Εγώ άκουγα λίγο Dio και Rainbow.Holystone είπε:ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!
(χωρις πλακα!!)
Τρομάρα σου κονσερβοκουτάκια... αλλά δεν θα έρθουμε στα πράγματα; Θα παραμείνεις διαπαντός στα (ξερό) νησιά ;Dsamy paraga είπε:Και επιστρέφουμε εις την ποιοτική ασθματουργία με κάτι απ το παρελθόν σε διασκευή του γνωστού μέλους του πόρδουμ, Τέρυ Ροσκομπέκη
Μήπως έπρεπε να το βάλω στα κλιψςςςςςςςς ? ;D
Το part III έχει αυτή την μπασάρα και αυτό το groove από πίσω που είναι μεγάλη πώρωση. Σκάει και το IV στο τέλος και δένει το γλυκό. ;DWaterfall-K είπε:Με προλαβες στο τσακ Terry, ημουν ετοιμος να σου την πω γιατι δεν εβαλες το Mirage και ετοιμαζομουν να ποσταρω μια live εκτελεση. ;D
Υπέροχο.Waterfall-K είπε:Ας το δουμε λοιπον και live. :-* Oλα τα λεφτα εδω βεβαια ειναι το σολο του πληκτρα. Φοβερη συνθεση και εκτελεσαρα ετσι κι αλλιως.
Amen...Terry RoscoeBeck5 είπε:Αυτά κάνεις και μου ανοίγεις την όρεξη... Ελπίζω σε κάνα Noiz τσίρκους στο μέλλον να μαζευτούμε και να παίξουμε αυτά (και άλλα)8) έτσι για αλλαγή.
;D ;DWaterfall-K είπε:Amen...![]()
Ακόμα μια... καταστροφή 8)Waterfall-K είπε:Απο τα πλεον αγαπημενα μου Camel αλμπουμ. Τι δισκαρα... :-* :-*
Τι λες τωρα!τον ελιωσα αυτο το δισκο με μια παλια μου ιστορια (γεια σου ρε Ναντια) πριν 15 και κατι χροννια!Ακόμα μια... καταστροφή Cool