- Πόντοι
- 1,038
Respect, είσαι φίλος μου!!! ;Dgvour είπε:Μεγας ο Τραουερ αλλα μεγας και μακαριτης ο James Dewar με τη φωναρα του,με ανατριχιαζει!
https://www.youtube.com/watch?v=FJp3_ebr8ng
Respect, είσαι φίλος μου!!! ;Dgvour είπε:Μεγας ο Τραουερ αλλα μεγας και μακαριτης ο James Dewar με τη φωναρα του,με ανατριχιαζει!
Ναι, είναι φανταστικός!gvour είπε:Μεγας ο Τραουερ αλλα μεγας και μακαριτης ο James Dewar με τη φωναρα του,με ανατριχιαζει!
Αιτημα φιλιας?Το δεχομαι. ;D ;D ;D ;Dez είπε:Respect, είσαι φίλος μου!!! ;D
Μα ο Μπουκόφσκι ήταν ο καλύτερος αμερικάνος συγγραφέας, μετά τον Ναμπόκοφ, ο οποίος δεν ήταν αμερικάνος ;D ;D ;Dmagna είπε:καλά ρε Samy!Κι εμείς διαβάσαμε Bukowski αλλά δεν κάνουμε έτσι...Banks not dead ;D
samy paraga είπε:Μα ο Μπουκόφσκι ήταν ο καλύτερος αμερικάνος συγγραφέας, μετά τον Ναμπόκοφ, ο οποίος δεν ήταν αμερικάνος ;D ;D ;D
Εσύ άσε τα βαθυστόχαστα και άντε να αλλάξεις τα νερά, γιατί αρχίζει και ο Χατζής σε λίγο ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:
Αρχισε!!!samy paraga είπε:Εσύ άσε τα βαθυστόχαστα και άντε να αλλάξεις τα νερά, γιατί αρχίζει και ο Χατζής σε λίγο ;D ;D ;D
Πίτσα- μακαρονάδες-Real news- cd stones σε φαντάζομαι σε τι χάλι βρίσκεσαι να ακούς Στονες ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Αρχισε!!!Και εχει τον φιλο σου τον Τσιπρα καλεσμενο. ;D Φτιαχνω καφεδια και αραζω να δω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου ειπα ποτε οτι ακουω Stones? ???samy paraga είπε:Πίτσα- μακαρονάδες-Real news- cd stones σε φαντάζομαι σε τι χάλι βρίσκεσαι να ακούς Στονες ;D ;D ;D
Μου αρκεί πως συνεισφέρεις στο να μη χωράνε λεφτά στη τσέπη τους ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ποτε δεν ξερεις που μπορει να σου χρησιμευσουν μερικα εξτρα CD. Τα αλμπουμ τους ειναι ιδανικο προσαναμμα για το![]()
Γιατι τα σοβαρα γκρουπ δεν διακινουν τα αλμπουμ τους με εφημεριδες, σε φτηνιαρικες cardboard εκδοσεις. Μονο η Βανδη, ο Σφακιανακης και τωρα οι Stones πουλανε τα CD τους μεσω εφημεριδας. ;D ;Dsamy paraga είπε:Αλήθεια γιατί δε κάνεις κανά παράπονο στο φίλο σου το Χατζή να βάλει κανά σιντι Περπλ?
Βρε το Παπακωνσταντίνου, βγάζει γλώσσα ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Γιατι τα σοβαρα γκρουπ δεν διακινουν τα αλμπουμ τους με εφημεριδες, σε φτηνιαρικες cardboard εκδοσεις. Μονο η Βανδη, ο Σφακιανακης και τωρα οι Stones πουλανε τα CD τους μεσω εφημεριδας. ;D ;D