Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
cigaret13 είπε:
Νυχτοφύλακας δουλεύεις Τάκη; :o   Όταν παντρευτείς, τα ξαναλέμε.....  :-[:P

Μπα... αϋπνίες απλά, Φώτη :)

Καλημέρα :)

αφιερωμενο στους συνθεσαιζερακηδες του νοιζ και διαστημοπαιδα των 80ς

α ρε nordιλα αρρωστια !

Τούρκικη ψυχεδέλεια, λαιμαι....  8)

Άναψα το τζάκι, έβαλα ένα Jack με πάγο ::) (μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :-X), ξηρούς καρπούς και φυσικά το She's got the Jack .......

Τι γκρουπάρα ρε παιδί μου....  :o

Σβήσε το τζάκι μη παρεις καμιά φωτιά, δεν έχει και κρύο λαίμαι.Πιες κανά τήλιο και άντε για ύπνο πουρέιντζερ  ;D

samy paraga είπε:
Σβήσε το τζάκι μη παρεις καμιά φωτιά, δεν έχει και κρύο λαίμαι.Πιες κανά τήλιο και άντε για ύπνο πουρέιντζερ  ;D
Είπα να ζεστάνω λίγο τα γέρικα κόκαλά μου ο καψερός κι εσύ μου την πέφτεις....... :-[  Νά για να μάθεις.........
;D

Άντε αφού με αφιέρωσες και άσθμα, να σε αφιερώσω κι εγώ ένα απ αυτά που σε αρέσουντα ρουοκ λαίμαι και να σκεπάσω, μην αρπάξεις καμιά πούντα γέρικο κόκκαλο  ;D ;D ;D

Σας ευχαριστώ όλους λαίμαι για την ενθάρρυνση!Πρέπει να την έπιασα τη ρήτρα που βλακωδώς έβαλα,αύριο δίνω το δεύτερο.Φύγαμε για κάτι καλύτερο από τον τίτλο του παρακάτω άσματος. ;D

Καλή επιτυχία Bill.....άντε ένα ακόμη κι από μένα... Ε όχι και Fall βρε Sammy :P :P :P

Μην βαράτε είμαι στο τρίτο Jack και έπεται συνέχεια

Σορρυ για για την αλλαγη κλιματος,απλα μου ηρθε τωρα να βαλω ενα κομματι απο τον αγαπημενο φιλο Μπαμπη που μας αφησε πριν κανα χρονο.

κάνε δουλειά σου βρε Θάνο και μη ζητάς συγνώμη, να με θύμησες κάποιον άλλο που έχει φύγει και γεννήθηκε πριν 100 χρόνια

Μπιλάκο, το διάβασμα και η προσπάθειά σου είναι που σε βοηθούν, όχι οι ευχές γερομπαμπαλίδωνε  ;D ;D ;D

Καλή συνέχεια ;)

respect Thane και επανέρχομαι με το μαλακό και ντρίπλα στον ΠΑΝκα...

Παλι Prog ακους?...
cake_B.gif

samy paraga είπε:
κάνε δουλειά σου βρε Θάνο και μη ζητάς συγνώμη, να με θύμησες κάποιον άλλο που έχει φύγει και γεννήθηκε πριν 100 χρόνια
Εκτός απο κομματάρα, το συγκεκριμμένο κλιπ είναι και μιά σπάνια ευκαιρία να δούμε τον Τσιτσάνη να γελάει(!) στο 1:49...αθάνατοι indeed...

trolley είπε:
Έτσι.

Πάρε και αυτό, για επιδόρπιο :

thank you!

είχα ανοίξει, παλαιότερα, θέμα για τη noise. Θυμόμουν, από συζητήσεις, ότι το κατέχεις το άθλημα.

Αν έχεις χρόνο (και επιθυμείς) μπορείς να προτείνεις, και εκεί, ελεύθερα:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=205361.0

:)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back