Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
MΠΡΑΒΟ Γεωργια πολυ ωραιο .ευχαριστω .

pericles είπε:
Δεν ξερω τι με πιανει καθε Μεγαλη Εβδομαδα και μουρχονται στην μνημη ολοι οι παλιοι μου ερωτες (νοιωθω πραγματικα περιεργα λιγο παιδι   >:(λιγο οτι γερασα  ???
Α πα πα πα  ;D Αυτό είναι σοβαρό πρέπει να το τσεκάρουμε  ;D

Λοιπόν πάρε ένα κομματάκι από τους Θεούς  8) και μόλις το ακούσεις θα νοιώσεις πολύ καλύτερα  ;D ;D ;D

Γιατι ρε τερρυ μας το κανεις αυτο γιατι ;Γκρουπαρα (μαλλον ειναι οι βασηλιαδες των τουτι )

Και ειναι απο τις εκτελεσεις που ο κιθαριστας δεν σου ζαλιζει τ'αρ...ια .

Κωστα μου εθιξες το ευαισθητο μου σημειο Ευχαριστω  8)ηταν και θα ειναι το καλυτερο Ελληνικο Ηard rock group .Moυσικαρες και φιλοι μου απο το 1975 . 8)

εγώ προτιμώ αυτή την εκτέλεση και το βίντεο :D

Παρτε και εναν Killer  :o

Aφιερωμενο στον Waterfall (τον κρυφοσωκρατικο  ;D)

pericles είπε:
Aφιερωμενο στον Waterfall (τον κρυφοσωκρατικο  ;D)
Thanks Pericles. ;D

Αλλα οχι και "κρυφοσωκρατικος" ρε φιλε, (και) με αυτους μεγαλωσαμε και τους αγαπαμε και σεβομαστε τρελα. :)

OK.δεν το ηξερα οτι ησουν του σωματειου 8) !Στο παρελθον αν θυμασαι υπηρχαν οι Σωκρατικοι η Pollikoi οι πελομα μποκιου-κιοι ΚΛΠ.επεφτε γελιο και που και που κανα κραξιμο μεταξυ τους.

Ωραια χρονια φιλε (τι διαολο νεοι ειμαστε εβραζε το αιμα μας ;D

Οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι τοσο παλια, ;D μονο 40 χρονων ειμαι βρε Περικλη. :P

Αλλα αρκετα παλιος για να θυμαμαι τους "Ροκαδες και Καρεκλαδες"... ;D ;D

Γερόντια για ακούστε και αυτούς γιατί τους ξεχάσαμε  ;) Μεγάλη μπάντα και πατριωτάκια 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γερόντια για ακούστε και αυτούς γιατί τους ξεχάσαμε  ;)
Μας προσβαλεις Terry. ;D Ξεχνιουνται τετοιες μορφαρες και τετοιο αλμπουμ? :-*

Σιγα ρε τεκνοπουρο (τερρυ μου εσυ ) οχι μονο δεν ξεχναμε αλλα ετοιμαζουμε και καποιο αφιερωμα για τα παιδια  μετα το Πασχα (φαε αρνακι εσυ και θα σε κανουμε να χωνεψεις ωραια  8))

Δεν μιλάω για τεχνική. Αλλά αυτή η ρημάδα η χροιά της, η εκφραστικότητα, ο τρόπος που χειρίζεται τη φωνή της είναι out of this world.

Είναι και στίχοι που...

Σάββατο απόγευμα και (αλήθεια λέω) κλαίω.

Βρε Νικόλα, βάλτε το στο ρεπερτόριο! Νομίζω της πάει της Λουίζας!

ετσι Στρατο !! (δεν πιστευω να κανω λαθος το ονομα ).Ωραιο το κομματι .Καλη Ανασταση

pericles είπε:
ετσι Στρατο !! (δεν πιστευω να κανω λαθος το ονομα ).Ωραιο το κομματι .Καλη Ανασταση
Δεν κάνεις λάθος Περικλή.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή Ανάσταση σε  όλο το φόρουμ :D

κομματαρα απιστευτη!!!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back