Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Ξεπέρασες τον εαυτό σου απόψε.... ;D ;D ;D

Punk's not dead λαίμαι

cigaret13 είπε:
Εδώ θα τα χαλάσουμε magna.....η Paola είναι ιδέα, είναι Θεά, είναι είδωλο...
Οπως (ακομα) λεει ενας παλιος φιλος, "Παλιος Rockας - Καλος Σκυλάς". Ρε μπας κι εχει δικιο?...
chin.gif

Αυτούνο είναι το μόνο άσθμα που ένα φρικιό ημπορεί να υποστηρίξει πως έχει μίαν αξία...

Το παιζαμε σημερα στην προβα. Τι αλλη παπαριά θα με βαλουν να παιξω...
eyeroll.gif
Samy, 11:25 πηγε. Δεν ειναι ωρα να πας στην αυλη σου να δεις αν ερχεται το τραινο? Αντε αγορι μου, αντε, αντε να ταΐσεις κανα βατραχι στο ποταμι.... ;D

Waterfall-K είπε:
Οπως (ακομα) λεει ενας παλιος φιλος, "Παλιος Rockας - Καλος Σκυλάς". Ρε μπας κι εχει δικιο?...

Το παιζαμε σημερα στην προβα
Δεν νομίζω πως ημπορείτε και τπτ άλλο να κάμνετε, πλη του να τον παίζεται, έχει δίκιο ο παλιός φίλοους λαίμαι  ;D ;D ;D

Φαρπίπιζα και λαίμαι βάρα  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Μπρε μην ακούεις πρώην φρίκουλες-σα και του λόγου σου ;D ;D ;D- ημείς είμεθα οι αριστούχοι της γενιάς λαίμαι, ξεκουβάλα  ;D ;D ;D

Punk's not dead λαίμαι
είπαμε να μου πάρεις ψαλίδα αλλά εσύ κοντεύεις να μου τα φτάσεις στα αυτιά...έλεος! ;D ;D ;D

Ας ακούσω το αριστούργημα να στανιάρω  8)

magna είπε:
είπαμε να μου πάρεις ψαλίδα αλλά εσύ κοντεύεις να μου τα φτάσεις στα αυτιά...έλεος! ;D ;D ;D

Ας ακούσω το αριστούργημα να στανιάρω  8)
Τα αριστουργήματα είναι για να τα ακούεις λαίμαι

https://www.youtube.com/watch?v=u6Ve2mgjgmY

εκδηλώσεις χαράς μεταμελημένων πανκιών μετά την επαφή τους με την μουσική την αληθινή... ποτέ δεν είναι αργά νέε μου... 8);D

ΥΓ. έτσι κι αλλιώς δείτε το είναι αξιόλογο...

npap είπε:
εκδηλώσεις χαράς μεταμελημένων πανκιών μετά την επαφή τους με την μουσική την αληθινή... ποτέ δεν είναι αργά νέε μου... 8);D
fiat lux μπάνκηδες...κοάκθ κοάκθ ;D ;D ;D

ας ακούσω κι εγώ άλλο ένα αριστούργημα που είχα καιρό και μου λειψε...

Γεια σου ρε Npap καλογουστε!!! Αυτα ειναι. ;D ;D ;D

Έχετε ανάγκη από το βατράχι  παλιοΠάολες λαίμαι για να θυμάστε τη θέση σας στη κενωνία λαίμαι  ;D ;D ;D

Και μιας και άναψε ο πόλεμος ας παραδώσω τω πνεύματι... ::)

Αυτό npap το έγραψα μετά από πρωινό ξύπνημα.Τι ωραίο πρωινό ήταν εκείνο... ;D ;D ;D

Btw οι magna carta είναι ίσως η μακροβιότερη folk μπάντα τη αγγλίας.Συνεχίζουν και παίζουν απ'το 1969.

καληνύχτες!

edit:και μη μας πεις για τα κοτρώνια γιατί χεστ@@@με ;D ;D ;D

Samy, βαλε ΑΝΤ1, εχουν καλεσμενο τον Πετρο Γαϊτανο. Και στο MEGA ειναι η φιλη σου η Τρεμη με το ινδαλμα σου τον Ευαγγελατο. ;D ;D

What a great night... :D

Good night Magna.
night_fly.gif

Παω να φαω κανοντας ζαπινγκ μεταξυ ΑΝΤ1 & MEGA....

Waterfall-K είπε:
Αυτα ειναι. ;D ;D ;D
μα όχι πες με... υπάρχει άλλο άλμπουμ ever με πιο εμπνευσμένο συγκερασμό μουσικών τάσεων, που να μην καταφεύγει κατά κανόνα στην ευκολία της "αφηρημένης" ανάπτυξης δανεικών κλισέ?

κι άλλα ίσως... καλύτερο όμως?

magna είπε:
Και μιας και άναψε ο πόλεμος ας παραδώσω τω πνεύματι... ::)

Αυτό npap το έγραψα μετά από πρωινό ξύπνημα.Τι ωραίο πρωινό ήταν εκείνο... ;D ;D ;D

Btw οι magna carta είναι ίσως η μακροβιότερη folk μπάντα τη αγγλίας.Συνεχίζουν και παίζουν απ'το 1969.

κι όχι άδικα...:)

npap είπε:
μα όχι πες με... υπάρχει άλλο άλμπουμ ever με πιο εμπνευσμένο συγκερασμό μουσικών τάσεων, που να μην καταφεύγει κατά κανόνα στην ευκολία της "αφηρημένης" ανάπτυξης δανεικών κλισέ?
Τσεκαρε και τα "Boom Of The Tingling Strings" και "Durham Concerto", αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ολιγον τι βαρια στο ακουσμα, ειναι εντελως Κλασσικα εργα. Ο Γεροντας ηταν μεγαλος...
image.gif

Waterfall-K είπε:
Τσεκαρε και τα "Boom Of The Tingling Strings" και "Durham Concerto", αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ολιγον τι βαρια στο ακουσμα, ειναι εντελως Κλασσικα εργα. Ο Γεροντας ηταν μεγαλος...
image.gif
αν και σε αυτό το "γήπεδο" παίζει με τεράστιο "ανταγωνισμό", έχεις δίκιο στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα ψηλά στις προτιμήσεις μου (μια και η θεώρησή του είναι πιο σύγχρονη και κοντά μου) , όταν η διάθεσή μου είναι για κλασική...

ναι ο Γέροντας ήτο μεγάλος...  ;)

npap είπε:
Εξαιρετική επιλογή  8)

Που μας οδηγεί στην επόμενη δισκάρα του...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εξαιρετική επιλογή  8)

Που μας οδηγεί στην επόμενη δισκάρα του...
Είθτε τραγικοί λαίμαι  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back