- Πόντοι
- 1,848
Ναι, καταλαβαινω. 8) Και καπακι βαζω το πρωτο live CD απ'το "Gary Moore - Essential Montreux" να ακουσω. Αφιερωμενο σε ολους.fusiongtr είπε:...όποιος ήταν εκεί μπορεί να καταλάβει! :-*
![image.gif](http://s21.postimg.org/dq8bejepv/image.gif)
Ναι, καταλαβαινω. 8) Και καπακι βαζω το πρωτο live CD απ'το "Gary Moore - Essential Montreux" να ακουσω. Αφιερωμενο σε ολους.fusiongtr είπε:...όποιος ήταν εκεί μπορεί να καταλάβει! :-*
Επίσης αφιερωμένο σε όλους, και σε σένα Waterfall-K που έχεις Blues διάθεση.Waterfall-K είπε:Αφιερωμενο σε ολους.
Imho, το καλυτερο κομματι που εχουν βγαλει οι κυριοι.sotiroubas είπε:
Ουάχ... μου πατάς τον κάλο ;D ;D ;D I love it 8)fusiongtr είπε:Επίσης αφιερωμένο σε όλους, και σε σένα Waterfall-K που έχεις Blues διάθεση.
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ;Dfusiongtr είπε:Σήμερα "γράφετε" όλοι, Τέρρυ, Σωτήρ, gvour, ζωγραφίζετε.
ΈποςTerry RoscoeBeck5 είπε:Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ;D
OK λοιπόν, αφού πάμε γυρεύοντας ;D 8)
Σιγανεψτε ρε λιγο να προλαμβανουμε να τα ακουμε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Gvour...
Το θέμα έχει κάπως έτσι ;D 8)
Σφηνάκια????χεχεgvour είπε:Σιγανεψτε ρε λιγο να προλαμβανουμε να τα ακουμε.
Το slide it-εννοειται στην "κανονικη" κοπια,οχι τη μετεπειτα αμερικανε-μαζι με το come n get it ειναι τα αγαπημενα μου Snake.
Κερασμενο ;D ;D:
;Dgvour είπε:Σιγανεψτε ρε λιγο να προλαμβανουμε να τα ακουμε.
Thanks ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D
Λοιπόν αυτό για τον sotirοuba που ανέφερε τον Plant- θεϊκό 8)
Bαρα αντεχουμε!sotiroubas είπε:Να ρίξω ένα τώρα που είμαι ζεστός να σας πάρω τα σκάλπ??? και πείτε μου πόσες κάσες μπύρες μπορείτε να πιείτε μετά... περιμένω το ΟΚ....