Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τι να απολαύσω? Δεν μου καίγεται καρφί.? Δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο. 
Κάτι εχω πάρει είδηση.Θεωρείς πιό διασκεδαστικό να μπαίνει και να πατάς dislike σε συγκροτήματα.??

Που θα μας πείς και γίδια.?

Μην προσβάλλεσαι ρε συ, ίσα ίσα που τα γίδια τα αγαπάμε. Πεντανόστιμα ζώα που έχουν προσφέρει τα μάλα στην ανθρώπινη διατροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια.?

image.jpeg

Κανηθιώτη έμαθα πως ετοιμάζεσαι για να παίξεις σε ένα πανηγύρι στην Εύβοια και ευελπιστώ πως μέχρι το βράδυ θα κάνω την αποκάλυψη.

Μέχρι τότε άκου λίγο μουσικούλα να μαθαίνεις

Δεν παίζω σε πανηγύρια φίλος, μόνο τα βλέπω. image.png

Μια και πόσταρες όμως τα σπαστικά από πάνω, δεν μπορώ παρά να ποστάρω το παρακάτω αντίδοτο.

image.png

Jimmy Bruno - The Way You Look Tonight (1996)

Jimmy Bruno - guitar
Joey DeFrancesco - Hammond✌️

Steve Holloway - drums

Μια ερώτηση Waterfall-K, ακούς και Doors έτσι? γιατί δεν σε βλέπω να βάζεις...
Χιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα? πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή.?

Χιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα? πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή.?
Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάω

Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάω
Είναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα. 

Είναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα. 
Ποσταρε τους βασιλιάδες να καταλάβουμε τι γίνεται

Ξεκαθάρισε μου πρώτα τι εννοείς με τον όρο "μπλιμπλίκια". Τα synths εννοείς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
Bάλτου φωτό και βίντεο του Keith Emerson γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα διαλέξεις τους ELP

Δεν παίζω σε πανηγύρια φίλος, μόνο τα βλέπω.Προβολή συνημμένου 44826
Φιλαράκι, υπάρχει πρόμο οβίνδεο του πανηγυριού που συμμετέχεις, σε ολίγον που θα ανέβει θα σε ειδούν ΟΥΛΟΙ ? μέχρι τότε απόλαυσε λίγο Ρόκυ Έρικκσον

Μεγάλος καραγκιόζος ο Keith, αναμφισβήτητα.? Αλλά το κοινό τού το συγχωρούσε γιατί αν και γκιόζος, σαν συνθέτης και πιανίστας/πληκτράς ήταν τεράστιος.?

Κι απ'τον έναν master στον άλλον.

Dr. Lonnie Smith - Paper Tiger (2003) image.gif

Dr. Lonnie Smith - Hammond
Doug Munro - guitar
Lafrae Sci - drums

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back