Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους καλα εκανες και το εβαλες,ειναι πολυ ωραιο.Waterfall-K είπε:Μολις το ανεβασα.
Δεν εισαι τοσο του ειδους αλλα το Variations του Webber μια χαρα το ακους. ;D Παιζουν και κατι ονοματα μεσα αστα να πανε... 8)gvour είπε:Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους ...
Ax μπρε Τζιμπούρη, τι μας κάνεις τέτοιες ωρες με τον Webbergvour είπε:Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους καλα εκανες και το εβαλες,ειναι πολυ ωραιο.
;DWaterfall-K είπε:Δεν εισαι τοσο του ειδους αλλα το Variations του Webber μια χαρα το ακους. ;D Παιζουν και κατι ονοματα μεσα αστα να πανε... 8)
Ναι, για ανθρωπο δεν σε κόβωgvour είπε:;D
Nτινο ο Webber ειναι τεραστιος,οπως ομως εχεις καταλαβει ειμαι αξεστος και δε θα γινω ανθρωπος ποτε. ;D
Ντροπη να με λετε μεγαλο?Dinosp είπε:Είσαι όμως ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΣ
Καν'το. Μη καταπιεζεσαι. Αφου το ζηταει ο οργανισμος σου το Prog/Fusion, μη πας εναντια στα "θελω" του DΝA σου. ;Dgvour είπε:;D
Αμα σου πω οτι μ'αυτο που εβαλες πριν μου ηρθε η επιθυμια να παω να βαλω το πρωτο των Colosseum II και να το ξαναμελετησω στην κιθαρα μετα απο Χ χρονια?
Σςςς μην ακουσει ο Φουζιος γιατι θα εχουμε περιπετειες! ;DWaterfall-K είπε:Καν'το. Μη καταπιεζεσαι. Αφου το ζηταει ο οργανισμος σου το Prog/Fusion, μη πας εναντια στα "θελω" του DΝA σου. ;D