- Πόντοι
- 36
Βρε κακό που πάθαμε 8)Waterfall-K είπε:Για τα επομενα 50 λεπτα θα ειμαι εδω:
Ρε φίλοους, δε πα να δεις μέχρι τη γέφυρα, γιατί με φαίνεται πως έχει σκαλώσει ένα ιστιοπλοικό λαίμαι, το ιστίο του ;D ;D ;D
Βρε κακό που πάθαμε 8)Waterfall-K είπε:Για τα επομενα 50 λεπτα θα ειμαι εδω:
Φίλος μαζί σου. Τα γερόντια είναι καταπληκτικά 8)Waterfall-K είπε:Για τα επομενα 50 λεπτα θα ειμαι εδω:![]()
Εξαιρετικο live Terry. Ο μπασιστας δε δεν μαζευεται. Ριξε ενα ματι στο παρακατω αποσπασμα:Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος μαζί σου. Τα γερόντια είναι καταπληκτικά 8)
Waterfall-K είπε:Εξαιρετικο live Terry. Ο μπασιστας δε δεν μαζευεται. Ριξε ενα ματι στο παρακατω αποσπασμα:
................άσε τα φίλοους και άκου να μαθαίνεις άχρηστε βιρτουοζιτόπληκτε λαίμαιTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος...............
Φίλος μη τα ακούς αυτά. Είναι ληστοσυμμορίτικα...samy paraga είπε:................άσε τα φίλοους και άκου να μαθαίνεις άχρηστε βιρτουοζιτόπληκτε λαίμαι
Α γειάς, μεγειάς ;D πάω στο φαρμακείο να πάρω τσίπουρο να ανάψω τη σόμπα ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος μη τα ακούς αυτά. Είναι ληστοσυμμορίτικα...
Τα ακούνε αυτοί που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια και που θα παγώνουμε γιατί δεν θα έχουμε πετρέλαιο και θα καίμε τα κουφώματα στα τζάκια και θα ντουμανιάζει ο τόπος λαίμαι...
Να ακούς από τα άλλα, τα αισιόδοξα λαίμαι.
Εντάξει φίλος, είπαμε αισιόδοξα αλλά όχι και έτσι...samy paraga είπε:Α γειάς, μεγειάς ;D πάω στο φαρμακείο να πάρω τσίπουρο να ανάψω τη σόμπα ;D
Σου έχω και καλύτερο λαίμαι... ;D 8)samy paraga είπε:Μα που στο Κούτσο βρίσκω συνεργάτες λαίμαι?
Μα το Τοτό?
Ημαρτόνε δηλαδή λαίμαι ;D ;D ;D
Άιντε να μη ρίξω τιπουτα ευχές εις τους θείουςTerry RoscoeBeck5 είπε:Σου έχω και καλύτερο λαίμαι... ;D 8)