Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Γεια σου βρε Ντίνο.... :DΡόμπα έγινα... :-[ :P ::) ;D  Αφού έπιασες τον Τιτανοτεράστιο και ένα από μένα 

Άντε, και ένα για πάρτυ μου πριν επανέλθω με τα πασχιατικα...

Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ

Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ

αυτο, το τραγουδαγε πολύ ωραία η Κική...

Ο Ιουδας στο φιλμ, ο πιο αγαπημένος Ιουδας εβερε, τον προειδοποίησε... Μόλις στο δεύτερο κομμάτι του musical...

Δεν τον ήκουσε...

Φοβερό γκρουβ... Ειδικά σε θέατρο, live, σκοτώνει...

Dinosp είπε:
Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr
Λυπούμαστε κύριε, ο λογαριασμός σας, έχει απενεργοποιηθεί  ;D ;D ;D

Μόνο ο Κάταρρακτ καταλαβαίνει από έπη λαίμαι

Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr, με αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του φιλμ...

Ξεκίναγε έτσι...

Ο λογαριασμός μου, για κάποιον λόγο επανήλθε, thanks boss

Λοιπόν απο τω έργω

Ιούδα έχουμε και σε λευκό

Να ΜπάωΚ κι εγώ γιατί αύριο έχω Πεντάλοφο στο πρόγραμμα πορνό-πορνό με την αυγούλα, με ένα άσθμα που ταιριάζει με το περιρρέων οινόπνευμα των ημερώνε λαίμαι

npap είπε:

Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar!

magna είπε:
Tον είδα περσι σε μπαράκι στα εξάρχεια,20 άτομα ήμασταν δεν ήμασταν.Βγήκε μόνος του με μια ακουστική κιθάρα, αφού η μπάντα έχει πλέον διαλυθεί και έπαιξε τόσο όμορφα για 2 ώρες που παραλίγο να μας πάρουν τα κλάματα και τα 20 άτομα.Περσόνα ο Edgar!
τώρα με στενοχώρησες... χαμπάρι δεν πήρα... κρίμα... ελπίζω να ξανάρθει και να μη μου ξεφύει αυτή την φορά...

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back