Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
S9F είπε:
By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)

Το ακούς Νέστορα;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)

Το ακούς Νέστορα;  ;D
Μήπως την ξέρει,να μας την γνωρίσει; Γιατί είναι η αδυναμία μας...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)
Πραγματι ειναι δυσκολο να ξεπεραστει!Μιλαω για τους ZZ παντα. ;D ;D

Θα απαντησω με καθαρη και ανοθευτη τεχνη:

Και ακομα περισσοτερη τεχνη(με Pam Anderson στο βιντ):

Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου!

Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80.

Άσχετον.

Ρε συ τι επαιζε ο Mανουσελης?Σου πεφτουν τα σαγονια ανετα(κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)!

Στο μουσικο μερος ομως σ εχω.;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-ο ηχος ειναι λιγο καπως αλλα δε βαριεσαι το περιεχομενο παιζει ρολο:

Costas Siachamis είπε:
Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου!

Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80.

Άσχετον.
Α χα «θεματάκι με αντιπροσωπία & συμπεριφορά» λοιπόν  ;D ;D ;D ;D

Τώρα που το λες ο Βαγγέλης είχε κάτι Roland  ::) ;D ;D ;D

@ gvour (κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)!

Ήμουν σίγουρος ότι θα εκτιμήσεις την εγχώρια... τέχνη  ;D ;D ;D

Και ναι, ο Μάνος κένταγε  8)

ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε.

Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ;

Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε .

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια  ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά  ;D

Εδώ δες... τέχνη  ;D ;D

ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ FΑCEBOOK ....ΤΩΡΑ!

pericles είπε:
ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε.

Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ;

Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε .
Όχι μας τάιζε  ;D ;D ;D ;D

Μπα εμείς ήμασταν εκπαιδευμένοι από μόνοι μας  ;D

Βασικά Mark, Μάνος, Βαγγελής και εγώ ήμασταν μπάντα- είχαμε και έναν αμερικάνο τραγουδιστή- και βαράγαμε ας πούμε ποζεριές  8)

Ο Μιχάλης μας πήρε πακέτο γκρουπ. Απλά μας εδώθει η ευκαιρία να κάνουμε την τρέλα μας σε μεγαλύτερα ακροατήρια  ;D ;D ;D ;D

Ο Μάνος έκτοτε έχει φτάσει σε... αστρικά επίπεδα το παίξιμο του- είχα ακούσει κάτι κομμάτια του πριν λίγα χρόνια και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα  8)  

ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό  ;D
Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!!

Οποιος δεν εχει δει Terry with the gang στα Bobby's και στις Γλυφαδες εχει χασει!

Εκει να δεις ποζεριες και κακο-τι ωραια πραγματα.

LK είπε:
Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!!
Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και όπως και να το δεις υπάρχουν πολλές διαφορές με το σήμερα.

Πχ, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τότε έπαιζα με... Ibanez  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

@ gvour Κρύβε λόγια  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@ gvour Κρύβε λόγια  ;D ;D ;D
Τι λες ρε φίλε! Κι εμείς που είμασταν δηλαδή? ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και όπως και να το δεις υπάρχουν πολλές διαφορές με το σήμερα.

Πχ, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τότε έπαιζα με... Ibanez  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  
Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα!

Έχω και εγώ IBANEZ........πρώτη μου φορά αισθάνομαι περίφανος γι' αυτό ΤΩΡΑ!  ;D ;D ;D ;D

Edit: To video πρέπει να διαχωριστεί από το θέμα και να γίνει sticky  !

LK είπε:
Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα!

Έχω και εγώ IBANEZ........πρώτη μου φορά αισθάνομαι περίφανος γι' αυτό ΤΩΡΑ!  ;D ;D ;D ;D
Μπα το ίδιο μαλλί έχω  ;D Να σου πω, καλά που δεν είναι on line ο Funkybassman γιατί θα έπεφτε... γιούχου για τα ibanez  ;D ;D ;D

@ Στράτος Δεν πιστεύω να ήσουν σε τίποτα... καταγώγια στην Γλυφάδα  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@ Στράτος Δεν πιστεύω να ήσουν σε τίποτα... καταγώγια στην Γλυφάδα  ;D ;D ;D
Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν. :D

ΓΝΩΡΙΖΩ! ;D

fusiongtr είπε:
Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν. :D

ΓΝΩΡΙΖΩ! ;D
;D ;D ;D ;D

Λυσάξατε πανάθεμα σας  ;D Για καλό το ανέβασα; Θα με κράζει αύριο ο Yameth- σαν να τον ακούω: «Ρημάδι το κάνατε πάλι, ξεσαλώσατε, ήμαρτον κλπ»  ;D ;D ;D

Λοιπόν επιστροφή στην νομιμότητα  ;D με τους λατρεμένους μου

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back