- Πόντοι
- 938
Κάτι εχω πάρει είδηση.Θεωρείς πιό διασκεδαστικό να μπαίνει και να πατάς dislike σε συγκροτήματα.??Τι να απολαύσω? Δεν μου καίγεται καρφί.? Δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο.
Που θα μας πείς και γίδια.?
Κάτι εχω πάρει είδηση.Θεωρείς πιό διασκεδαστικό να μπαίνει και να πατάς dislike σε συγκροτήματα.??Τι να απολαύσω? Δεν μου καίγεται καρφί.? Δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο.
Χιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα? πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή.?Μια ερώτηση Waterfall-K, ακούς και Doors έτσι? γιατί δεν σε βλέπω να βάζεις...
Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάωΧιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα? πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή.?
Είναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα.Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάω
Ποσταρε τους βασιλιάδες να καταλάβουμε τι γίνεταιΕίναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα.
Ξεκαθάρισε μου πρώτα τι εννοείς με τον όρο "μπλιμπλίκια". Τα synths εννοείς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.Ποσταρε τους βασιλιάδες να καταλάβουμε τι γίνεται
Bάλτου φωτό και βίντεο του Keith Emerson γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα διαλέξεις τους ELPΞεκαθάρισε μου πρώτα τι εννοείς με τον όρο "μπλιμπλίκια". Τα synths εννοείς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
Δεν θέλω να τον φοβίσω...?Bάλτου φωτό και βίντεο του Keith Emerson
Φιλαράκι, υπάρχει πρόμο οβίνδεο του πανηγυριού που συμμετέχεις, σε ολίγον που θα ανέβει θα σε ειδούν ΟΥΛΟΙ ? μέχρι τότε απόλαυσε λίγο Ρόκυ ΈρικκσονΔεν παίζω σε πανηγύρια φίλος, μόνο τα βλέπω.Προβολή συνημμένου 44826
2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Την άλλη Κυριακή, μη λείψει κανείς