Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Στα σκληρα σημερα σερ? ;D

Στα παλια κλασσικα του Γερμανου αυτο που καποιες φορες με χαλαγε ηταν η φωνη του Barden.

Ειδικα οταν πηρε τον Μπονετ κι εβγαλε το Assault Attack λεω"εδω ειναι",(αν και για να πω την αληθεια ποτε δε μ'αρεσε κι αυτος ιδιαιτερα ;D αλλα του πηγαινε "γαντι" του Schenker).

Μετα ομως απο ολες αυτες τις αλλαγες και τους διαφορους "οτι να 'ναι" που αλλαξε στη μπαντα,οταν τωρα στα γεραματα ξαναπηρε για ενα φεγγαρι τον Μπαρντεν,τον εξετιμησα τον Εγγλεζο.

Στερνη μου γνωση....

http://www.youtube.com/watch?v=XoCtAu2V_9U

Αν θα σου πω ότι σήμερα άκουσα για 1η φορά το άλμπουμ των MSG του 1981, θα με πάρεις στο "ψιλό";  ::)

Οχι βεβαια!

Νομιζω εισαι αλλης σχολης,γι'αυτο ισως.

Στο κατω κατω τι να πρωτακουσει κανεις?

Παντως το Assault Attack αξιζει πραγματικα,ισως το καλυτερο του.

image.gif

πάνω στην κουβέντα με ένα φίλο, ξαναθυμήθηκα το μοναδικό "light" LP που σημάδεψε την εφηβεία μου (άλλωστε ήταν και το επίσης μοναδικό από την δισκοθήκη μου, που γούσταραν κατά κανόνα όλες οι γκόμενες τότε και μπορούσε άνετα να παίζει "ολόκληρο" στο δωμάτιό μου παρουσία τους, χωρίς να μείνω με τον κοκκινολαίμη στο χέρι ;D ;D ;D)...

τελικά ο Λουκάς δεν μπόρεσε μετά τους AC, ούτε μόνος του, ούτε με τους αξιολογότατους Βλαβιανό και Kατακουζηνό στους Ypsilon, να χτίσει καριέρα εφάμιλλη των έτερων του στους πρώτους....

αν και (από ότι θυμάμαι) το άλμπουμ αυτό πήγε ψηλά και στην Γαλλία και στην Γερμανία και δεν πέρασε απαρατήρητο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν έβγαλαν δυστυχώς (για το είδος πάντα) δεύτερο...

Να τα εκατοστήσετε καί να τα ..

Τι ωραίος καιρός! 8)

fusiongtr είπε:
Τι ωραίος καιρός! 8)
Επίσης αξίζουν να ακούσετε....

Αnn Peebles - Ι can’t stand the rain (μου αρέσει και από The Commiments και από Seal)

Τerence trent d'arby (που χάθηκε ο τύπαρος) - Rain

Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain?

Eurythmics - Here Comes The Rain

B.J. Thomas - Raindrops Keep Fallin' On My Head (είδα και την ταινία πάλι πρόσφατα με τα παιδιά μου…..τι ντουέτο.....classic)

;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φιούζιε μας ξενέρωσες μ'αυτούς τους Garbage....  Τις βροχερές μέρες ακούμε.. Still Raining, Still Dreaming                                                                                                                          https://www.youtube.com/watch?v=NgzblqNeOOw

cigaret13 είπε:
Φιούζιε μας ξενέρωσες μ'αυτούς τους Garbage....  Τις βροχερές μέρες ακούμε.. Still Raining, Still Dreaming.
Όχι βρε συ Τσιγαράκια.

Πιο πολύ ονειρεύομαι με την Shirley παρά με τον Μήτσο.  ;) ;)

Και δεν πα να παίζει παπάδες.....

audiokostas είπε:
Όχι βρε συ Τσιγαράκια.

Πιο πολύ ονειρεύομαι με την Shirley παρά με τον Μήτσο.  ;) ;)

Και δεν πα να παίζει παπάδες.....
Πονηρούλη.... ;D.....μεγάλος άνθρωπος... ??? ::) ;D

cigaret13 είπε:
Πονηρούλη.... ;D.....μεγάλος άνθρωπος... ??? ::) ;D
Και οι ηλικιωμένοι φίλως έχουν ψ..ή  ;D

παπούληδες...θυμηθείτε... όσο μπορείτε ακόμα (να θυμάστε)... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back