Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Ωραιος Φιουζιε ;)

Παρε το παρακατω που μολις ανεβασα.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Παρε το παρακατω που μολις ανεβασα.
image.gif
Ωραίος και συ! ;)

@ Samy -

Αν σε λένε Νίκο, Χρονια Πολλα

Αν όχι:

Βγαίνω για μανιτάρια, τα λέμε

Αγαπημένες μου φίλες,σήμερα βρέχει ολημερίς και ύπιαμε με τον άνδρα μου το Μάρβινε τονε Γκέι, να κάτσουμε ζμπιτι να κάνουμε δουλειές και σεχ.

Ούτος ανεβάζει απ την αυλή καυσόξυλα στου μπαλκόν κι εγώ έκανα 2 εύκολες συνταγές.

Πήρα απ τη κατάψυξη ολόφρεσκα μιξ λαχανικούλια που μάζεψε ο μπάρμπας μου ο Στάθης-σιγά μη περίμενα τα μανιτάρια του αχαίρευτου-τα έριξα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα στο φούρνο της ξσυλόΖομπας για 20 λεπτά. Πρόσθεσα 2 κοχλυάρια της σούπας αγνό παρθένας ελαιόλαδο, ρίγανη και πιπέρι, τα ξανάριξα στο φούρνο για 10 λεπτά και σέρβιρα με ψσιλοκομμένο κρεμμύδι, φέτα, ελιές θρούμπες Θάσου και δυο φετούλες 15 ημερών ψωμί που άφησα εις τη ζόμπα πάνου με λίγο λαδορίγανη, ενόσω ψηνόταν του φαί.

Ου Μάρβινε ανεβάζει ξσύλα ακόμα, εγώ απολαμβάνω το τσιπουράκι μου, τα ρεβύθια παπαριάζουν στο πήλινο, πάνω στη ζόμπα, λέω να ρίξω μια μεσημβρινή σιέστα, ο Μάρβινε, θα τελειώσει αργά το βράδυ, τι σεχ να με κάμνει ο καψερός, πάλι με το δονητή του μπετού θα τη βγάλω

Marvin+ είπε:
Βγαίνω για μανιτάρια, τα λέμε
βολέψου προς το παρόν με αυτό μη μου αφήκεις και τον Sammy ανικανοποίητο... σκαλώνει η ροή του χρόνου... ;D

http://youtu.be/BbnpqRqH8GU

Συνονόματοι χρόνια μας πολλά με ευχάριστο μουσικό διάλειμμα στα εδώ high culture δρώμενα, αφιερωμένο στην χρόνια εκπορνευμένη παιδική μας αθωότητα... 8)

Αχ αυτή η κυρά Χρυσούλα, με πλάνεψε πάλι…

Εκεί που πόστιαζα τα ξύλα με φώναξε να με πει δυο κουβέντες για κάτι κρεμμύδια που ξαφανίζονται απ τον κήπο της…  

Μάλλον τη θάμπωσε όμως η κορμοστασιά μου, γιατί την είδα που πήγε στο μέσα δωμάτιο, φόρεσε τα δόντια της και κοιταζότανε κρυφά στον καθρέφτη…  

Τώρα, ενόσο κουτσοπίνουμε ένα Καμπερνέ Κομοτηνής που της περίσσεψε από τους αρραβώνες της κόρης της, με φτιάχνει αυγά ομελέτα, με πατάτες στρογγυλές, μανιτάρια και άσπρο τυρί.  Μετά, λέει, θέλει τα σχόλιά μου για το μπιΖνες πλαν του 15…

Samy, μάλλον θα αργήσω… μη με περιμένεις για σεχ σήμερα… Βολέψου μόνος σου.

Χρόνια πολλά npap - ό,τι ποθείς εύχομαι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να προσθέσω ότι τα κρεμμύδια είναι ταμάμ για ομελέτα. Τα τσιγαρίζεις ελαφρώς στο ελαιόλαδο και τα βγάζεις προτού σπάσεις τα αυγά.

Κάτω απ το παράθυρό μου λαίμαι

Τι να πω δεν ξέρω

όλα ΟΚ

DSC00084.JPG

samy paraga είπε:
Κάτω απ το παράθυρό μου λαίμαι

Τι να πω δεν ξέρω
... the trains hiss by my window?

Θυμάμαι ακόμα τους ενδοιασμούς και τα προβλήματα, με όλα τα βλήμματα που ανακάτεψα στη σούπα. Το ακούω και δεν πουστεύω πως είναι δικό μουνε λαίμαι.

Οφείλω να μολογήσω πως η Τέριος ήταν η μόνη παρθένα  ;D, όλες οι άλλες ήταν του δρόμουνε

Ειδικά η Πετρούλα και η Σπυριδούλανε λαίμαι.

ΘΑΝΑΤΟΣ ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back