Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
ez είπε:
Respect, είσαι φίλος μου!!!  ;D
Αιτημα φιλιας?Το δεχομαι. ;D ;D ;D ;D

Οσο για το κομματι των Stone που εβαλες φιλτατε ΕΖ,τι φωνες εχουν και ο James και η Maggie(η oποια ακομα και τωρα σπαει τα τσιμεντα ;D ;D!

@Φουζιος....Εσυ εισαι εγκαθετος! :-*

Αντε να βαλω κι εγω ενα κλασσικο Trower, οταν επαιζε με τους Procol Harum. Το κομματι ειναι δικο του.
image.gif

Δεν κατάλαβες το λάκκο και έπεσες μέσα, σιγά μη διάβαζα-θαύμαζα Γκίνσμπεργκ-Μπάροουz-Κέρουακ.

Ο Henry Chinaski ναναι καλά που μας έκανε άνθρωπες αξιοπρεπείς

Είμεθα πιο πρόστυχοι απ τους προφυλακτίρες, αλλά επ ουδενί ουτιδανοί φανοκράτες  ;D ;D ;D

Από τότενες παίζαμε ΠΑΝΚ οι αλήται

καλά ρε Samy!Κι εμείς διαβάσαμε Bukowski αλλά δεν κάνουμε έτσι...Banks not dead  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tους τελευταίους μήνες λιώνω τη δισκογραφία των Evergrey.

https://www.youtube.com/watch?v=vcWkaOcfITE

Kαι το εν λόγω dvd.

O νέος τους δίσκος είναι πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα τέτοια δισκάρα μέσα στο 2014 από αυτούς.

magna είπε:
καλά ρε Samy!Κι εμείς διαβάσαμε Bukowski αλλά δεν κάνουμε έτσι...Banks not dead  ;D
Μα ο Μπουκόφσκι ήταν ο καλύτερος αμερικάνος συγγραφέας, μετά τον Ναμπόκοφ, ο οποίος δεν ήταν αμερικάνος  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Μα ο Μπουκόφσκι ήταν ο καλύτερος αμερικάνος συγγραφέας, μετά τον Ναμπόκοφ, ο οποίος δεν ήταν αμερικάνος  ;D ;D ;D
crazy000.gif

Waterfall-K είπε:
Εσύ άσε τα βαθυστόχαστα και άντε να αλλάξεις τα νερά, γιατί αρχίζει και ο Χατζής σε λίγο ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Εσύ άσε τα βαθυστόχαστα και άντε να αλλάξεις τα νερά, γιατί αρχίζει και ο Χατζής σε λίγο ;D ;D ;D
Αρχισε!!! :D Και εχει τον φιλο σου τον Τσιπρα καλεσμενο. ;D Φτιαχνω καφεδια και αραζω να δω.
banana_guitar.gif
banana_skippy.gif
banana_afro_2.gif
banana_elvis.gif
banana_spagato.gif

Waterfall-K είπε:
Αρχισε!!! :D Και εχει τον φιλο σου τον Τσιπρα καλεσμενο. ;D Φτιαχνω καφεδια και αραζω να δω.

banana_guitar.gif
banana_skippy.gif
banana_afro_2.gif
banana_elvis.gif
banana_spagato.gif
Πίτσα- μακαρονάδες-Real news- cd stones σε φαντάζομαι σε τι χάλι βρίσκεσαι να ακούς Στονες  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Πίτσα- μακαρονάδες-Real news- cd stones σε φαντάζομαι σε τι χάλι βρίσκεσαι να ακούς Στονες  ;D ;D ;D
Σου ειπα ποτε οτι ακουω Stones? ???
tomato.gif
Εχω ακομα σωας τα φρενας, και το μουσικο μου γουστο, δοξα τω Keith (Emerson), παραμενει très bien.
image.gif
Απλα μαζευω τα CD τους απο την εφημεριδα. Ποτε δεν ξερεις που μπορει να σου χρησιμευσουν μερικα εξτρα CD. Τα αλμπουμ τους ειναι ιδανικο προσαναμμα για το
bbq2.gif

Waterfall-K είπε:
Ποτε δεν ξερεις που μπορει να σου χρησιμευσουν μερικα εξτρα CD. Τα αλμπουμ τους ειναι ιδανικο προσαναμμα για το
bbq2.gif
Μου αρκεί πως συνεισφέρεις στο να μη χωράνε λεφτά στη τσέπη τους  ;D ;D ;D

Αλήθεια γιατί δε κάνεις κανά παράπονο στο φίλο σου το Χατζή να βάλει κανά σιντι Περπλ?

Θα με πεις ποιός τους ξέρει αυτούς τους ξιπόλυτους  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Αλήθεια γιατί δε κάνεις κανά παράπονο στο φίλο σου το Χατζή να βάλει κανά σιντι Περπλ?
Γιατι τα σοβαρα γκρουπ δεν διακινουν τα αλμπουμ τους με εφημεριδες, σε φτηνιαρικες cardboard εκδοσεις. Μονο η Βανδη, ο Σφακιανακης και τωρα οι Stones πουλανε τα CD τους μεσω εφημεριδας. ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Γιατι τα σοβαρα γκρουπ δεν διακινουν τα αλμπουμ τους με εφημεριδες, σε φτηνιαρικες cardboard εκδοσεις. Μονο η Βανδη, ο Σφακιανακης και τωρα οι Stones πουλανε τα CD τους μεσω εφημεριδας. ;D ;D
Βρε το Παπακωνσταντίνου, βγάζει γλώσσα  ;D ;D ;D

Κατσε να βαλω μια κομματαρα πριν ερθει ο τεΡλος και αρχισει τα PunkοRollingStoneιστικα του... ;D ;D

image.gif

Τι παίζει ρε παιδιά ο άνθρωπας; :o

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back