Eίπαμε...δεν είναι construction kit.longshadow είπε:Αν συμβαίνει όμως το τελευταίο η λέξη "δημιουργία" είναι λίγο βαριά.
Δύσκολα θα παίζαμε μαζί στο ίδιο συγκρότημα ;DΓια τη κιθάρα 3 (και ήχος και παίξιμο, πολλά άχρονα περάσματα)
Eίπαμε...δεν είναι construction kit.longshadow είπε:Αν συμβαίνει όμως το τελευταίο η λέξη "δημιουργία" είναι λίγο βαριά.
Δύσκολα θα παίζαμε μαζί στο ίδιο συγκρότημα ;DΓια τη κιθάρα 3 (και ήχος και παίξιμο, πολλά άχρονα περάσματα)
;D Με την καλή έννοια όμως...audiokostas είπε:Αει σιχτήρ που ενέδωσα και τ' άκουσα.....
Και μόλις είχα φάει.
Είχα να νιώσω έτσι, από τότε που φαγα κάτι 9άρια μεσοπέλαγα στην Αδριατική .
Μάραθε μου χρωστάς ένα σαντουίτς.
Και με κοψίδια συμβιβάζομαι.
Ναι, το κατάλαβα αυτό και φαίνεται και στο κομμάτι.marathon είπε:Eίπαμε...δεν είναι construction kit.
μα άμα σου τραγουδήσω θα εχω βγάλει εγώ την μελωδία......το θέμα ειναι να την βγάλεις εσυ(μπλιμπλικι).marathon είπε:Επειδή...είσαι τέτοιος...τραγούδησε μου...και θα σε φέρω όπου θές!!!! ;D
Δεν σε κάλυψαν τα videos του Μάνου? Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δουλέψω ΠΑΛΙ εγώ εδώ μέσα?yannis37 είπε:μα άμα σου τραγουδήσω θα εχω βγάλει εγώ την μελωδία......το θέμα ειναι να την βγάλεις εσυ(μπλιμπλικι).
Και να γυρίσεις...ΔΕΝ έχω όλο αυτό το software...άσε που το vocaloid δεν υπάρχει (μάλλον) για Mac...άρα, δεν θα είναι καλό ;D ;Dyannis37 είπε:το απογευμα που θα γυρισω σπιτι ;D
Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι).LK είπε:Είσαι ο Parov Stelar* της Ελλάδος Δικέ μου!
Επ...έλα έξω τώρα...Nestoras είπε:Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι).![]()
Nestoras είπε:Για το πόσο σε γουστάρω 10.
Το τελευταίο έχει διπλή βαρύτητα.![]()
Αχαριστε... ;DΚαλά που ήρθες εσύ και ο Μήτσος...είστε οι μόνοι σοβαροί εδώ μέσα! ;D![]()
Καλα να σου κανει...Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι).![]()
Έχω εγώ. Μικροτσίπ στον εγκέφαλο. ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εγω παλι θελω αλλο μπλιμπλικι.Στην αναγκη παιρνω και Μακη αν δεν το χει ο Πισης..
Εχω μελωδια φωνητικων και θελω να την πλαισιωνει με οργανα στα σωστα ακκορντα.
Εεις τετοιο?![]()
Βρε βρεεε...fusiongtr είπε:Έχω εγώ. Μικροτσίπ στον εγκέφαλο. ;D ;D ;D
Στείλε μελωδίες να σου δώσω πενήντα διαφορετικές εναρμονίσεις για κάθε μία.
Με ότι όργανα, και σε όποιο στυλ θέλεις. Από απλούστατη-μία συγχορδία, μέχρι να χάνει η μάνα το παιδί. ;D ;D ;D ;D
Φίλος είμαι φαν της Μ.Ε.Σ.*freerock1974 είπε:Βρε βρεεε...
Καλως ηρθες στη Μαραθωνιο Εναλλακτικη Σχολη φιλος!
Απ την αλλη ξεγραφτηκες?
Ξερεις..εκεινη που λεγανε οτι το φαλτσο ειναι μια ιδεα... ;D ;D ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αυτό το σφάλτσο τι είναι? Αυτό με τις τρίσποντες???? ;D