Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Επειδή ένας σπουδαίος νΟΙΖΟΠΆΙΧΤΗς έχει σαν απορία πως ηχεί μια γνήσια Τελεκάστερε.

Ουρίστε, πεντακάθαρη, χωρίς εφέ κλπ κλπ από όχι και πουλί σπουδαίο παίχτη, αλλά σε εύμορφο άσθμα.......................αν ακούσεις όλο το λίβε θα πιάσεις όλο το ηχόχρωμα μιας Τέλε, φίλοους Στραβοκαστερά .

ΥΓ οι γνήσιες τέλε κοματιάζουν το ηχείο του ενισχυτή στη χονδρή :D μι και τη λα στο χαλαρό και χωρίς παραμόρφωση σε οποιαδήποτε θέση μαγνητώνε, χωρίς πετάλια, αλλά με τη κατάλληλη ρύθμιση ενισχυτή-πολλά μπάσα, λίγα πρίμα , μέσα μεσαία-και κατάλληλη ρύθμιση στο τόνε της μπουθάρας

image.gif

Μπράβο Waterfall, μου έφτιαξες την βραδιά!  Η κιθάρα δεν δείχνει πάνω του σαν παιχνιδάκι; ;D

Τον ειδα live την Πεμπτη που μας περασε, ειχε ερθει Χαλκιδα με τους Blues Wire και εγινε ενα απιστευτο live. Αυτη την εκτελεση δεν την ηξερα, μου την εστειλε ο ιδιος μεσω pm και σκεφτηκα να την ποσταρω γιατι ειναι super. Mr Zaikos rules...
image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
home..., home again

τελε

Μεγάλος ο Mr ez, anyway, anyhow

ορίστε και μια τελε - τελε τελε, λαιμαι - χωρίς 13αρες και παπαριές, λαίμαι

Μια και λεμε για τον Bonamassa, παρτε ενα live του απο φετος. Ο τυπος ειναι κορυφη και απολαυστικοτατος. Ο κυριος Sherinian (κατω απο το...μουσι και τα γυαλια :P) στα πληκτρα.

Η μπαντα πεταει...
image.gif

Buddy Guy with Carlos Santana - I Put A Spell On You

ενα απο τα πλεον λατρεμενα μου κομματια

[flash=200,200]

Μιας που αύριο έρχεται η Kramer μου...! ;D ;D

Καλό (και έχει και ric)

Διακοπές από σήμερις - ώρα για άραγμα ΟΝ ΤHE BEACH   :)

(but i am still not happy, i feel like there's something wrong, λένε οι στίχοι... - θα μου περάσει)

Καλησπέρες

Dinosp παρ'όλο που κάποτε με στεναχώρησες και με νευρίασες (αναφορά σε ανθρωπάκια με άσπρα ρούχα σε ιδρύματα) για προσωπικούς λόγους, μετά το Revolution blues από το On the beach, αναθεωρώ! Δεν μπορεί άνθρωπος που ακούει Young εκείνης της εποχής να είναι κακός. Τις καλησπέρες μου με το αγαπημένο μου του Neil.                                                                                                                               

cigaret13 είπε:
Dinosp παρ'όλο που κάποτε με στεναχώρησες και με νευρίασες (αναφορά σε ανθρωπάκια με άσπρα ρούχα σε ιδρύματα) για προσωπικούς λόγους, μετά το Revolution blues από το On the beach, αναθεωρώ! Δεν μπορεί άνθρωπος που ακούει Young εκείνης της εποχής να είναι κακός. Τις καλησπέρες μου με το αγαπημένο μου του Neil.                                                                                                                            
Τα θυμάσαι τ' ανθρωπάκια ακόμα σιγαρέττε!!  >:( (Δεν υπάρχει πια αυτό το ποστ... σβήστηκε μετά από παράκλησή μου σε συνέχεια των παρατηρήσεών σου)

Πάντως...

;D ;D ;D

Καλησπέρα

Αν και προτιμώ το αυθεντικό, είναι μια καλή διασκευή

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back