Χαζομάρες κι εγώ πριν λίγο τσακώθηκα με τον ενισχυτή, τη κιθάρα, τα χέρια μου και τα παράτησα ;D ;D ;Dmagna είπε:Τώρα σπίτι,βελονάκι
Εάν σου πω ότι κι εγώ μια από τα ίδια..... πήγα, σαν νέος, να ανέβω/κατέβω καμιά κλίμακα, εντρυφήζω στην lydian dominant αυτές τις μέρες.... 8) και τα χέρια μου δεν.....κι έτσι τα παράτησα. Μάλλον φταίει ο modeling ενισχυτής μου! Αν είχα λαμπάτο, απ'ότι λεν εδώ μέσα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.....Και ένα κομμάτι από έναν άμουσο αργοχέρηsamy paraga είπε:κι εγώ πριν λίγο τσακώθηκα με τον ενισχυτή, τη κιθάρα, τα χέρια μου και τα παράτησα ;D ;D ;D
Φάε κανά πεσμένο μούρο ρε φίλοους λαίμαι τι τις θες τις Λύδιες παρθένες χωρίς να έχεις πάρει τροφή εκ των πεσμένωνε μούρωνε ;Dcigaret13 είπε:Εάν σου πω ότι κι εγώ μια από τα ίδια..... πήγα, σαν νέος, να ανέβω/κατέβω καμιά κλίμακα, εντρυφήζω στην lydian dominant αυτές τις μέρες.... 8) και τα χέρια μου δεν.....κι έτσι τα παράτησα. Μάλλον φταίει ο modeling ενισχυτής μου! Αν είχα λαμπάτο, απ'ότι λεν εδώ μέσα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.....
Ο σχωρεμένος δεν με άρεζε, καταντούσε ''μεταλλάς'' στα λάιβ, είχαμε τσακωθεί κάποτε περί τούτου, αλλά δε βαριέσαι. Περασμένα ξεχασμένα, μάλλον έπαιζε με τρανζιστοράτο ;D ;D ;Dmagna είπε:Δεν έχω Villa... ;D