Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά,

νέο μέλος είμαι και πρώτο post εδώ. Αυτά που ακούο αυτή τη στιγμή, αν και παιδί του metal, μιας και πλησιάζω την 3η 10ετία μου, τα τελευταία χρόνια έχω πολύ κόλλημα με Hard Rock και AOR μπάντες και ειδικά τώρα τελευταία με τις hybrid φάσεις που αρκετές μπάντες καταφέρνουν να ενσωματώσουν πολύ καλά στην μουσική τους.

Την Hard Heavy Rock όπως οι Crazy Lixx, Shakra και άλλα παρόμοια σχήματα. Και ακόμη άκουσα το νέο OUTLOUD που μου άρεσε πολύ και το νέο InFlames που είναι πάρα πάρα πολύ καλό. Το νέο Dream Theater δεν με τρέλανε όπως επίσης το νέο Iced Earth το θεωρό απλά πολύ πολύ ρηχό και βαρετό και μου θυμίζει έντονα τις τελευταίες τους δουλείες, χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρων !

The philosopher είπε:
Το soundtrack της μέρας
;D ;D ;D

Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood.  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood.  ;)
Ναι γιατί μετά ακολουθεί αυτό

Black Sabbath Paranoid

Με το ΓΑΠ στα φωνητικά να μας χορεύει στο ταψί  :'(

OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων)  ;)

Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων)  ;)

Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου  ;D
Άντε μιας και μόνο μέσω της ομοιοπαθητικής αντέχεται αυτή η μέρα το καλύτερο για το τέλος όταν θα είναι πια αργά...

Λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά ................ δύσκολη μέρα.

Πολύ γλυκιά φωνή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
[flash=200,200]

Evilnye είπε:
Η κρυφή ζωή του Βενιζέλου;
;D ;D ;D ;D ;D

Unfucking believable  :o :o :o O Steve Grimmett έχει γίνει ίδιος ο Μπένι αλλά προς το ξανθό  ;D

ίσως τελικά ο  Grimmett να είναι ο Μπένι... Ή το ανάποδο  ::)

Σοκαριστική περίπτωση ;D

Αλλά ωραίο τραγούδι κ γκρουπ ;D

gvour είπε:
Δεν μου φτάνουν τα "ξύδια" ρε φίλε, ποτέ δεν φτάνουν.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back