ΔΕΝ υπάρχουν, κρουστά, ΔΕΝ υπάρχουν, τι υπάρχει τελικά σε αυτό το συνονθύλευμα μαμελούκων Ούνων  με το εκκλησιαστικό όργανο, πέραν των Sex Pistols Ρε υδρονομέα του Ευρίπου

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σιχαμένη κάμπια μωβ χρώματος, φαντάζομαι θα περιμένεις να σε μαζέψω απ τα πεζοδρόμια της Χάλκης, να περιμένεις ακάθαρμα, σε 2 βδομάδες θα είμαι 12νησα

300 ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ακούνε Ντου Που, για ποιες χιλιάδες λες ρε Πατατανατσίου-τσίου

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Samy.?

Ήταν ο περίγελος της εποχής τους στη διεθνή μουσική σκηνή. Αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι παρόμοιοι υπερΑτάλαντοι καραγκιόζηδες του "είδους". Αλλά δεν τους έφτανε αυτό, είπαν να προσθέσουν ακόμα μερικούς τόνους ροχάλας στο ενεργητικό τους.?

Samy, κλείσε εισιτήριο όσο προλαβαίνεις. ?

image.png

https://shorturl.at/fprLp

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Samy.?

Ήταν ο περίγελος της εποχής τους στη διεθνή μουσική σκηνή. Αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι παρόμοιοι υπερΑτάλαντοι καραγκιόζηδες του "είδους". Αλλά δεν τους έφτανε αυτό, είπαν να προσθέσουν ακόμα μερικούς τόνους ροχάλας στο ενεργητικό τους.?

Samy, κλείσε εισιτήριο όσο προλαβαίνεις. ?

Προβολή συνημμένου 44912

https://shorturl.at/fprLp
Έλα ρε αναρχικέ Ντου Που, ο Λύντον , μπορεί να έχει παίξει και για τον Τραμπ, εδώ κοτζάμ Γίλαν έπαιξε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ?

Έχει κλονιστεί ο μελιτζανής, δεν βρίσκει επιχειρήματα ανάμεσα σε 48 χρόνια και 15 πτώματα

αυτός και ο Σωκράτης Παπαχατζής+κουδούνα
Βρε κουδούνα δέν είχες πει οτι θα παίξω γώ?Ηδη έχω κάνει προπόνηση.

5 στην σειρά έβαλα για πολυφωνία,με aftertouch και βαρυκεντρισμένα καμπανάκια μέσα.

Τις ονόμασα Monta G και τις βαράω με ένα πιστόνι απο Yamaha.

Αλλιώς να πάω να τις βάλω πίσω.

5 λεπτά πριν, MGs είπε

Βρε κουδούνα δέν είχες πει οτι θα παίξω γώ?Ηδη έχω κάνει προπόνηση.

5 στην σειρά έβαλα για πολυφωνία,με aftertouch και βαρυκεντρισμένα καμπανάκια μέσα.

Τις ονόμασα Monta G και τις βαράω με ένα πιστόνι απο Yamaha.

Αλλιώς να πάω να τις βάλω πίσω.

Υπενθυμίζω, 18/3/26 Γκαγκάριν Samy & the paragas

support act οι Κατουράν, δεν θα ημπορέσουν, αλλά...

Κιθάρες Νέστορας, στάνταρ Στραβοκάστερ, θα του βάλουμε ένα περουκίνι και ρουχαλάκια μπόχο, να μη φαίνεται η γαστέρα

Μπάζο, Παρτέρης, περούκα μακρά, να θυμίζει εποχές Ρακιντζή-Κοικίλιαν, στα κιλά καυλώς, θα τον συμμαζέψουμε ολίγον στο ντύσιμο, αυτά τα σκισμένα που φόραγε επί Κοίκιλιαν, δεν περνάνε
Εμείς έχουμε απολυθεί, αν θυμάμαι καλά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back