- Πόντοι
- 2,848
Έχεις δίκιο έπρεπε να το διατυπώσω ως "καινοτομία για strat".ενταξει αυτοι ειναι σχεδιαση του 66 (υπαρχουν στην 12χορδη Fender και σε καποια prototypes ) απλα σε αυτο το μοντελλο τους εχει φτιαξει ο SD
Έχεις δίκιο έπρεπε να το διατυπώσω ως "καινοτομία για strat".ενταξει αυτοι ειναι σχεδιαση του 66 (υπαρχουν στην 12χορδη Fender και σε καποια prototypes ) απλα σε αυτο το μοντελλο τους εχει φτιαξει ο SD
Ωραίες κιθάρες, είχε μια ένας από τους Έλληνες δασκάλους μου. Εντάξει ο συγκεκριμένος και με σκουπόξυλο έβγαζε ήχο, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Με 2 single coil sized humbuckers γίνεται πύραυλος.
Ναι, παρ ολιγον να αγορασω για λογους nostalgia και μονο το πρωτο αυτοκινητο του πατερα μου, αυτο των παιδικων μου χρονων που στην οψη του εσωτερικου του δακρυζω, ενα simca 1301 του 74. Ευτυχως εχουν γινει ημισυλλεκτικα κ το εδιναν 6000€ κ κρατηθηκα. Οποτε για κιθαρα με κλασμα του κοστους, ευκολα εαν μου θυμιζε κατι.Ένας από τους πρώτους δίσκους που πηρα στην ζωή μου , ήταν το street fever του Moon Martin.
Δεν ήξερα τί ήταν, αλλά με τράβηξε το εξώφυυλο.
Είχε το headstock από μια fender lead I.
Το κοιτούσα με τις ώρες.
Προβολή συνημμένου 42004
Και ψάχνοντας σημερα , ήδα ότι υπάρχει η lead II.
https://www.nakas.gr/el/proionta/hot-deals/mousika-organa/kithares/ilektrikes-kithares/fender-fender-player-lead-ii-pf-crt-ilektriki-kithara_567415/?affid=14&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAnfmsBhDfARIsAM7MKi1LXd2l1BKpjlLx94i_at_E4wnXm1FzkNBkHxhYwNluFz73taVJ7-8aAq4IEALw_wcB
θα παίρνατε ποτέ μια τέτοια κιθάρα;