Οι audio λούπες είναι δύσκολες ακόμα και για πιο έμπειρους χρήστες, εάν δεν παίζεις κάποιο όργανο. Ξεκίνα λοιπόν με midi λούπες και υλικό που είναι βατό ακόμα και για άσχετους. Πρακτικά όμως πρέπει να καταλάβεις τη λειτουργία της midi τεχνολογίας με λίγο διάβασμα.birdboy είπε:Ποια ειναι η καλυτερη μεθοδολογια να αρχισω; hardware και εκμαθηση; Επειδη δεν μπορω να παρω ενα αρμονιο των 800+ €, αν παρω ενα αρμονιο των 150€ θα με βολεψει για αρχη;
Το garageband είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο για αρχή και με αρκετό υλικό μέσα για να μην ψάχνεις...τώρα πόσο εύκολο είναι στο Ipad δεν ξέρω. Σε ένα κανονικό mac πάντως είναι πολύ εύκολο.Εγω νομιζα οτι απλα προγραμματιζεις ενα garage band στο ipad και ειναι ετοιμα.
Άρα θές για αρχή...ένα κανονικό Mac, ένα garageband (που υπάρχει ήδη μέσα) και ένα midi keyboard των 100 ευρώ max...επίσης επιμονή, υπομονή και λίγο έμπνευση

Eδώ μπορείς να δείς τι μπορείς να κάνεις με ένα (παλιό) Mac, με ένα Garageband, με μία κιθάρα και καλές audio λούπες και ένα midi keyboard των 100 ευρώ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=191863.0
Δεν ξέρω εάν θα φτάσεις Νο1 στα charts...αλλά σίγουρα θα κάνεις τη πλάκα σου