Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!

(χωρις πλακα!!)

Holystone είπε:
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!

(χωρις πλακα!!)
Εγώ άκουγα λίγο Dio και Rainbow.

Dio - Don't talk to strangers

Dio - Rainbow in the dark

Rainbow - Man on the silver mountain

Rainbow - Street of dreams

Rainbow - Long live rock 'n' roll

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι στα ακούσματά σου τα παραπάνω.  :)

Τι δισκάρα είχε γράψει ο άνθρωπος! Τι γκρούβες, τι παιξίματα και τι παικταράδες...

Και αυτός ο Steve Smith... το κακό  8)

Και επιστρέφουμε εις την ποιοτική ασθματουργία με κάτι απ το παρελθόν σε διασκευή του γνωστού μέλους του πόρδουμ, Τέρυ Ροσκομπέκη

Μήπως έπρεπε να το βάλω στα κλιψςςςςςςςς ? ;D

samy paraga είπε:
Και επιστρέφουμε εις την ποιοτική ασθματουργία με κάτι απ το παρελθόν σε διασκευή του γνωστού μέλους του πόρδουμ, Τέρυ Ροσκομπέκη

Μήπως έπρεπε να το βάλω στα κλιψςςςςςςςς ? ;D
Τρομάρα σου κονσερβοκουτάκια... αλλά δεν θα έρθουμε στα πράγματα; Θα παραμείνεις διαπαντός στα (ξερό) νησιά  ;D

Πάρε λίγη ακόμα πγιότητα μπας και συνέλθεις  ;)

Με προλαβες στο τσακ Terry, ημουν ετοιμος να σου την πω γιατι δεν εβαλες το Mirage και ετοιμαζομουν να ποσταρω μια live εκτελεση. ;D

Waterfall-K είπε:
Με προλαβες στο τσακ Terry, ημουν ετοιμος να σου την πω γιατι δεν εβαλες το Mirage και ετοιμαζομουν να ποσταρω μια live εκτελεση. ;D
Το part III έχει αυτή την μπασάρα και αυτό το groove από πίσω που είναι μεγάλη πώρωση. Σκάει και το IV στο τέλος και δένει το γλυκό.  ;D

Βέβαια από τον δίσκο το mirage είναι η λατρεία.  8)

Ας το δουμε λοιπον και live. :-* Oλα τα λεφτα εδω βεβαια ειναι το σολο του πληκτρα. Φοβερη συνθεση και εκτελεσαρα ετσι κι αλλιως.

Waterfall-K είπε:
Ας το δουμε λοιπον και live. :-* Oλα τα λεφτα εδω βεβαια ειναι το σολο του πληκτρα. Φοβερη συνθεση και εκτελεσαρα ετσι κι αλλιως.
Υπέροχο.

Αυτά κάνεις και μου ανοίγεις την όρεξη... Ελπίζω σε κάνα Noiz τσίρκους στο μέλλον να μαζευτούμε και να παίξουμε αυτά (και άλλα)  ;) 8) έτσι για αλλαγή.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτά κάνεις και μου ανοίγεις την όρεξη... Ελπίζω σε κάνα Noiz τσίρκους στο μέλλον να μαζευτούμε και να παίξουμε αυτά (και άλλα)  ;) 8) έτσι για αλλαγή.
Amen...
meditate.gif

Απο τα πλεον αγαπημενα μου Camel αλμπουμ. Τι δισκαρα... :-* :-*

Waterfall-K είπε:
Απο τα πλεον αγαπημενα μου Camel αλμπουμ. Τι δισκαρα... :-* :-*
Ακόμα μια... καταστροφή  8)

Οι άνθρωποι το «είχαν».

Τι μου θυμισες τωρα... :P Καμια 10ρια+ χρονια πριν, ερχεται ενας φιλος στο σπιτι για καφε, και ψαχνοντας στη δισκοθηκη μου τραβαει το παραπανω αλμπουμ, το κοιταζει και αρχιζει να γελαει, λεγοντας "πωωωω, κοιτα ρε μ@λ@κ@ τι σκεφτηκαν οι ανθρωποι για να πουλησουν!", και εννοουσε βεβαια το εξωφυλλο του αλμπουμ που ειναι σαν πακετο απο τσιγαρα Camel. ;D

Περιττο να σου πω τι ακουσε μετα... :P Το τι εχω ακουσει κατα καιρους απο φιλους μου δεν λεγεται. ;D

Και μαζι με τους Camel ειχα ανακαλυψει και αυτους ταυτοχρονα

Ωραίοι οι γερμανοί, το power and passion δεν είναι και το καλύτερό τους (αν και το αγαπώ λόγω πρώτης επαφής μαζί τους), το inside πχ μου αρέσει περισσότερο. Τρελός τουμπανιέρης, ωραίος ήχος στο μπάσο.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back