Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Είναι μερικές μέρες τώρα που έχω κολλήσει με τους Winery dogs και το Time Machine, στο 2:14 ωραία μπασιστική φρασελογία του Billy Sheehan με αρκετή δόση από μέταλλο.

Ο Mikε Portnoy κάνει τα δικά του... κάπου εκεί στο 2:43 και προς το τέλος του τραγουδιού, έχω την αίσθηση ότι το παρακάνει..... και ο ήχος του είναι κάπως ψεύτικος, αλλά τι να πεις...

Portnoy είναι αυτός...

τρελάρας ωραίος μ'αρέσει.

Αλλά όλα τα λεφτά είναι στο 3:31 που μπαίνει ο Richie Kotzen και ρίχνει ένα βρωμόσολο :o :o εκεί στο 3:35 ακούγεται μια πνιχτή αρμονική τώρα από την κιθάρα είναι? από το μπάσο είναι? δεν μπορώ να το εντοπίσω.Και στο 4:06 έρχεται το σόλο ''σφραγίδα'' με το wha απίστευτο :o :o

Απιστευτη εκδοση του Bonamassa το Lazy των Deep Purple με τον Jimmy Barnes!!!

Ωραίος!!! ο κύριος Jonny Lang και η παρέα του, σούπερ και το βιντεοκλιπάκι, και οι κοπελιές δεν περνούν απαρατήρητες... ;)

Μπράβο RayDTutto για την επιλογή ;)

Μας φτιασατε εσεις οι αποπανω ::):

Τι ρόπαλο είναι αυτό που παίζει ο Ronnie wood  sorry...??? :P ;D

sotiroubas είπε:
Τι ρόπαλο είναι αυτό που παίζει ο Ronnie wood  sorry...??? :P ;D
Φιλανδέζικο με λαμπάκι χριστουγιεννιάτικο

Ιστορίες για δράκουλες, βρουκόλακες, και sexy καλόγριες... :-\ :-X :-[ ??? :o ;D

Ο πρώτος εξαιρετικός,είχα πέσει πάνω σε ένα άλλο έπος πιο παλιά...

Τώρα είμαι σε αυτό το αριστούργημα του μεγάλου Randy :)

Για δετε... όλες οι αφασίες μαζεμένες εδώ.

Πάντως η ποιο iconic, Θαυμαστή, και χαρακτηριστική κιθαριστική  καρικατούρα, παίζει να είναι ο Angus Goung.

Μ'αυτήν ειδικά την κιθάρα που του πέφτει λίγο μεγάλη φαίνεται πολύ αστείος.

Καλά ε  όλοι αυτοί οι διάσημοι, αν ήταν Έλληνες τι θα τους είχαμε σούρει...δεν μπορώ να φανταστώ..

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back