Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Αδελφε μου Φουζιε,ξερω δεν εισαι του μπλουζ αλλα....σου θυμιζει κατι?

gvour είπε:
Αδελφε μου Φουζιε,ξερω δεν εισαι του μπλουζ αλλα....σου θυμιζει κατι?
Να σου πω (αν και δεν θυμάμαι πολλά).

Είχαμε τελειώσει τα ξύδια και πίναμε λικέρ? ;D ;D ;D :P :-*

fusiongtr είπε:
Να σου πω (αν και δεν θυμάμαι πολλά).

Είχαμε τελειώσει τα ξύδια και πίναμε λικέρ? ;D ;D ;D :P :-*
Με κασσετουλα απο εκπομπη του BB? ;)

gvour είπε:
Με κασσετουλα απο εκπομπη του BB? ;)
Ω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

Παλιές καλές εποχές που έφυγαν με το φύσιμα του αγέρα. :'(

Μάλλον ναι  ;) Για εσένα  8)

Θενκς. 8) Zuper και τα δυο βιντεο, αν και μουσικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Προς το παρον εχω αραξει και ακουω κατι Progοειδη πινοντας cappuccino. Ειπα να κατσω μεσα σημερα μια και εξω εβρεχε και φυσαγε παρα πολυ.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Θενκς. 8) Zuper και τα δυο βιντεο, αν και μουσικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Προς το παρον εχω αραξει και ακουω κατι Progοειδη πινοντας cappuccino. Ειπα να κατσω μεσα σημερα μια και εξω εβρεχε και φυσαγε παρα πολυ.
image.gif
;D ;D ;D

Φίλος Κώστας στον αντίποδα, έχω αράξει με κάτι κρασιά  ;D και με πάει χαλαράαααα. Οπότε ας το διασκεδάσουμε  8)

ΥΓ: Αξιώθηκα και πήρα σε βινύλιο το 666 !!!  8)

Είναι λατρεία ο Vangelis  ;D

Εχω σταματησει να πινω στο σπιτι, για πολλους και διαφορους λογους. :P Πλεον μονο καφεδες, τα ποτα εξω. Αν εισαι σε τετοιο χαλαρο mood και ακους Βαγγ, να σου προτεινω να αραξεις μπροστα στο παραθυρο βλεποντας τη θαλασσα (νομιζω βλεπεις θαλασσα, ε?... :P), πινοντας το κρασι σου και ακουγοντας ολο το The City απο τον ιδιο.

Ενα soundtrack χωρις ταινια. Ταξιδι....
image.gif

Congrats for the 666 btw... ;)

Waterfall-K είπε:
Αν εισαι σε τετοιο χαλαρο mood και ακους Βαγγ, να σου προτεινω να αραξεις μπροστα στο παραθυρο βλεποντας τη θαλασσα (νομιζω βλεπεις θαλασσα, ε?... :P), πινοντας το κρασι σου και ακουγοντας ολο το The City απο τον ιδιο.
Ζημιά μεγαδιαστάσεων...  8)

Ειχες δεν ειχες με κολλησες παλι. Το εβαλα και γω και το ακουω. ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back