Πες μου σε παρακαλω οτι την εχεις σε αυτο το το φοβερο το ροζοκοκκινο το χρωμα!Έχω κάτι κοντινό σε αυτήν (μια gibson lite custom 1987)
χα,χα ναι κ τα πρώτα χρόνια το μισούσα...τώρα το εχω συνηθίσει ?Μεγειες LK! Να τις χαρεις!
Πες μου σε παρακαλω οτι την εχεις σε αυτο το το φοβερο το ροζοκοκκινο το χρωμα!
Τι κρίμα και άδικο να μην σε έχουμε εγγύτερα μας... να κάναμε ένα group με εσένα και τον @Nestoras μπροστά, να πάρουμε όλο το χαρτί λαίμαι ?
Στα ΚΑΠΗ;Τι κρίμα και άδικο να μην σε έχουμε εγγύτερα μας... να κάναμε ένα group με εσένα και τον @Nestoras μπροστά, να πάρουμε όλο το χαρτί λαίμαι ?
Αν δεν υπάρχει βασικός μπουθαρίστας, όπως εγώ δεν γίνεται τπτ. Ούτε για τα καπή δεν πάτε λαίμαι όλμοςΣτα ΚΑΠΗ;
Εσύ και ο Blixa.Αν δεν υπάρχει βασικός μπουθαρίστας, όπως εγώ δεν γίνεται τπτ. Ούτε για τα καπή δεν πάτε λαίμαι όλμος
Να κι αλλος με μαυρα δαχτυλα
Αγαπητέ κ. συνήγορε, να αρχίσω να ανησυχώ; Τι GAS είναι αυτό που σε έχει πιάσει...Επίσης και αυτή φαίνεται κελεπούρι!
Έχει πιάσει το λαχείο;Αγαπητέ κ. συνήγορε, να αρχίσω να ανησυχώ; Τι GAS είναι αυτό που σε έχει πιάσει...
Σιγά ώρε.. Harley B. ,κοιτάω.Αγαπητέ κ. συνήγορε, να αρχίσω να ανησυχώ; Τι GAS είναι αυτό που σε έχει πιάσει...
Διαστροφή.Σιγά ώρε.. Harley B. ,κοιτάω.
Ήτοι ,ουτε μισό μήνα διατροφή (το 80% των ανδρών από τα 35 και πάνω πληρώνουν διατροφή).
Εγώ θα κάτσω να σκάσω;?
Συγνώμη παρασύρθηκα.