Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
samy paraga είπε:
Άκου σμοκέ ον δε βάσα και Δου Που, ημαρτόνε δλδ, μα που ζούνε οι άνθρωπες, σε σπηλιές πέριξ της Χαλκίδος?   ;D ;D ;D
Δυστυχώς αυτό το χάλι με το "πώς το'πες,καλό ήταν" είναι ευρέως διαδεδομένο.Τους Δου Που να τους αφήσεις ήσυχους ;D

Κάτσε πριν γυρίσει ο τομέας αλλαγής των υδάτων και μας πήξει στο Παπακωνσταντίνου-Γκίλαν να βάλουμε κανά ασθματάκι λαίμαι  ;D ;D ;D

Στάκη, όχι στα βαθειά παιδί μου, αν δω καπνό απ τη σαμπρέλα σου θα φουνάξω τη ναυαγοσωστρα του μπέιγοτς

Άχχχχχχχ καλοκαιράκι. Κι αυτό το καλοκαίρι, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές λαίμαι.

Κι εσύ Στάκη μάθε αγόρι μου κολύμπι και άσε τη σαμπρέλα γιατί ρυπαίνεις λαίμαι  ;D

Νταξ, ο Φρανκ είναι Ρεμάλι, το ξέρω τι αλήτης είναι

samy paraga είπε:
Άχχχχχχχ καλοκαιράκι. Κι αυτό το καλοκαίρι, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές λαίμαι.

Κι εσύ Στάκη μάθε αγόρι μου κολύμπι και άσε τη σαμπρέλα γιατί ρυπαίνεις λαίμαι  ;D

Oρίστε,μέχρι κι εσύ έχεις μπάντα!Μόνο εγώ δεν έχω!Και ξέρεις γιατί?Γιατί τον άλλο τον κιθαρίστα τον ΑΠΕΛΥΣΑ  ;D ;D ;D

magna είπε:
Oρίστε,μέχρι κι εσύ έχεις μπάντα!Μόνο εγώ δεν έχω!Και ξέρεις γιατί?Γιατί τον άλλο τον κιθαρίστα τον ΑΠΕΛΥΣΑ  ;D ;D ;D
Επαέ παίζω μόνος μου και μπάσο. Τ' ακούς Τέρυ Παρτέρι?

Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω

samy paraga είπε:
 Μοναχός σου χόρευε κι όποιον θέλεις βίδα, στριφώνι, σιφώνι. Άσχετο αλλά μ' αρέσει σαν ρητό και το επισυνάπτω
Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θες  ;)

Κι αυτό για τον Watefall που όσο έλειπε υπερασπίστηκα την τιμή αυτού του θρεντ ;D ;D ;D

Καληνύχτες!

magna είπε:
Έτσι είναι αλλά μια μπάντα τη θες  ;)
Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.

Βάλε τώρα πόσοι ξέρουν το Βάουι-για να μη πω την αφεντιά μου- μιλιούνια.

Οι Μπουόνα-μάσες παρακαλάνε να παίξουν μαζί με Βάουιδες και Παράγκες, μπας και τους μάθει το ευρύ κοινό και βγάλουν και κανά φράγκο, γιατί αν πήγαιναν από μόνοι τους............σα το Στάκο θάταν που θα παίξει Δου Που με ακροατήριο τη Μάνγκα και το Σιγαρέτονα λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Σκέψουτο αλλιώς. Πόσοι ξέρουν τον Μπουόνα-μάσσα πχ? Κανείς αν εξαιρέσεις κάποιους πειραγμένους με τη βιρτουοβιζιτέ στη κιθάρα.

Βάλε τώρα πόσοι ξέρουν το Βάουι-για να μη πω την αφεντιά μου- μιλιούνια.

Οι Μπουόνα-μάσες παρακαλάνε να παίξουν μαζί με Βάουιδες και Παράγκες, μπας και τους μάθει το ευρύ κοινό και βγάλουν και κανά φράγκο, γιατί αν πήγαιναν από μόνοι τους............σα το Στάκο θάταν που θα παίξει Δου Που με ακροατήριο τη Μάνγκα και το Σιγαρέτονα λαίμαι  ;D ;D ;D
χαχαχαχα τώρα θα φας κράξιμο απ'τους απολυμένους!

Κομματάρα έβαλες btw (θα'χεις πυρετό) ;D ;D ;D.Γκούντεν νάχτεν

samy paraga είπε:
......

gria2.png

Waterfall-K είπε:
Καλύτερη περιγραφή, δεν μπορούσες να δώσεις, αν και υπάρχει το παλιό ''πλάθω κουλουράκια''

samy paraga είπε:
Επαέ παίζω μόνος μου και μπάσο. Τ' ακούς Τέρυ Παρτέρι?

Μάιστα... μάιστα...

Θυμίσου να μας θυμίσεις να σου αφιερώσουμε το νέο κομμάτι που γράφουμε με τον Φιούζιο και τον Johny  ;)

Waterfall-K είπε:
Άσε Κώστα, με έχουν πιάσει τα σκληροπυρηνικά μου απόψε  ;D

Μια χαρα σε βλεπω Terry, μια χαρα...
image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back