Τί κιθάρα θα παίρνατε για να συμπληρώσετε τη συλλογή σας;

Τί κιθάρα θα πέρνατε για να συμπληρώσετε τη συλλογή σας;

• Σύνολο ψηφοφόρων
    41
Πλην όμως, για την ποικιλία και την ιστορία,  τα κοψίματα αυτά δεν είναι κακό να περιφέρονται στον χώρο. 
Πάω πάσο... Απλά εκ πείρας- και προ 10ετίας plus- πέρασα απ' το ίδιο "τριπάκι", το οποίο στην πορεία το μετάνιωσα ?

ΟΚ λοιπόν, καλορίζικη και αυτή (εάν και εφόσον) ?

Πάρε ότι θες και μην ακούς. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή (που έλεγε και ο Ρότζερ Ράμπιτ)

Κουμάντο στο πορτοφόλι σου θα κάνουμε ; ?

Πάω πάσο... Απλά εκ πείρας- και προ 10ετίας plus- πέρασα απ' το ίδιο "τριπάκι", το οποίο στην πορεία το μετάνιωσα ?

ΟΚ λοιπόν, καλορίζικη και αυτή (εάν και εφόσον) ?
Κύκλος είναι η ζωή. 

Και εγώ είχα να ασχοληθώ με αγορά κιθάρας 12 έτη.

Τώρα με ξαναέπιασα.

Θα μου ξαναφύγει.

Αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Είναι η διαδρομή μου...

Πάρε ότι θες και μην ακούς. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή (που έλεγε και ο Ρότζερ Ράμπιτ)
Ισχύει. 

Πότε έφτασα σχεδόν 50...ούτε το κατάλαβα. 

Κύκλος είναι η ζωή. 

Και εγώ είχα να ασχοληθώ με αγορά κιθάρας 12 έτη.

Τώρα με ξαναέπιασα.

Θα μου ξαναφύγει.

Αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Είναι η διαδρομή μου...

Ισχύει. 

Πότε έφτασα σχεδόν 50...ούτε το κατάλαβα. 
Πάντως να ξέρεις δεν σου πάει οτιδήποτε κάτω από collector's choice. 

Πάντως να ξέρεις δεν σου πάει οτιδήποτε κάτω από collector's choice. 
Μr Apos, δυστυχως δεν με ενδιαφέρουν μονο τα μουσικά όργανα.  Και ο,τι επιπλο εχω σε Le Corbusier. Eames,  mies van der Rohe...ρεπλικες είναι γιατί δεν είμαι millionaire. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις ήρθε η πρώτη κυρία.

Την σκάλισα λίγο...... γιατι έχω την καθαρίστρια σήμερα στον πύργο....και θέλω να ξανα έρθει. ?

Πρώτες γρήγορες επισημάνσεις.

1. Πολύ ελαφριά , πολύ καλό αυτό.

2. Μια χαρα μανίκι (λίγο χοντρό για τα γούστα μου, αλλά έχω την Baja που είναι χειρότερη). και τάστα .

3. Κρατάει μια χαρά το κούρδισμα στο bends (αυτό με ενδιέφερε κυρίως).

4. Θέλει λίγο ψάξιμο το wiring με τους 3 μαγνήτες....όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά για να δεις όλους τους τόνους.

5. Είναι πανέμορφη.

Άνοιξε ο δρόμος με τις HB , και επειδή μου άρεσε το craftsmanship των......θα πάρω κι άλλες, εκτός από την Flying V που περιμένω, και την explorer που λιγουρεύομαι. ?

SGa.jpg

SGb.jpg

SGc.jpg

Y.Γ. Είχε και δώρο καλώδιο!

Μικρή κίνηση....αλλά το εκτιμώ!

Άνοιξε ο δρόμος με τις HB , και επειδή μου άρεσε το craftsmanship των......θα πάρω κι άλλες, εκτός από την Flying V που περιμένω, και την explorer που λιγουρεύομαι. ?
Χμμμμμ... ?

ΥΓ: Καλορίζικη

Ωραία είναι, αλλά προηγείται μια Gold Top, που πάντα ονειρευόμουν ?

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_sc_400_sgt_classic_series.htm

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_sc_450plus_gt_vintage_series.htm..

?
Αν τελικώς προβείς στο... απονενοημένο βήμα ?, την δεύτερη, την 450... Όχι LP basswood που είναι η πρώτη- θα πέσει το Noiz να μας πλακώσει. Ιεροσυλία... ?

Τουλάχιστον η δεύτερη είναι με κάτι σαν "μαόνι".

Να δώσω βέβαια και τα απαραίτητα credits στον @Kanimothrios ,

που εξαιτίας του πήγα στην συγκεκριμένη DC-600 VI Vintage Series.

Η αρχική μου σκέψη ήταν να κινηθώ σε standard SG replica σε χρώμα Cherry, αλλά αυτός με πήγε σε SG ´63 Custom μονοπάτια (3 humbuckers και Classic White) ?.

ΕπειδήΣ όμως είπε ότι την έπαιξε και τον εμπιστεύομαι , έβγαινε και πιο φθηνή....τον άκουσα, και καλώς έκανα !

Αν τελικώς προβείς στο... απονενοημένο βήμα ?, την δεύτερη, την 450... Όχι LP basswood που είναι η πρώτη- θα πέσει το Noiz να μας πλακώσει. Ιεροσυλία... ?

Τουλάχιστον η δεύτερη είναι με κάτι σαν "μαόνι".
Και εμένα η 2 μου άρεσε....λόγω vintage μαγνητών.

Δεν μου αρέσουν καθόλου οι open humbuckers.

Στο Ωδειο ένα πιτσιρίκι είχε αγοράσει κιθάρα ΗΒ lp του 200ευρου, την οποία περιεργάστηκα για λίγα λεπτά, και ομολογώ ότι ήταν άψογο όργανο. Όμορφο, καλοφτιαγμένο και ευκολοπαιχτο. Εάν είχε λίγο πιο καλοκομμενα ταστα, θα το χαρακτήριζα ως «ευκαιρία».

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back