Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε. Όσο και αν προσπάθησα, δεν βρήκα τίποτε περισσότερο από μία προσπάθεια για κακό χιούμορ και σαρκασμό, τόσο του θεσμού όσο και των ατόμων αυτών. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται ότι πρόκειται για κάποια χαζοιδέα προκειμένου να γίνει ντόρος.npap είπε:επειδή η πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ της μουσικής προηγείται της "καλής τέχνης" και ξεκινά από την αναγωγή της στην μονάδα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ, μπράβο ρε μάγκες... και μη μασάτε που δεν σας ψήφισαν οι "λουλούδες"...
Δεκτό το επιχείρημα. Μου έχει συμβεί επίσης με άτομα βαρειά εξαρτημένα από ουσίες. Ας ελπίσουμε ότι έκανα λάθος εκτίμηση λοιπόν.npap είπε:επειδή έτυχε να έχω πάνω από μία φορά στενή επαφή με άτομα με ειδικές ανάγκες (και την υπερβατική χαρά τους) που ασχολούνταν με την μουσική (στον βαθμό που τους επέτρεπε η αναπηρία τους), ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να προσπεράσω τις λογικές αμφιβολίες σου...
Πες μου ότι δεν εννοείς την Eurovision, μήπως και κοιμηθώ απόψε...trolley είπε:του θεσμού
Μήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ? Μη δίνετε ιδέες λαίμαι, έχω και άνθρωπα στο γκρουπ με εμπυρία από γιουροβύζιονHaris είπε:Πες μου ότι δεν εννοείς την Eurovision, μήπως και κοιμηθώ απόψε...
Καλά, θα κοιμηθώ έτσι κι αλλιώς (σιγά μην κλάψω...) αλλά θα ήθελα να ξέρω, έτσι από περιέργεια βρε παιδί μου...
Μεσαααα..... Αλλα θελω κατι πολυ σουρεαααλ!!! ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Μήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ?
Το καρπούζιdigisilence είπε:Μεσαααα..... Αλλα θελω κατι πολυ σουρεαααλ!!! ;D ;D ;D
Και βέβαια είναι θεσμός στο χώρου του τηλεοπτικού entertainment. Υπάρχει για δεκαετίες και την παρακολουθούν εκ/ρια άνθρωποι. Μπορείς να τη σνομπάρεις όσο θέλεις, αλλά το κίνητρό σου για το ποστ, παραμένει αβέβαιο.Haris είπε:Πες μου ότι δεν εννοείς την Eurovision, μήπως και κοιμηθώ απόψε...
Ο Σάμυ είναι το σουρεάλ προσωποποιημένο. You can count on him!digisilence είπε:Μεσαααα..... Αλλα θελω κατι πολυ σουρεαααλ!!! ;D ;D ;D
Πσσσιιιτ φιλοους. Νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι δημοσιευμενο, η κατι τετοιο. Θα μας τα πουνsamy paraga είπε:Το καρπούζι
;D ;D ;D
Δεν τη σνομπάρω ρε έξυπνε... ;D Την είδα κι εγώ απόψε (και πέρσι και πρόπερσι). Θεσμό όμως δεν τη λέω που να χτυπιέσαι κάτω! ;Dtrolley είπε:Και βέβαια είναι θεσμός στο χώρου του τηλεοπτικού entertainment. Υπάρχει για δεκαετίες και την παρακολουθούν εκ/ρια άνθρωποι. Μπορείς να τη σνομπάρεις όσο θέλεις, αλλά το κίνητρό σου για το ποστ, παραμένει αβέβαιο.
Ε, πες την Τρόϊκα.Haris είπε:Δεν την σνομπάρω ρε έξυπνε... ;D Την είδα κι εγώ απόψε (και πέρσι και πρόπερσι). Θεσμό όμως δεν τη λέω που να χτυπιέσαι κάτω! ;D
ΑΑΑΑααα!!! Ωστε αυτο ειναι η τροικα... μμμ μαλιστα ;Dtrolley είπε:Ε, πες την Τρόϊκα.
πίστευα ότι κατέστη σαφές, ότι η δική μου θυμική ανάγκη έκφρασης, "αφορούσε" τα παιδιά του γκρουπ (και ότι αντιπροσωπεύουν) και ΠΟΣΩΣ τον "θεσμό"...theoctapus είπε:Καλά αυτά που λες npap αλλά η eurovision παραμένει καλώς ή κακώς ένας διαγωνισμός τραγουδιού (υποτίθεται)...
κάντο εσύ ρε πανκονεανία και γω δηλώνω δημόσια από τώρα, ότι θα είμαι από κάτω (ακόμα και στην γη του πυρός να γίνει) πετώντας στην σκηνή κόκκινες ζαρτιέρες από τα top model που θα με συνοδεύουν, για να σκουπίζεις τον ιδρώτα σου... ;D ;D ;DΜήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ? Μη δίνετε ιδέες λαίμαι, έχω και άνθρωπα στο γκρουπ με εμπυρία από γιουροβύζιον