Μr Apos, δυστυχως δεν με ενδιαφέρουν μονο τα μουσικά όργανα. Και ο,τι επιπλο εχω σε Le Corbusier. Eames, mies van der Rohe...ρεπλικες είναι γιατί δεν είμαι millionaire.
Την σκάλισα λίγο...... γιατι έχω την καθαρίστρια σήμερα στον πύργο....και θέλω να ξανα έρθει. ?
Πρώτες γρήγορες επισημάνσεις.
1. Πολύ ελαφριά , πολύ καλό αυτό.
2. Μια χαρα μανίκι (λίγο χοντρό για τα γούστα μου, αλλά έχω την Baja που είναι χειρότερη). και τάστα .
3. Κρατάει μια χαρά το κούρδισμα στο bends (αυτό με ενδιέφερε κυρίως).
4. Θέλει λίγο ψάξιμο το wiring με τους 3 μαγνήτες....όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά για να δεις όλους τους τόνους.
5. Είναι πανέμορφη.
Άνοιξε ο δρόμος με τις HB , και επειδή μου άρεσε το craftsmanship των......θα πάρω κι άλλες, εκτός από την Flying V που περιμένω, και την explorer που λιγουρεύομαι. ?
Άνοιξε ο δρόμος με τις HB , και επειδή μου άρεσε το craftsmanship των......θα πάρω κι άλλες, εκτός από την Flying V που περιμένω, και την explorer που λιγουρεύομαι. ?
Αν τελικώς προβείς στο... απονενοημένο βήμα ?, την δεύτερη, την 450... Όχι LP basswood που είναι η πρώτη- θα πέσει το Noiz να μας πλακώσει. Ιεροσυλία... ?
Να δώσω βέβαια και τα απαραίτητα credits στον @Kanimothrios ,
που εξαιτίας του πήγα στην συγκεκριμένη DC-600 VI Vintage Series.
Η αρχική μου σκέψη ήταν να κινηθώ σε standard SG replica σε χρώμα Cherry, αλλά αυτός με πήγε σε SG ´63 Custom μονοπάτια (3 humbuckers και Classic White) ?.
ΕπειδήΣ όμως είπε ότι την έπαιξε και τον εμπιστεύομαι , έβγαινε και πιο φθηνή....τον άκουσα, και καλώς έκανα !
Αν τελικώς προβείς στο... απονενοημένο βήμα ?, την δεύτερη, την 450... Όχι LP basswood που είναι η πρώτη- θα πέσει το Noiz να μας πλακώσει. Ιεροσυλία... ?
Στο Ωδειο ένα πιτσιρίκι είχε αγοράσει κιθάρα ΗΒ lp του 200ευρου, την οποία περιεργάστηκα για λίγα λεπτά, και ομολογώ ότι ήταν άψογο όργανο. Όμορφο, καλοφτιαγμένο και ευκολοπαιχτο. Εάν είχε λίγο πιο καλοκομμενα ταστα, θα το χαρακτήριζα ως «ευκαιρία».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.