Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
cigaret13 είπε:
Έμαθα ότι πλερώνεις καλά (αν και αργείς...) και είπα μήπως θες έναν καταξιωμένο-prog-βιρτουόζο κιθαρίστα (εμένα δηλ. 8)) που τα παίζει όλα :o, για τους Paragas.... Λίγο γλύψιμο, τέτοιες "περίεργες" εποχές, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.... ::)
Θα σε έχω στα υπόψιν φίλοους, απλά περιμένω να τελειώσει μια δουλειά ο σατανάς ο άλλος ο Φούζιος και μετά τον απολύω και βάζω εσένα  ;D

Εν τω μεταξύ μας έχει προκύψει και η ΜάΝγκα φρικιό επαέ, τι γίνεται ρε γμτ, ίωση είναι η φρίκη και κολλάει ?  ;D ;D ;D

Εξαιρετικος καπουτσινο λεμε...
coffee.gif

coffee.png

Υπήρχε κάποτες ένα κατέστημα υψηλά εις την Συγγρού λαίμαι δεν ενθυμούμε όνομα και αν η μνήμη μου δεν με απατά-που συνέβαινε πολλάκις με τις γυναίκες μου  ;D ;D ;D-είχαμε παίξει σαπόρτε* με ταύτους, καλά παιδιά πίνανε πιο πουλί από μας  ;D ;D ;D

Ήμασταν πόρνοι ιν πινκ

Παλιά υπήρχαν μαγαζιά για όλα τα γούστα.Ήθελες να ακούσεις rock πήγαινες στο ένα,ήθελες punk πήγαινες στο άλλο,ήθελες new wave ήταν το άλλο.Τώρα σπίτι,βελονάκι και τσουράπια για το χειμώνα.Ο φρικοπάνκης  μέσα μου,συγκινήθηκα με τις αναμνήσεις  ??? ;D

Ενθυμούμε πως τότενες στα προβάδικα και τα λαιβάδικα παίζαν μόνο κάτι τελειωμένοι Μαρσαλ κεφάλη-καμπίνα  ;D

Και ουχί με τπτ στα φρικάδικα κατεστήματα  8)

magna είπε:
Τώρα σπίτι,βελονάκι
Χαζομάρες κι εγώ πριν λίγο τσακώθηκα με τον ενισχυτή, τη κιθάρα, τα χέρια μου και τα παράτησα  ;D ;D ;D

Εμένα μου την έχει κατασπάσει ο Line 6.Το τελευταίο βράδυ του απόψε το περνάει...

Χωσέ Κουέρβο τότενες

Μα ποιά είσαι, η Άντα Λαμπάρα?  8)

samy paraga είπε:
κι εγώ πριν λίγο τσακώθηκα με τον ενισχυτή, τη κιθάρα, τα χέρια μου και τα παράτησα  ;D ;D ;D
Εάν σου πω ότι κι εγώ μια από τα ίδια..... πήγα, σαν νέος, να ανέβω/κατέβω καμιά κλίμακα, εντρυφήζω στην lydian dominant αυτές τις μέρες.... 8) και τα χέρια μου δεν.....κι έτσι τα παράτησα.  Μάλλον φταίει ο modeling ενισχυτής μου! Αν είχα λαμπάτο, απ'ότι λεν εδώ μέσα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.....Και ένα κομμάτι από έναν άμουσο αργοχέρη

cigaret13 είπε:
Εάν σου πω ότι κι εγώ μια από τα ίδια..... πήγα, σαν νέος, να ανέβω/κατέβω καμιά κλίμακα, εντρυφήζω στην lydian dominant αυτές τις μέρες.... 8) και τα χέρια μου δεν.....κι έτσι τα παράτησα.  Μάλλον φταίει ο modeling ενισχυτής μου! Αν είχα λαμπάτο, απ'ότι λεν εδώ μέσα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.....
Φάε κανά πεσμένο μούρο ρε φίλοους λαίμαι τι τις θες τις Λύδιες παρθένες χωρίς να έχεις πάρει τροφή εκ των πεσμένωνε μούρωνε  ;D

magna είπε:
Δεν έχω Villa... ;D
Ο σχωρεμένος δεν με άρεζε, καταντούσε ''μεταλλάς'' στα λάιβ, είχαμε τσακωθεί κάποτε περί τούτου, αλλά δε βαριέσαι. Περασμένα ξεχασμένα, μάλλον έπαιζε με τρανζιστοράτο  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back