- Πόντοι
- 36
Πίσω γορίλες θα σας ανοίξω τη κράνα λαίμαι
Μια φιάλη εννοείς βέβαια.Dinosp είπε:Μια βοτκίτσα θα την πιω...
Ντίνο την φιάλη που λέγαμε, κάντη κιβώτιο. 8)fusiongtr είπε:Μια φιάλη εννοείς βέβαια.![]()
Ούτε ολόκληρη παλέτα με κιβώτια βότκας δεν φτάνει λέμε! 8)fusiongtr είπε:Ντίνο την φιάλη που λέγαμε, κάντη κιβώτιο. 8)
Καλά, πίνε εσύ και άκουγε, και το σκέφτεσαι μετά ....Dinosp είπε:Χμ... σκεφτομαι
..... που θα έχεις πιει ότι πίνεται. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Καλά, πίνε εσύ και άκουγε, και το σκέφτεσαι μετά ....
Δε σας προλαβαίνω - έχω να ακούσω Vasmar και τα τελευταία σου - και δεν έχει αρχίσει ακόμα ο Καταρράχτηςfusiongtr είπε:Καλά, πίνε εσύ και άκουγε, και το σκέφτεσαι μετά ....
Ευχαριστώ, κι εγώ "το βρέχω" (τι κομμάτι έβαλες)!Dinosp είπε:Αντε, στην υγεία σου...
Ο Καταρρακτης εχει μια ταση προς βαρεμαρα σημερα. Ειναι λιγο "αρπαγμενος" και θα κατσει μεσα. Λιγο οι νοτιαδες και η τρελη ζεστη των προηγουμενων ημερων, λιγο το air condition, και ιδου ο καταρρακτης μεσα Παρασκευη βραδυ να περιμενει το delivery με τις πιτσες...Dinosp είπε:...και δεν έχει αρχίσει ακόμα ο Καταρράχτης![]()
Κατάρα άνθρωπε, κατάρα!Waterfall-K είπε:Ποτο δεν εχει, ποτε (πια) ποτο στο σπιτι. Ice Tea και πολυ μου ειναι... ;D
Ισα ισα, μου εκανε καλο. Και, περιεργως, δεν μου λειπει. Στο σπιτι. Γιατι εξω δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιω. Τεσπα, οι πιτσες ηρθαν. Απροσδοκητα γρηγορα θα ελεγα, αν σκεφτεις οτι_παλι_ανοιξε η γεφυρα και τις περιμενα αρκετα αργοτερα. 42 χρονια τα ιδια και τα ιδια...fusiongtr είπε:Κατάρα άνθρωπε, κατάρα!