samy paraga είπε:Άχχχχχχχ καλοκαιράκι. Κι αυτό το καλοκαίρι, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές λαίμαι.
Κι εσύ Στάκη μάθε αγόρι μου κολύμπι και άσε τη σαμπρέλα γιατί ρυπαίνεις λαίμαι ;D
Επαέ παίζω μόνος μου και μπάσο. Τ' ακούς Τέρυ Παρτέρι?magna είπε:Oρίστε,μέχρι κι εσύ έχεις μπάντα!Μόνο εγώ δεν έχω!Και ξέρεις γιατί?Γιατί τον άλλο τον κιθαρίστα τον ΑΠΕΛΥΣΑ ;D ;D ;D
Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θεςsamy paraga είπε:Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω
Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.magna είπε:Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θες![]()
χαχαχαχα τώρα θα φας κράξιμο απ'τους απολυμένους!samy paraga είπε:Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.
Βάλε τώρα πόσοι ξέρουν το Βάουι-για να μη πω την αφεντιά μου- μιλιούνια.
Οι Μπουόνα-μάσες παρακαλάνε να παίξουν μαζί με Βάουιδες και Παράγκες, μπας και τους μάθει το ευρύ κοινό και βγάλουν και κανά φράγκο, γιατί αν πήγαιναν από μόνοι τους............σα το Στάκο θάταν που θα παίξει Δου Που με ακροατήριο τη Μάνγκα και το Σιγαρέτονα λαίμαι ;D ;D ;D
......samy paraga είπε:Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.
Καλύτερη περιγραφή, δεν μπορούσες να δώσεις, αν και υπάρχει το παλιό ''πλάθω κουλουράκια''Waterfall-K είπε:......
![]()
Μάιστα... μάιστα...samy paraga είπε:Επαέ παίζω μόνος μου και μπάσο. Τ' ακούς Τέρυ Παρτέρι?
Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω
Terry RoscoeBeck5 είπε: