Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Και μετά φυσικά είναι κι ο Μότσαρτ.

Neil Young και Powder Finger. Πόσες φορές να το έχω ακούσει; χιλιάδες....  Και όμως ακόμα όταν το ακούω, ανατριχιάζω......                            https://www.youtube.com/watch?v=gTm7pOsYrt4

Πέρα απ το πόνο του γονιού, πέρα απ τη σκηνοθεσία τους ηθοποιούς και το σεναριο, πέρα απ τη μουσική, ένα σπάνιο κομμάτι που συνήθως κόβεται σα στιγμιότυπο απ το Σωλήνα. Μουσική και άνθρωπος .

Συμπαντική στιγμή της καριέρας μου, ελάχιστοι άκουσαν τον ύμνο και ακόμη πιο λίγοι κατάλαβαν το τάλαντό μου εις τη στιχουργική και την βιρτουοζιτέ μου εις τας κιθάρας.

ΥΓ οι στίχοι δεν κρύβουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ σχολιασμό, απλά είναι μια αναφορά εις το αμερικάνικο σπλάτερ

Κάποια στιγμή, πρέπει να κάνω μια μαστεράτη βερσιόν λαίμαι

Μετά τους δίσκους ''Rising Force'',''Marching Out'',''Trilogy'' και ''Odyssey'' ο Yngwie δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και μιλάμε για 30 χρόνια πριν.

Έως το 1995 (Magnus Opus),ήταν φοβερός.Από τότε και μετά μόνο αναλαμπές και όχι σε κάθε δίσκο.Λίγο αναμενόμενο όμως,δε γίνεται για 30 χρόνια να είσαι συνέχεια σε κορυφαίο συνθετικό επίπεδο.Anyway,το παρακάτω κομμάτι είναι ένας από τους λόγους που τον ακούω καθημερινά. 8)

Story mode on

Αυτό το κομμάτι γράφτηκε για να εξωτερικεύσει το θυμό του απέναντι στον Graham Bonnet,ο οποίος τον ζήλευε στους Alcatrazz επειδή βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου και του έκανε διάφορα σαμποτάζ on stage (κλείσιμο ενισχυτή,ξήλωμα καλωδίων και άλλα).Μια μέρα το κατάλαβε ο Yngwie,τον διαολόστειλε και έφυγε.Έκτοτε οι Alcatrazz ποτέ δεν είχαν την αντίστοιχη επιτυχία,ακόμα με τον Steve Vai στη σύνθεσή τους. 8)

Story mode off

Σεγνώμη ρε Μπιλ, αλλά το να βάζεις άσθμα του ουτιδανού, μετά από δικό μου, έστω και 30 χρόνια καριέρας μετά, που δεν μπορεί να συνθέσει, είναι ντροπής λαίμαι.

Τπτ άλλο, είσαι κατάφτυστος λαίμαι  ;D ;D ;D

Ένα άσθμα της πρώην γυναίκας μου, τη χώρισα και το γύρισε σε κουνελάκι λαίμαι  ;D ;D ;D

Bill άσε τον απέ πάνω, δεν ξέρει... Ήτο πάνκης  ;D

samy paraga είπε:
Άσε ρε πουρουπουπού τα νέα  παιδιά να ακούσουν μουσική και όχι κλαυσογελείους κιθαρίστες της πλάκας λαίμαι

Άκου Ρας, τς τς τς
Φίλος ΖΑΝΑΕ τι έγινε... άνοιξε το τριώδιο; Τι είναι αυτά τα αγοράκια; Που ντύνονται, στον Κλαουδάτο;

Για άκου λίγο επαέ να ανοίξει ο αυτίς σου...

Φίλως οι αυθεντικές μελαχρινές καίνε, ασχολήσου με τη κηπουρική, φύτεψε κανά ζαρζαβατικό, καιρός τους είναι λαίμαι

samy paraga είπε:
Φίλως οι αυθεντικές μελαχρινές καίνε, ασχολήσου με τη κηπουρική, φύτεψε κανά ζαρζαβατικό, καιρός τους είναι λαίμαι
Φίλος ληστοσυμμορίτης το θέμα δεν είναι στην ποσότητα, αλλά στην πγιότητα  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=a_tfq0qTDDE

ΥΓ: Λαίμαι... 

Ρε είναι ακαταμάχητες λαίμαι

Ίσα που σκέυομαι να ασχοληθώ με τη πορνοβοσκητική λαίμαι σου λαίω  ;D ;D ;D

Ενός λεφτού σιγή δια τον Γαβριέλο το φίλως του Τρόλει

Άντε πωπόπαιδα, μη σας πάρει και σας σηκώσει λαίμαι  ;D

samy paraga είπε:
Ρε είναι ακαταμάχητες λαίμαι

Ίσα που σκέυομαι να ασχοληθώ με τη πορνοβοσκητική λαίμαι σου λαίω  ;D ;D ;D
Φίλος καλά τα κορτσόπνα, αλλά λίγο κατηχητικό. Ενώ εδώ...  ;)

Φίλως με ταύτα τα μνημουνιακά και νεοφιλελεύθερα, ίσα με το Στούπα συντροφιά σε κόβω.

Ημείς ήμαστε  κομουνισταί και ακούμε Βαμβούσκες λαίμαι

Θα ήθελες να έχεις μια τέτοια κομμουνιστική φωνή Λαλάκη ε?  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back