Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
www.youtube.com/watch?v=ZJtEmifaclQ

επειδή η πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ της μουσικής προηγείται της "καλής τέχνης" και ξεκινά από την αναγωγή της στην μονάδα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ, μπράβο ρε μάγκες... και μη μασάτε που δεν σας ψήφισαν οι "λουλούδες"...

εσείς γνωρίζετε ότι "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ ΠΑΡΑ ΒΟΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ"...

και εγώ ότι το χάντικαπ της αδικίας της φύσης (τα μέλη του γκρουπ πάσχουν από σύνδρομο Down και αυτισμό), κάνει την πολλαπλάσια προσπάθειά σας, να αξίζει απριόρι και τον πολλαπλάσιο θαυμασμό μου!!!...

ΥΓ. και ναι... ενίοτε γουστάρω και την μελό πλευρά του εαυτού μου, ειδικά όταν προηγείται με την σειρά της από την "δηθενιά" μου, που θα έβγαζε από το παραμύθι με το ζόρι "δράκους"...

npap είπε:
επειδή η πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ της μουσικής προηγείται της "καλής τέχνης" και ξεκινά από την αναγωγή της στην μονάδα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ, μπράβο ρε μάγκες... και μη μασάτε που δεν σας ψήφισαν οι "λουλούδες"...
Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε. Όσο και αν προσπάθησα, δεν βρήκα τίποτε περισσότερο από μία προσπάθεια για κακό χιούμορ και σαρκασμό, τόσο του θεσμού όσο και των ατόμων αυτών. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται ότι πρόκειται για κάποια χαζοιδέα προκειμένου να γίνει ντόρος.

επειδή έτυχε να έχω πάνω από μία φορά στενή επαφή με άτομα με ειδικές ανάγκες (και την υπερβατική χαρά τους) που ασχολούνταν με την μουσική (στον βαθμό που τους επέτρεπε η αναπηρία τους), ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να προσπεράσω τις λογικές αμφιβολίες σου (κάνοντας την "αναγωγή" που προανέφερα)...

npap είπε:
επειδή έτυχε να έχω πάνω από μία φορά στενή επαφή με άτομα με ειδικές ανάγκες (και την υπερβατική χαρά τους) που ασχολούνταν με την μουσική (στον βαθμό που τους επέτρεπε η αναπηρία τους), ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να προσπεράσω τις λογικές αμφιβολίες σου...
Δεκτό το επιχείρημα. Μου έχει συμβεί επίσης με άτομα βαρειά εξαρτημένα από ουσίες. Ας ελπίσουμε ότι έκανα λάθος εκτίμηση λοιπόν.

Καλά αυτά που λες npap αλλά η eurovision παραμένει καλώς ή κακώς ένας διαγωνισμός τραγουδιού (υποτίθεται). Δυστυχώς όμως το έχουν πάρει όλοι χαμπάρι πως μπορείς να κάνεις ντόρο και χωρίς τραγούδι (τα παραδείγματα πολλά) και σ' αυτά τα πλαίσια έχουμε και το συγκεκριμένο. Φυσικά και δεν έγινε καμία ζημιά ούτε νομίζω πειράζει και κανέναν όπως έχει καταντήσει ο "θεσμός" αλλά κανονικά το τραγούδι είναι που μετράει. Το δικό τους δεν μπορεί να σταθεί. Κατανοώ ακριβώς τι θες να πείς αλλά μάλλον δεν είναι εδώ η θέση του.

trolley είπε:
του θεσμού
Πες μου ότι δεν εννοείς την Eurovision, μήπως και κοιμηθώ απόψε...

Καλά, θα κοιμηθώ έτσι κι αλλιώς (σιγά μην κλάψω...) αλλά θα ήθελα να ξέρω, έτσι από περιέργεια βρε παιδί μου...

Haris είπε:

Καλά, θα κοιμηθώ έτσι κι αλλιώς (σιγά μην κλάψω...) αλλά θα ήθελα να ξέρω, έτσι από περιέργεια βρε παιδί μου...
Μήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ? Μη δίνετε ιδέες λαίμαι, έχω και άνθρωπα στο γκρουπ με εμπυρία από γιουροβύζιον

samy paraga είπε:
Μήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ?
Μεσαααα..... Αλλα θελω κατι πολυ σουρεαααλ!!! ;D ;D ;D

Haris είπε:
Και βέβαια είναι θεσμός στο χώρου του τηλεοπτικού entertainment. Υπάρχει για δεκαετίες και την παρακολουθούν εκ/ρια άνθρωποι. Μπορείς να τη σνομπάρεις όσο θέλεις, αλλά το κίνητρό σου για το ποστ, παραμένει αβέβαιο.

digisilence είπε:
Μεσαααα..... Αλλα θελω κατι πολυ σουρεαααλ!!! ;D ;D ;D
Ο Σάμυ είναι το σουρεάλ προσωποποιημένο. You can count on him!

samy paraga είπε:
Το καρπούζι

;D ;D ;D
Πσσσιιιτ φιλοους. Νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι δημοσιευμενο, η κατι τετοιο. Θα μας τα πουν

αλλοι βεβαια.

Μα που ειναι αυτος ο Λακης ::)

trolley είπε:
Και βέβαια είναι θεσμός στο χώρου του τηλεοπτικού entertainment. Υπάρχει για δεκαετίες και την παρακολουθούν εκ/ρια άνθρωποι. Μπορείς να τη σνομπάρεις όσο θέλεις, αλλά το κίνητρό σου για το ποστ, παραμένει αβέβαιο.
Δεν τη σνομπάρω ρε έξυπνε... ;D Την είδα κι εγώ απόψε (και πέρσι και πρόπερσι). Θεσμό όμως δεν τη λέω που να χτυπιέσαι κάτω! ;D

Haris είπε:
Δεν την σνομπάρω ρε έξυπνε... ;D Την είδα κι εγώ απόψε (και πέρσι και πρόπερσι). Θεσμό όμως δεν τη λέω που να χτυπιέσαι κάτω! ;D
Ε, πες την Τρόϊκα.

(εμ, το τραβάει η ψυχούλα σου το χωρατό)

trolley είπε:
Ε, πες την Τρόϊκα.
ΑΑΑΑααα!!! Ωστε αυτο ειναι η τροικα... μμμ μαλιστα ;D

Ευχαριστω παιδες.

Καληνυχτα.

theoctapus είπε:
Καλά αυτά που λες npap αλλά η eurovision παραμένει καλώς ή κακώς ένας διαγωνισμός τραγουδιού (υποτίθεται)...
πίστευα ότι κατέστη σαφές, ότι η δική μου θυμική ανάγκη έκφρασης, "αφορούσε" τα παιδιά του γκρουπ (και ότι αντιπροσωπεύουν) και ΠΟΣΩΣ τον "θεσμό"...

Μήπως να κατέβω του χρόνου με τους Παράγκας να τους πάρω τα εσώρουχα λαίμαι ? Μη δίνετε ιδέες λαίμαι, έχω και άνθρωπα στο γκρουπ με εμπυρία από γιουροβύζιον
κάντο εσύ ρε πανκονεανία και γω δηλώνω δημόσια από τώρα, ότι θα είμαι από κάτω (ακόμα και στην γη του πυρός να γίνει) πετώντας στην σκηνή κόκκινες ζαρτιέρες από τα top model που θα με συνοδεύουν, για να σκουπίζεις τον ιδρώτα σου... ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back