- Πόντοι
- 36
Ξεπέρασες τον εαυτό σου απόψε.... ;D ;D ;D
Punk's not dead λαίμαι
Punk's not dead λαίμαι
Οπως (ακομα) λεει ενας παλιος φιλος, "Παλιος Rockας - Καλος Σκυλάς". Ρε μπας κι εχει δικιο?...cigaret13 είπε:Εδώ θα τα χαλάσουμε magna.....η Paola είναι ιδέα, είναι Θεά, είναι είδωλο...
Το παιζαμε σημερα στην προβα. Τι αλλη παπαριά θα με βαλουν να παιξω...Αυτούνο είναι το μόνο άσθμα που ένα φρικιό ημπορεί να υποστηρίξει πως έχει μίαν αξία...
Δεν νομίζω πως ημπορείτε και τπτ άλλο να κάμνετε, πλη του να τον παίζεται, έχει δίκιο ο παλιός φίλοους λαίμαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Οπως (ακομα) λεει ενας παλιος φιλος, "Παλιος Rockας - Καλος Σκυλάς". Ρε μπας κι εχει δικιο?...
Το παιζαμε σημερα στην προβα
είπαμε να μου πάρεις ψαλίδα αλλά εσύ κοντεύεις να μου τα φτάσεις στα αυτιά...έλεος! ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Μπρε μην ακούεις πρώην φρίκουλες-σα και του λόγου σου ;D ;D ;D- ημείς είμεθα οι αριστούχοι της γενιάς λαίμαι, ξεκουβάλα ;D ;D ;D
Punk's not dead λαίμαι
Τα αριστουργήματα είναι για να τα ακούεις λαίμαιmagna είπε:είπαμε να μου πάρεις ψαλίδα αλλά εσύ κοντεύεις να μου τα φτάσεις στα αυτιά...έλεος! ;D ;D ;D
Ας ακούσω το αριστούργημα να στανιάρω 8)
fiat lux μπάνκηδες...κοάκθ κοάκθ ;D ;D ;Dnpap είπε:εκδηλώσεις χαράς μεταμελημένων πανκιών μετά την επαφή τους με την μουσική την αληθινή... ποτέ δεν είναι αργά νέε μου... 8);D
μα όχι πες με... υπάρχει άλλο άλμπουμ ever με πιο εμπνευσμένο συγκερασμό μουσικών τάσεων, που να μην καταφεύγει κατά κανόνα στην ευκολία της "αφηρημένης" ανάπτυξης δανεικών κλισέ?Waterfall-K είπε:Αυτα ειναι. ;D ;D ;D
magna είπε:Και μιας και άναψε ο πόλεμος ας παραδώσω τω πνεύματι... :
Αυτό npap το έγραψα μετά από πρωινό ξύπνημα.Τι ωραίο πρωινό ήταν εκείνο... ;D ;D ;D
Btw οι magna carta είναι ίσως η μακροβιότερη folk μπάντα τη αγγλίας.Συνεχίζουν και παίζουν απ'το 1969.
Τσεκαρε και τα "Boom Of The Tingling Strings" και "Durham Concerto", αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ολιγον τι βαρια στο ακουσμα, ειναι εντελως Κλασσικα εργα. Ο Γεροντας ηταν μεγαλος...npap είπε:μα όχι πες με... υπάρχει άλλο άλμπουμ ever με πιο εμπνευσμένο συγκερασμό μουσικών τάσεων, που να μην καταφεύγει κατά κανόνα στην ευκολία της "αφηρημένης" ανάπτυξης δανεικών κλισέ?
αν και σε αυτό το "γήπεδο" παίζει με τεράστιο "ανταγωνισμό", έχεις δίκιο στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα ψηλά στις προτιμήσεις μου (μια και η θεώρησή του είναι πιο σύγχρονη και κοντά μου) , όταν η διάθεσή μου είναι για κλασική...Waterfall-K είπε:Τσεκαρε και τα "Boom Of The Tingling Strings" και "Durham Concerto", αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ολιγον τι βαρια στο ακουσμα, ειναι εντελως Κλασσικα εργα. Ο Γεροντας ηταν μεγαλος...![]()
Εξαιρετική επιλογή 8)npap είπε:ας ακούσω κι εγώ άλλο ένα αριστούργημα που είχα καιρό και μου λειψε...
Είθτε τραγικοί λαίμαι ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Εξαιρετική επιλογή 8)
Που μας οδηγεί στην επόμενη δισκάρα του...