Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας και πάει δώδεκα, έφαγα το γιαουρτάκι μου με την φρυγανούλα μου, ήπια το τσαγάκι μου και φυσικά πάω για ύπνο....... όχι σαν και σας ρεμάλια.  >:( :o ;D  Καλή συνέχεια σε όλους!  ;)

Ρε, θα στρώσετε ποτέ;

(πέσαν κομματάρες πάντως - αρχίζω να το σκεφτομαι αν πρεπει να μπαινω εδω γιατι μου θυμίζουν άλλες εποχές)

Αντε πάμε σε κανα πιο ουδέτερο

[flash=200,200]

Αφιερωμένο σε όλους :)

εδώ είμαστε Περικλή... τώρα που κοιμήθηκε ο Samy ας εκφραστούμε κι εμείς... ;D

Aυτη η  Longan Sharp η τραγουδιστρια με φτιαχνει τρομερα(αυτη με το χρυσαφοπορτοκαλι !! 8))

Αχ Θεε μου δεν ηταν να παιζω σε αυτην την μπαντα εστω και σφυριχτρα! ;D ;D

pericles είπε:
Aυτη η  Longan Sharp η τραγουδιστρια με φτιαχνει τρομερα(αυτη με το χρυσαφοπορτοκαλι !! 8))

Αχ Θεε μου δεν ηταν να παιζω σε αυτην την μπαντα εστω και σφυριχτρα! ;D ;D
κι εγώ τριγωνάκι... 8)

άντε κι αυτό πριν ξυπνήσει...

Πάμε για πρώτο μάθημα πρώτης εξεταστικής ever! ??? ;D

Billy καλή επιτυχία ρε,  μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστά

https://www.youtube.com/watch?v=5zNdMc6wGtU

samy paraga είπε:
Billy καλή επιτυχία ρε,  μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστα
  Έτσι...!

samy paraga είπε:
Billy καλή επιτυχία ρε,  μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστά
έτσι φυσικά...

(άντε και χαλάλι σου Bill που με βάζεις να συμφωνώ με τον ΠΑΝ(κ) της ελληνικής υπαίθρου και της σεξιστικής ηχομυθολογίας)...  ;D

Σκωθείται πᾶνω ορέ ζαγάρια ροουκάδες που πίνετε τήλια και ξενυχτάτε.

Ημίανάς,προυσχή λαίμαι

Νυχτοφύλακας δουλεύεις Τάκη; :o  Όταν παντρευτείς, τα ξαναλέμε.....  :-[:P

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back