- Πόντοι
- 16
By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8)S9F είπε:
Μήπως την ξέρει,να μας την γνωρίσει; Γιατί είναι η αδυναμία μας... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8)
Το ακούς Νέστορα; ;D
Πραγματι ειναι δυσκολο να ξεπεραστει!Μιλαω για τους ZZ παντα. ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8)
Α χα «θεματάκι με αντιπροσωπία & συμπεριφορά» λοιπόν ;D ;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου!
Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80.
Άσχετον.
ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά ;D
Εδώ δες... τέχνη ;D ;D
Όχι μας τάιζε ;D ;D ;D ;Dpericles είπε:ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε.
Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ;
Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε .
Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό ;D
Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια.LK είπε:Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!!
Τι λες ρε φίλε! Κι εμείς που είμασταν δηλαδή? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:@ gvour Κρύβε λόγια ;D ;D ;D
Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια.
Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και όπως και να το δεις υπάρχουν πολλές διαφορές με το σήμερα.
Πχ, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τότε έπαιζα με... Ibanez ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μπα το ίδιο μαλλί έχω ;D Να σου πω, καλά που δεν είναι on line ο Funkybassman γιατί θα έπεφτε... γιούχου για τα ibanez ;D ;D ;DLK είπε:Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα!
Έχω και εγώ IBANEZ........πρώτη μου φορά αισθάνομαι περίφανος γι' αυτό ΤΩΡΑ! ;D ;D ;D ;D
Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν.Terry RoscoeBeck5 είπε:@ Στράτος Δεν πιστεύω να ήσουν σε τίποτα... καταγώγια στην Γλυφάδα ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν.
ΓΝΩΡΙΖΩ! ;D