- Πόντοι
- 28
Τι έβαλες Ντίνο ... θεϊκό!Dinosp είπε:Αφού βαριέστε να ποστάρετε, θα πιάσω το νήμα του φάζιου, όσο κρατάει το τελευταίο ποτάκι...
Είναι στο μιξ του always say goodbye, με το οποίο την έχω καταβρεί - μόποιον δασκαλο καθήσεις ;Dfusiongtr είπε:Τι έβαλες Ντίνο ... θεϊκό!![]()
Για να μαθαινεις, γιατι αλλο? 8) Κατα τα αλλα, δεν ξεκινησα κανενα θρεντ. Καποιος Mod κλειδωσε το αρχικο θρεντ και εφτιαξε αυτο εδω με τα τελευταια βιντεο που ειδε. Γιατι το εκανε αυτο δεν εχω ιδεα.Johnny.T είπε:Απορω πως ποσταρω ακομα σε θρεντ που ξεκινησε ο καταρακτης.
Καλά μωρή μούγκκκκκκκκκκκκ, μη τρελαίνεσαι Dp ήθελε να σε βάλει ;DWaterfall-K είπε:Για να μαθαινεις, γιατι αλλο? 8)
Κατα τα αλλα, δεν ξεκινησα κανενα θρεντ. Καποιος Mod κλειδωσε το αρχικο θρεντ και εφτιαξε αυτο εδω με τα τελευταια βιντεο που ειδε. Γιατι το εκανε αυτο δεν εχω ιδεα.
Πως φαινεται ο ανθρωπος με το καλο γουστο... ;DΕκτελεσαρες και οι δυο. Ειδα και τον γερο-Lord στο Fireball και μ'εφτιαξε. Τι μορφαρα....pericles είπε:Deep purple for ever!!!!!!!!!