Είναι το Alder στο σώμα φίλως! ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Γεια σου ρε Geddy με το jazz bass σου 8)
Εννοείται φίλοςfusiongtr είπε:Είναι το Alder στο σώμα φίλως! ;D ;D
Σε εφτιασαν τα παλικαρια παραδιπλα? ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Γεια σου ρε Geddy με το jazz bass σου 8)
Έμαθα το τρίτο κομμάτι πήγε σφαίρα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Πότε με το καλό θα μιξάρεις με το άλλο το αγόρι;![]()
;D ;D ;Dgvour είπε:Σε εφτιασαν τα παλικαρια παραδιπλα? ;D ;D ;D
Ομορφιες!
Eπειδη να πουμε ειμαστε aorακηδες:
Aμα μειξαρουμε παρεα θα γινει φουζιον οποταν ο παραγωγος ακουει και πινει μπυρες και του λογου μου μιξευω. ;D ;D ;D
Την ευχη μου για την αφιερα!Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D
Περιμένω εναγωνίως του... μιξ ;D
Και μια και το πας εκεί... ένα δι εσέ 8)
ΥΓ: Θέλω μπύρες και τον φιούζιον παραγωγό ;D ;D ;D 8)
Α πα πα πα... που τα θυμήθηκες αυτά;fusiongtr είπε:Αφιέρωση και στους δύο σας (η κατσαρίδα τι έγινε?). :-*
Πάντα έχω ένα-δύο κιβώτια στο πορτ-μπαγκάζ. 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Και φέρε τις μπύρες 8) ;D ;D ;D ;D
fusiongtr είπε:Α τους παλιόγερους ;D ;D ;D ;D Όλο μπύρες και ροκ μου είναιΠάντα έχω ένα-δύο κιβώτια στο πορτ-μπαγκάζ. 8)
Θυμήθηκα κι άλλα, γ@μώ την ηλικία μου. ;D ;D ;D
To ξευρω.Terry RoscoeBeck5 είπε:Gvour ο κουμπάρος σου είναι παλιό μεταλάς- να τον προσέχεις ;D ;D ;D
Εντάρσει (έλεος!) ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:ενταρσει ψηλε?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Πάρε και ντένις χούι. ;D ;D ;D ;D
Ουάοοο νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλος που νόμιζε το ίδιο ;D Για εμένα είναι ο καλύτερος δίσκος τους 8) Για τον Lemmy είναι ο αποκηρυγμένος δίσκος ;D Προσωπικά τον γουστάρω με 1000.gvour είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Aδελφο σωματειο,με Robbo στις κιθαρες σε εναν απ'τους καλυτερους δισκους τους(ο καλυτερος τους κατα τη γνωμη μου):
Eιστε αλητες και με χτυπατε εκει που ποναω αλλα μ'αρεσει! ;D ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Και φυσικά το ακόλουθο για εσένα. Αλήθεια σου αρέσει αυτός ο κιθαρίστας; ;D