Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Παμε να ακουσουμε και τον τιτανοτεραστιο Duke Ellington σε μια κομματαρα απο το Jazz Party του 1959.
image.gif

παππουδια. τι ακουγατε πριν 30 χρονια μας λετε? ή τι θα ακουτε σε 30 χρονια?

μετα προβληματιζεστε με το γιατι ανθισε η λαικη (μοντερνα) μουσικη. το δημοτικο Τeatro παει πλεον αντι για θεατρο.

mnimonio_3 είπε:
παππουδια. τι ακουγατε πριν 30 χρονια μας λετε?
Αυτα που ακουμε και τωρα.

τι θα ακουτε σε 30 χρονια?
Αυτα που ακουμε και τωρα.
Παρε τωρα να δεις/ακουσεις τον μεγαλο Art Tatum, ισως τον μεγαλυτερο πιανιστα που εχει περασει ποτε απ'την Jazz, εναν σχεδον τυφλο πιανιστα του οποιου η τεχνικη "δημιουργουσε ενα αισθημα πανικου στους υπολοιπους πιανιστες", και οχι αδικα θα ελεγα... ;D

Ολοκληρο αλμπουμ ωρε Vartanis? 37 λεπτα? Καλα λοιπον, απανταω με το παρακατω 31λεπτο (τραγουδι, οχι αλμπουμ) Prog επος των TransAtlantic.
image.gif

Εβαλα το αλμπουμ γιατι αξιζει να το ακουσει κανεις ολο.

Λεω εγω τωρα. 8) 8)

Φυσικα αξιζει να το ακουσει κανεις, TOTO rules. ;) Οπως και οι TransAtlantic rules γι αυτο ποσταρα το παραπανω επος. Και επειδη και Spock's Beard rules, ακου και το παρακατω κομματι. Στο 3:55 ακουγεται το ονομα μου, το αληθινο.

Coz, Waterfall-K rules too. ;D
idol.gif

@waterfall

αλλο λεω εγω.

αλλα αν δε θες να καταλαβεις...

mnimonio_3 είπε:
@waterfall

αλλο λεω εγω.

αλλα αν δε θες να καταλαβεις...
Ρε  μεγαλε....Αλλο λες εσυ,αλλο λεμε εμεις...Εισαι σε λαθος θρεντ αν εχεις καταλαβει...και μιλας σε λαθος ατομα για_ποιος ξερει_τι_θεματα. Εν ολιγοις, εισαι εκτος τοπου και χρονου.

Αλλα its ok my friend
baby.gif

http://www.youtube.com/watch?v=eYVSFap6NXQ

image.gif

Vangelis (ποσο Τεραστιος...) - Keyboards & Percussion

Argiris Koulouris - Guitar  

Brian Odger - Bass

Mick Waller - Drums

Rec. June 1971

Μπαινει η ανοιξη, τα δροσερα βραδακια με τις ωραιες μυρωδιες. Η κ@υλα !!!

Emfasis είπε:
Σε τι εξυπηρετούν τόσα πολλά πετάλια..(καί πως δε μπερδεύεται... ???)
Σιγα τα πολλα. Μονο 17 ειναι... ???Σοβαρα τωρα, οχι δεν μπερδευεται. ;D Ειναι 16 volume pedals και ενα sustain pedal. Ετσι μπορει να εχει "ανοιχτoυς" τουλαχιστον 16 ηχους και να τους εναλλασει. Βεβαια τα συγκεκριμενα πεταλια δεν εχουν 16 standard ηχους παντα, αναλογα με το τι μουσικη θελει να παιξει καθε φορα οι ηχοι ("teams") των πεταλιων αλλαζουν.

Γενικα ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο custom συστημα που του επιτρεπει να παιζει real time "παπαδες" χωρις την αναγκη sequencer, overdubs κλπ.

Συνθεση/ενορχηστρωση/εκτελεση/ηχογραφηση και ολα αυτα ταυτοχρονα. Απο αλλο πλανητη... :P

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back