Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Eγω πριν δω το "Σκηνοθεσια Γρηγορης" ημουν πεπεισμενος οτι ειχε βαλει το χερι του ο Ridley Scott...
roflmao.gif

Κάθε μέρα με εκπλήσσει περισσότερο ο Andy Timmons και πλέον έχει μια θέση στους all time favourites! ;D

Έβλεπα στις ειδήσεις αυτό το ανθρωπάκι,ούτε 1.50m μαζί με τα τακούνια,της Bόρειας Κορέας και θυμήθηκα αυτή την τραγουδάρα των Megadeth.

Συγχωράτε με αν έχει ξαναποσταριστεί αλλά είναι κομματάρα.  8)

Μου άρεσε πολύ η διασκευή από τον Kenny Wayne Shepherd αλλά πιο πολύ μου άρεσε η φωνή του τύπου αυτού μα τι φωνάρα μήπως ξέρει κανείς το όνομα του? ;D

Σωτερ,πρεπει να ειναι ο Noah Hunt,παιζουν καιρο μαζι.Τι ωραια νοτια φωνη.

Thank's Γιώργο, τον βρήκα κι εγώ με λίγο ψάξιμο, μα τι φωνή!!! έναν τέτοιον θέλω για να κάνω την γαμιστερότερη μπάντα χαχα...  ζητάω πολλά?  α μπα τπτ... ;D

sotiroubas είπε:
Ένα από τα αγαπημένα μου ο Vinnie αξεπέραστος \m/
Παικταρα ο Vinnie. 8)Και εχει και καλα προσωπικα αλμπουμς.

Τον προτιμω ομως-γουστα θα πεις-παρεα με τον γερο Mogg σε κατι τετοιες κομματαρες:

http://www.youtube.com/watch?v=9WO6ddNHsr0

BillTrantos είπε:
ο Gary με έχει κάνει να δω πολύ διαφορετικά την κιθάρα!
Welcome to the club Bill. ;)

Και πού 'σαι ακόμα! 8)

fusiongtr είπε:
Welcome to the club Bill. ;)

Και πού 'σαι ακόμα! 8)
Διόρθωσα το link γιατί αυτό το live ακούω τώρα! ;D

Αυτός με τον Andy Timmons μου ''έμαθαν'' το ρητό ''Every note counts''.Έκτοτε με τις ασκήσεις που έχω για το μάθημα κάνω και μια ώρα παραπάνω bends και vibrato! :)

Το έβλεπα πάντα μετά το σχολείο τότε...

;D ;D ;D

Υ.Γ. Δίνω μάθημα στην σχολή αύριο και ο παλιμπαιδισμός έχει χτυπήσει κόκκινο.

gvour είπε:
Παικταρα ο Vinnie. 8)Και εχει και καλα προσωπικα αλμπουμς.

Τον προτιμω ομως-γουστα θα πεις-παρεα με τον γερο Mogg σε κατι τετοιες κομματαρες:
Δεν έχεις καθόλου άδικο και συμφωνώ απόλυτα.
Τον Vinnie Moore τον έχω δει 2-3 φορές μόνο του και άλλες τόσες με UFO, o Vinnie είναι ο μόνος που ανιτκατέστησε τον Michael Schenker με επιτυχία και ανέστησε τους UFO.Αν και ο Michael Schenker είναι αναντικατάστατος,σφραγίδα UFO, αυτόν τον MS τον προσέχουν... οι SCORPIONS γιατί είναι αυτοκαταστροφικός....

Τώρα ο Mogg είναι η περίπτωση που όταν τον δεις, ακούσεις, κι από κοντά μάλιστα..  λες Ναααα, γιατί το ROCK δεν θα πεθάνει ποτέ.Επίσης η δυναμική..που βγαίνει με Vinnie Moore-UFO, live, είναι τo κάτι άλλο, κι από πλευράς μηχανημάτων ότι ζητήσει ο Vinnie το έχει ειδικά τα Engl heads E670 EL34  διπλά ,και τις ανάλογες καμπίνες, γίνεται κόλαση, ενώ μόνος του όταν είναι με κάτι ''ψόφια'' Marshall νομίζω πως χάνει αρκετά από αυτό που ξέρουμε.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back