Μπαίνει λοιπόν εμβόλιμα ο ενήλικος ποζεράς και ρωτά αγαπητέ Samy, "Is this love";;; ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Επαέ μέσα ή κάτι γεροπαραλυμένα φρικιά ακούν μουζική, ή τπτ ανήλικα μεταλλόπουλα που ντρέπονται τα φρικιά από δειλία ;D ;D ;D
...
Ευχαριστώ Ντίνο και ανταποδίδω εντος και εκτός θέματοςDinosp είπε:Edit2: αφιερωμένο το παραπάνω στον Στέφανο, λογω της ειςαγωγικης φυσαρμόνικας, καθώς και στο τελευταίο ωραίο ποστ του Auditorydriving επι του συγκεκριμένου θέματος
Γιαννη προσεχε μην ανεβαζεις πολυ prince γιατι θιγονται κατι τριχωτοι αρσενικοι απο το φορουμ και μας νομιζουν τρυπιους .Μαλον δεν καταλαβαν ακομα οτι τα κοριτσακια γουσταρουν marvin ,prince,isley brothers για να γινουν και οχι σαββοπουλο,φαραντουρη τριχα μασχαλη και που παει το κομμα.Και αυτο το λεν οι ιδιες και οχι εγω που τα ακουω και δεν εχω τιποτα να αποδειξω ουτε στο κομμα ουτε στους αγκαγκουγκες του,χαχαχαχα,Ετσι για να κλεινουν κατι βολεμενα ρουθουνια απαλα απαλα.mustafank είπε:for all you Prince's lovers&haters:
Δεν αφηνω τιποτα να πεσει ,το ξερω,το ξερω,ειμαι καφρουλας,αλλα τουλαχιστον πιστευω οτι ειμαι ευθυς και ειλικρινης.Εννοειτε δεν τρεχει τιποτα,απλα χθες μετα απο προβα και κατι ιρλανδεζικα μου βγηκε ο κακος μου εαυτος.Δεν φταιω εγω που η ανθρωποτητα ανακαλυψε το αλκοολ,χαχαχαχαatreu73 είπε:Παρεξήγησες τζόνι. Δεν ξες πόσα άγρυπνα βράδυα στεγνώναμε τα δάκρυα από τα μαξιλάρια με σεσουάρ επειδή εμείς, κάτι άτριχα αγόρια, δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε την ψηλή σι του Prince. Ποια σι δηλαδή. Ούτε την λα μπορούσαμε. Τα χρόνια πέρασαν βέβαια όπως το συνηθίζουν και μάθαμε να κάνουμε και ‘μεις τις «εκχωρήσεις» μας.
Φοβερός ο Prince.
https://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0